Povezivanje aplikacije grupa u programu Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koju želite da se tvitova, vesti, projekat analize, RSS feedovi i zadataka za praćenje na jednom mestu. Sada možete da sa konektori za Office 365 grupama.

Linije spajanja su alatke na mreži aplikacije i usluge kao što je Twitter, Trello ili RSS, koji verovatno koristite svaki dan da se povežete i saradnju, ostajanje na vrhu aktuelne događaje, praćenje projekata i tako dalje. Oni su integrisan sa Office 365 grupama i potrebno nekoliko minuta da priključite.

Linije spajanja spadaju u različite kategorije za svaki tip korisnika i tima, iz informacione usmerene na interesovanja (Bing vesti, RSS) ili produktivnost (Trello, Asana) za automatizaciju alatki za programere, (BuildKite), e-poštom marketing usluge (MailChimp) , i tako dalje. Možete da povežete više konektora u grupu, a kada ste priključivanje na jednu ili više linija spajanja, oni su dostupni svima u grupi. Dodatni koraci potrebni!

Na listi konektora uvek menja kao nove usluge i dodati su alatke. Ovo su neke od konektora koji su dostupni za upotrebu danas snimak.

Logotipi prikazane uključuju Aha!, AppSignal, Asana, Bing vesti, BitBucket, Bugsnag, CircleCI, Codeship, Crashlytics, Datadog, Dynamics CRM Online, GitHub, GoSquared, Groove, HelpScout, Heroku, dolazne Webhook, JIRA, MailChimp, PagerDuty, centralnu praćenje, Raygun,

Kako funkcionišu konektora

Kada se povežete sa alatkama ili uslugom u grupu, svi u grupi mogu da vide poruka isporučena tako što ćete te usluge. Na primer, recimo da vaša grupa želi da pratite vest o kompanije novi proizvod koji je ostvarite na tržištu. Može dodati Bing vesti konektor u grupu, konfigurišite ih tako da vam šalju veza ka temama koja vas interesuje i navedite učestalost isporuke. Kada vesti se šalju u grupu, svi u grupi će moći da čita i odgovara na njih.

Poruke se isporučuju kao obogaćeni konektor kartice koje se prikazuje u više klijenata, uključujući Outlook na vebu, Outlook 2016 za Windows, i u grupama aplikaciju za iOS i Android za Office 365 korisnike. Evo primera Yammer konektor kartica izgleda:

Snimak ekrana kartice sa povezanim usluga koja je isporučena u prijemno poštansko sanduče grupe

Korisnih poruke

Informacije iz povezanog usluga je isporučena na karticama obogaćenog konektora. Neka kartice (Trello Asana, GitHub, BitBucket, Twitter i Wunderlist) uključuju radne dugmadi, kao što su kao što su, komentarili Krajnji rok, koje vam omogućavaju da preduzmete radnje sa brzim pristupom iz programa Outlook, a ne prebacivanje na druge aplikacije ili prijavljivanja u druge usluge. Evo primera vizitkarta sa radnim dugmadima:

Snimak ekrana radna dugmad na kartici iz povezanog usluge

Napomena: Da biste videli radne dugmadi u Outlook 2016, potrebno je da pratite grupu. Za više informacija pogledajte članak pratite grupe u programu Outlook .

Ovih korisnih poruka dostupne su i u konektori za Outlook prijemnog poštanskog sandučeta.

Dodavanje ili uklanjanje linije spajanja

Morate da koristite Outlook na vebu da biste dodali ili uklonili linije spajanja. Bilo koji član grupe možete da dodate konektor za grupu; bilo koji član grupe, takođe možete ukloniti. Osobe koja dodaje konektor je jedina osoba koja možete izmeniti postavke, kao što je promena učestalosti isporuke.

