Postavljanje objekata, čuvara mesta ili oblika u prednji plan ili njihovo vraćanje u zadnji plan

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete nagomilati stavke kao što su objekata, čuvara mesta, ili oblike (i čak i grupisane objekte) tako da se pojavi ispred drugog. Možete da promenite redosled u kojoj se pojavljuje na slajdu.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na objekat (ili skup grupisane objekte) koje želite da prenesete ispred ili Pošalji nazad.

  Napomena: Ako ne možete da izaberete objekat što ispod drugih objekata, pogledajte članak Izbor pojedinačnih komponenti slajda koje su naslagane.

  Promena redosleda naslagani objekti
 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Za postavljanje objekta u slajd u prednji plan grupe objekata naslagani slajd, postavite pokazivač Postavi napredi zatim kliknite na dugme Postavi napred.

  • Da biste premestili objekat slajda nagore jedan položaj prednju slaganja redosledom, postavite pokazivač Postavi napredi zatim kliknite na dugme Postavi ispred.

  • Da biste poslali objekta u slajd iza grupe objekata naslagani slajd, postavite pokazivač Pošalji nazadi zatim kliknite na dugme Pošalji nazad.

  • Da biste poslali slajda jedan položaj objekta u zadnji slaganja redosledom, postavite pokazivač Pošalji nazadi zatim kliknite na dugme Pošalji unazad.

Takođe pogledajte

Grupisanje i razgrupisavanje oblika, slika ili drugih objekata

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×