Povezivanje aplikacije grupa u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koju želite da se tvitova, vesti, projekat analize, RSS feedovi i zadataka za praćenje na jednom mestu. Sada možete da sa konektori za Office 365 grupama.

Linije spajanja su alatke na mreži aplikacije i usluge kao što je Twitter, Trello ili RSS, koji verovatno koristite svaki dan da se povežete i saradnju, ostajanje na vrhu aktuelne događaje, praćenje projekata i tako dalje. Oni su integrisan sa Office 365 grupama i potrebno nekoliko minuta da priključite.

Linije spajanja spadaju u različite kategorije za svaki tip korisnika i tima, iz informacione usmerene na interesovanja (Bing vesti, RSS) ili produktivnost (Trello, Asana) za automatizaciju alatki za programere, (BuildKite), e-poštom marketing usluge (MailChimp) , i tako dalje. Možete da povežete više konektora u grupu, a kada ste priključivanje na jednu ili više linija spajanja, oni su dostupni svima u grupi. Dodatni koraci potrebni!

Na listi konektora uvek menja kao nove usluge i dodati su alatke. Ovo su neke od konektora koji su dostupni za upotrebu danas snimak.

Logotipi prikazane uključuju Aha!, AppSignal, Asana, Bing vesti, BitBucket, Bugsnag, CircleCI, Codeship, Crashlytics, Datadog, Dynamics CRM Online, GitHub, GoSquared, Groove, HelpScout, Heroku, dolazne Webhook, JIRA, MailChimp, PagerDuty, centralnu praćenje, Raygun,

Kako funkcionišu konektori

Kada se povežete sa alatkama ili uslugom u grupu, svi u grupi mogu da vide poruka isporučena tako što ćete te usluge. Na primer, recimo da vaša grupa želi da pratite vest o kompanije novi proizvod koji je ostvarite na tržištu. Može dodati Bing vesti konektor u grupu, konfigurišite ih tako da vam šalju veza ka temama koja vas interesuje i navedite učestalost isporuke. Kada vesti se šalju u grupu, svi u grupi će moći da čita i odgovara na njih.

Poruke se isporučuju kao obogaćeni konektor kartice koje se prikazuje u više klijenata, uključujući Outlook na vebu i programu Outlook 2016 za Windows. Evo primera Yammer konektor kartica izgleda:

Snimak ekrana kartice sa povezanim usluga koja je isporučena u prijemno poštansko sanduče grupe

Operativne poruke

Informacije iz povezanih usluga isporučuju se na obogaćenim karticama konektora. Neke kartice (Trello, Asana, GitHub, BitBucket, Twitter i Wunderlist) uključuju dugmad radnji, na primer Sviđa mi se, Komentar ili Krajnji rok, koja vam omogućava da vršite brze radnje iz programa Outlook umesto da se prebacujete na druge aplikacije ili prijavljujete u druge usluge. Evo primera kartice koja ima dugmad radnje:

Snimak ekrana dugmadi radnji na kartici iz povezane usluge

Napomena: Da biste videli radne dugmadi u Outlook 2016, potrebno je da pratite grupu. Za više informacija pogledajte članak pratite grupe u programu Outlook .

Ovih korisnih poruka dostupne su i u konektori za Outlook prijemnog poštanskog sandučeta.

Dodavanje ili uklanjanje linije spajanja

Morate da koristite Outlook na vebu da biste dodali ili uklonili linije spajanja. Bilo koji član grupe možete da dodate konektor za grupu; bilo koji član grupe, takođe možete ukloniti. Osobe koja dodaje konektor je jedina osoba koja možete izmeniti postavke, kao što je promena učestalosti isporuke.