Da biste dodali linije spajanja

 1. U Outlook na vebu, potražite neku od svojih grupa.

 2. Na traci, izaberite linije spajanja.

  Linije spajanja opcija na traci grupa

 3. Pregledajte listu linije spajanja. Kada nađete onu koju želite, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana liste linije spajanja sa istaknutim dugmetom Dodaj

 4. Sledite uputstva na ekranu da biste podesili linije spajanja. (Ne u svim konektori su integrisani na isti način. Neke mogu se konfigurisati iz programa Office 365 grupama korisnički interfejs, dok drugi zahtevaju neke Podešavanje na lokaciji dobavljača usluga. Svaki konektor uključuje podesim uputstva će vas provesti kroz proces).

Da biste uklonili linija spajanja

 1. U Outlook na vebu, potražite grupu kojoj želite da uklonite linije spajanja.

 2. Na traci, izaberite linije spajanja.

 3. Pronađite konektor želite da uklonite i kliknite na dugme Configured (broj na dugmetu označava koliko instanci konektor konfigurisane grupe).

 4. Pronađite instancu konektora želite da uklonite izaberite stavku Prikaz.

  Linije spajanja sa konfigurisan i prikaz markiranom radnom dugmadi

 5. Kliknite na dugme Ukloni.

  Dugme "Ukloni" Bing vesti Connector

Upravljanje povezani nalozi

Većina konektora zahtevaju korisničkom nalogu kako biste ih priključite. Kada povezao, poznati kao povezani nalozi i nalaze se na stranici "Moji nalozi". Na stranici "Moji nalozi" omogućava vam da upravljate od vaših povezanih naloga sa jedne lokacije. Na stranici "Moji nalozi" dostupna je samo u Outlook na vebu.

Napomena: Korisničko ime ili lozinka za povezani nalog se ne čuvaju u usluzi Office 365.

Da biste prikazali i uklanjanje povezani nalozi

 1. U Outlook na vebu, potražite neku od svojih grupa.

 2. Na traci, izaberite linije spajanja.

 3. Izaberite stavku Moji nalozi.

 4. Pregledajte listu povezanih naloga. Kada nađete onu koju želite, izaberite stavku Prikaz.

 5. Potvrdite da želite da uklonite nalog tako što ćete izabrati da biste uklonili. Imajte na umu da povezani nalog će biti uklonjen sa sve grupe kojoj se koristi.

Najčešća pitanja

 1. Mogu li da koristim konektora na iPhone, Android telefonu ili Windows Phone?

  Da! Ako već imate Outlook mobilne aplikacije instalirane na mobilnom uređaju, primićete obaveštenja od vaših povezanih naloga u poštansko sanduče grupe kao na radnoj površini. Ne možete dodati linije spajanja sa mobilnog uređaja u ovom trenutku. Da biste instalirali aplikaciju Outlook za mobilne uređaje, posetite Apple prodavnice aplikacija, Google Play prodavnice ili Microsoft Store sa uređaja.

 2. Mogu li da onemogućim konektora?

  Administratori možete da koristite Exchange Online PowerShell da biste onemogućili konektora za celog zakupca ili za poštansko sanduče na određene grupe. Svi korisnici u toj zakupca ili poštansko sanduče bi uticalo. Nije moguće da biste onemogućili za neke i ne i druge. Na nivou zakupca zamenjuje postavku na grupu nivoa. Na primer, ako administrator omogućava konektora za grupu i onemogućava ih na zakupca, konektora za grupu će biti onemogućena.

  Da biste saznali kako da se povežete sa uslugom Exchange Online PowerShell , pogledajte članak Povezivanje sa uslugom Exchange Online PowerShell.

  • Da biste onemogućili konektora za zakupca, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-OrganizationConfig -ConnectorsEnabled:$false
  • Da biste onemogućili konektori za poštansko sanduče grupe, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-UnifiedGroup -Identity contosogroup@contoso.com -ConnectorsEnabled:$false
  • Da biste onemogućili korisnih poruke za konektora za zakupca, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-OrganizationConfig -ConnectorsActionableMessagesEnabled:$false
 3. Kako mogu da dodam novu konektor na listu?

  Pratite ova uputstva da biste dodali na konektor na listu.

Srodne teme

Povezivanje aplikacije u prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na Vebu
Saznajte više o Office 365 grupama
Pretplata na RSS feed

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×