Povezivanje Beležnica za razred LMS ili SIS

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Povezivanje Beležnica za razred LMS ili SIS, kao što su platno ili PowerSchool, omogućava vam da napravite zadatke, dodelite ocene, praćenje krajnji rokovi i još mnogo toga, direktno iz beležnice za razred. Rad će automatski sinhronizovati.

Napomena: Da biste videli listu trenutni softver partnerima i pogledajte video „Prvi koraci”, posetite OneNote istaknutih partneri.

Povezivanje beležnice

 1. Otvorite OneNote na vašoj radnoj površini.

 2. Izaberite Beležnicu za razred, a zatim izaberite veze > veze.

  Lista ikone, uključujući upravljanje predavanja, veze, profesionalni razvoj i pomoć i povratne informacije.

 3. Sa liste u prozoru za Upravljanje vezama izaberite LMS ili SIS.

 4. Unesite LMS ili SIS matična stranica i izaberite stavku Prijavi se. Neki sistemi može vam zatražiti za aplikaciju ključ i ID-a. Ako ne znate da vaš, proverite sa vaš IT stručnjak.

 5. Koristite običan LMS/SIS evidencije u informacijama o kada od vas bude zatraženo.

 6. Izaberite stavku odobri. To može potrajati dok za vezu da biste dovršili.

Mapiranje Beležnica sa LMS ili SIS kurs

Kada se povežete beležnicu za razred na LMS/SIS, koje se podudaraju beležnicu i kursa imena će automatski sinhronizovati. Koristite alatku za mapu da sinhronizujete beležnice i kursevi različita imena.

 1. Izbor veze na traci Beležnica za razred.

 2. Izaberite stavku mapiranje beležnice za razred. Koristite padajuće menije za podudaranje svaka Beležnica za razred da LMS/SIS kurs. Na primer: podudaranje matematika 101 Beležnica za razred sa matematika 101.

  Mapa beležnice za razred okno sa Beležnica za razred kolone i podlogu kursevi kolone. Matematika 101 je mapira beležnicu za razred. Dugmad za dugme u redu i Otkaži.

 3. Izaberite stavku U redu.

Kada kreirate ili razreda zadatke u ovoj beležnici, oni će sinhronizovati sa kurs u LMS/SIS.

Mapiranje studentima da LMS ili SIS kurs

Koristite ovu alatku da biste podudarili imena studenata između programa i uverite se da njihove ocene i dodeljene sinhronizujete ispravno. Na primer: učenik je naveden u vaš LMS/SIS kursa spiska kao James Hobs, ali zapisani kao Džim Hobs u beležnice za razred.

 1. Izbor veze na traci Beležnica za razred.

 2. Izaberite stavku Mapa studente i morate da mapirate beležnicu za razred.

 3. Koristite padajuće menije za podudaranje svakog studenta u beležnice za razred sa ispravnim imenom u LMS/SIS kurs. Na primer: Match James Hobs da Džim Hobs.

  U oknu mape studente sa listom klase beležnicu studente i podlogu za studente. Potvrđen je ime jednog studenta. Dugmad za dugme u redu i Otkaži.

 4. Izaberite stavku U redu.

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×