Povezivanje aplikacije u prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na Vebu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada povežete aplikacije u prijemno poštansko sanduče, možete da ostajanje na vrhu aktuelne događaje, praćenje projekata, nadgledanje na Twitteru, i tako dalje bez napuštanja Outlook na vebu (ranije Outlook Web App) ili Outlook 2016 u operativnom sistemu Windows.

Linije spajanja uvezem sadržaja i podataka iz usluge kao što je Twitter, Trello ili Yammer, u prijemno poštansko sanduče. Vi ste možete da konfigurišete i prilagodite dobijene informacije i učestalost isporuke da odgovara vašim potrebama. Konektori su dostupne za prijemnog poštanskog sandučeta u programu Outlook na Vebu neko vreme, ali oni su sada integrisan sa programom Outlook 2016 za Windows i potrebno nekoliko minuta da priključite.

Na listi konektora uvek menja kao nove usluge i dodati su alatke.

Kako funkcionišu konektora

Kada se povežete sa alatkama ili uslugom u prijemno poštansko sanduče, možete da ažurirate sa sadržajem i ispravke iz te usluge i druge usluge koje često koristite. Na primer, recimo da želite da pratite vest o kompanije novi proizvod koji je ostvarite na tržištu. Da dodate Bing vesti konektor, konfigurišite ih tako da vam šalju veza ka temama koja vas interesuje i navedite učestalost isporuke. Kada vesti koje se šalju, moći ćete da čita i delite ih sa kolegama, kao što to radite sa e-poštom.

Korisnih poruke

Informacije iz povezanog usluga je isporučena na karticama obogaćenog konektora. Neka kartice (Trello Asana, GitHub, BitBucket, Twitter i Wunderlist) uključuju radne dugmadi, kao što su kao što su, komentarili Krajnji rok, koje vam omogućavaju da preduzmete radnje sa brzim pristupom iz programa Outlook, a ne prebacivanje na druge aplikacije ili prijavljivanja u druge usluge. Evo primera vizitkarta sa radnim dugmadima:

Snimak ekrana radna dugmad na kartici iz povezanog usluge

Ovih korisnih poruka dostupne su i u konektori za Office 365 grupe.

Dodavanje linije spajanja

Da biste dodali linije spajanja u programu Outlook_on_the_web

 1. U Outlook na vebu, izaberite Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracije > linije spajanja.

 2. Pregledajte listu linije spajanja. Kada nađete onu koju želite, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana dostupnih povezane usluge u programu Outlook na Vebu

 3. Sledite uputstva na ekranu da biste podesili linije spajanja. (Ne u svim konektori su integrisani na isti način. Neke mogu se konfigurisati u potpunosti iz programa Outlook korisnički interfejs, dok drugi zahtevaju neke Podešavanje na lokaciji dobavljača usluga. Svaki konektor uključuje podesim uputstva će vas provesti kroz proces).

Da biste dodali linije spajanja u Outlook 2016

 1. Na traci, izaberite stavke Početak > iz prodavnice.

  Snimak ekrana dugmeta "Radnje"

 2. Izaberite linije spajanja.

 3. Pregledajte listu linije spajanja. Kada nađete onu koju želite da dodate, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana dostupnih povezane usluge u programu Outlook 2016

 4. Sledite uputstva na ekranu da biste podesili linije spajanja. (Ne u svim konektori su integrisani na isti način. Neke mogu se konfigurisati u potpunosti iz programa Outlook korisnički interfejs, dok drugi zahtevaju neke Podešavanje na lokaciji dobavljača usluga. Svaki konektor uključuje podesim uputstva će vas provesti kroz proces).

Uklanjanje linije spajanja

Da biste uklonili linije spajanja u Outlook na vebu

 1. U Outlook na vebu, izaberite Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracije > linije spajanja.

 2. Pronađite konektor želite da uklonite i kliknite na dugme Configured (broj na dugmetu označava koliko instanci konektor su podešene za vaš nalog).

 3. Pronađite instancu konektora želite da uklonite izaberite stavku Upravljanje.

  Dugme "Upravljaj" na stranici connector

 4. Kliknite na dugme Ukloni.

 5. Izaberite stavku ponovo da biste potvrdili Uklanjanje .

Da biste uklonili linije spajanja u Outlook 2016

 1. Na traci, izaberite stavke Početak > iz prodavnice.

  Snimak ekrana dugmeta "Radnje"

 2. Izaberite konektora > konfigurisana.

 3. U okviru dodajte, izaberite Configured.

  Snimak ekrana dugmeta Configured

 4. Izaberite stavku Upravljanje > Ukloni.

 5. Izaberite stavku ponovo da biste potvrdili Uklanjanje .

Upravljanje povezani nalozi

Većina konektora zahtevaju korisničkom nalogu kako biste ih priključite. Kada povezao, poznati kao povezani nalozi i nalaze se na stranici "Moji nalozi". Na stranici "Moji nalozi" omogućava vam da upravljate od vaših povezanih naloga sa jedne lokacije.

Napomena: Korisničko ime ili lozinka za povezani nalog se ne čuvaju u Office 365.

Da biste prikazali i uklanjanje povezani nalozi

 1. U Outlook na vebu, izaberite Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. > Upravljanje integracije > linije spajanja.

 2. Izaberite stavku Moji nalozi.

 3. Pregledajte listu povezanih naloga. Kada nađete onu koju želite, izaberite stavku Upravljanje.

 4. Potvrdite da želite da uklonite nalog tako što ćete izabrati da biste uklonili. Neće moći ćete da koristite radne dugmadi na konektor poruke.

Najčešća pitanja

 1. Mogu li da koristim konektora u programu Outlook za iPhone, Android ili Windows Phone?

  Može da prima konektor poruke u programu Outlook za iPhone, Android ili Windows Phone, ali nećete moći da koristite dugmad radnju na karticama spajanja iz tih uređaja. Možete da postavite samo linije spajanja iz Outlook na vebu.

 2. Ako već pretplatite sa uslugama kroz Office 365 grupama, će se obaveštenja od tih usluga u prijemno poštansko sanduče?

  Da, ako ste podesili članstvo u grupi slanje poruka grupi u prijemno poštansko sanduče. Za više informacija pogledajte članak pratite grupe u programu Outlook .

 3. Kako mogu da dodam novu konektor na listu?

  Pratite ova uputstva da biste dodali na konektor na listu.

Srodne teme

Povezivanje aplikacije grupa

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×