Postavljanje PIN koda za govornu poštu opcije „Objedinjena razmena poruka“ na početnu vrednost

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange.This funkcija zahteva Microsoft Exchange 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Exchange server. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte. Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka" za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Kada kliknete na dugme Postavi PIN na početnu vrednost da biste postavili PIN kôd glasovnog pristupa programu Outlook na početnu vrednost, sever opcije „Objedinjena razmena poruka“ generiše privremeni PIN kôd i šalje e-poruku u vaše prijemno poštansko sanduče. Pošto primite privremeni PIN kôd, možete da ga koristite za prijavljivanje na poštansko sanduče, a zatim ga promenite u PIN kôd po svom izboru koji će se koristiti za glasovni pristup programu Outlook.

Napomena: Opcije govorne pošte u programu Microsoft Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Izaberite karticu Govorna pošta.

    Postavi PIN kôd na početnu vrednost

  3. U odeljku Telefonski pristup, pored teksta Poništite PIN kôd koji koristite za pristup poštanskom sandučetu preko telefona. Dobićete e-poruku sa privremenim PIN kodom kliknite na dugme Postavi PIN na početnu vrednost.

  4. U dijalogu Microsoft Office Outlook kliknite na dugme u redu.

    Privremeni PIN kôd se generiše i šalje u vaše prijemno poštansko sanduče.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×