Da biste dodali linije spajanja

 1. Otvorite Outlook na vebu.

 2. U oknu za navigaciju, u okviru grupeizaberite grupu.

  Snimak ekrana grupe u oknu za navigaciju

 3. Na vrhu stranice, izaberite Postavke za alatke za migraciju SPO > linije spajanja.

 4. Pregledajte listu konektora. Kad pronađete onaj koji želite, izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana liste linije spajanja sa istaknutim dugmetom Dodaj

 5. Sledite uputstva na ekranu da biste podesili linije spajanja. (Ne u svim konektori su integrisani na isti način. Neke mogu se konfigurisati iz programa Office 365 grupama korisnički interfejs, dok drugi zahtevaju neke podešavanje na lokaciji dobavljača usluga. Svaki konektor uključuje podesim uputstva će vas provesti kroz proces).

Da biste uklonili linija spajanja

 1. Otvorite Outlook na vebu.

 2. U oknu za navigaciju, u okviru grupeizaberite grupu.

  Snimak ekrana grupe u oknu za navigaciju

 3. Na vrhu stranice, izaberite Postavke za alatke za migraciju SPO > linije spajanja.

 4. Izaberite konfigurisana.

 5. U okviru konektor koji želite da uklonite, izaberite Configured (broj na dugmetu označava koliko instanci konektor konfigurisane grupe).

 6. Pronađite određenu instancu konektora koju treba ukloniti i izaberite stavku Upravljaj.

 7. Izaberite stavku Ukloni.

Upravljanje povezanim nalozima

Većina konektora zahtevaju korisničkom nalogu kako biste ih priključite. Kada povezao, poznati kao povezani nalozi i nalaze se na stranici "Moji nalozi". Na stranici "Moji nalozi" omogućava vam da upravljate od vaših povezanih naloga sa jedne lokacije. Na stranici "Moji nalozi" dostupna je samo u Outlook na vebu.

Napomena: Korisničko ime ili lozinka za povezani nalog ne skladište se u programu Office 365.

Da biste prikazali i uklonili povezane naloge

 1. Otvorite Outlook na vebu.

 2. U oknu za navigaciju, u okviru grupeizaberite grupu.

  Snimak ekrana grupe u oknu za navigaciju

 3. Na vrhu stranice, izaberite Postavke za alatke za migraciju SPO > linije spajanja.

 4. Izaberite stavku Moji nalozi.

 5. Pregledajte listu povezanih naloga. Ako želite da uklonite nalog, izaberite stavku Ukloni.

  Imajte na umu da povezani nalog će biti uklonjen sa sve grupe kojoj se koristi.

Najčešća pitanja

 1. Mogu li da onemogućim konektora?

  Administratori možete da koristite Exchange Online PowerShell da biste onemogućili konektora za celog zakupca ili za poštansko sanduče na određene grupe. Svi korisnici u toj zakupca ili poštansko sanduče bi uticalo. Nije moguće da biste onemogućili za neke i ne i druge. Na nivou zakupca zamenjuje postavku na grupu nivoa. Na primer, ako administrator omogućava konektora za grupu i onemogućava ih na zakupca, konektora za grupu će biti onemogućena.

  Da biste saznali kako da se povežete sa uslugom Exchange Online PowerShell, pogledajte članak Povezivanje sa uslugom Exchange Online PowerShell.

  • Da biste onemogućili konektora za zakupca, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-OrganizationConfig -ConnectorsEnabled:$false
  • Da biste onemogućili konektori za poštansko sanduče grupe, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-UnifiedGroup -Identity contosogroup@contoso.com -ConnectorsEnabled:$false
  • Da biste onemogućili korisnih poruke za konektora za zakupca, pokrenite sledeću komandu u Exchange Online PowerShell:

   Set-OrganizationConfig -ConnectorsActionableMessagesEnabled:$false
 2. Kako da dodam novi konektor na listu?

  Pratite ova uputstva da biste dodali konektor na listu.

Srodne teme

Povezivanje aplikacije u prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na vebu
Saznajte više o Office 365 grupama
Pretplata na RSS feed

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×