Postavke za IMAP4 pristup ličnim Microsoft nalozima e-pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U ovom članku su navedene postavke za konfigurisanje programa za rad sa e-poštom tako da koristi Internet Message Access Protocol 4 (IMAP4) za pristup ličnom Microsoft nalogu e-pošte.

Načini pristupa ličnom Microsoft nalogu e-pošte

Lični Microsoft nalog e-pošte se završava sa @outlook.com, @live.com, @hotmail.com ili @msn.com. Ličnom Microsoft nalogu e-pošte možete da pristupite na više načina, na primer:

  • Možete da koristite Outlook na vebu, što je verzija programa OutlookVeb pregledača. To vam pruža pristup za sve u nalogu, uključujući e-pošte, kontakata, kalendara i zadataka. Više informacija potražite u članku Dobro došli u Outlook na vebu.

  • Možete da koristite program za e-pošte kao što su verzije za računare Outlook. Ovo vam pruža pristup e-pošte, ali to vam pruža pristup kontakata, kalendara i zadataka samo ako je program podržava Exchange ActiveSync, kao što je slučaj sa Outlook 2013.

Kad program za rad sa e-poštom, kao što je verzija programa Outlook za stone računare, podesite tako da pristupa Microsoft nalogu e-pošte, u tom programu morate da uradite sledeće:

  • Navedete IMAP4 za protokol servera dolazne.

  • navedete odgovarajuće IMAP4 postavke. Sledeći odeljak u ovom članku pruža te postavke.

IMAP4 postavke za lični Microsoft nalog e-pošte

Da biste podesili program za rad sa e-poštom tako da za pristup ličnom Microsoft nalogu e-pošte koristi IMAP4, morate u njemu navesti sledeće IMAP4 postavke za nalog:

  • adresa servera: imap-mail.outlook.com

  • broj porta: 993

  • metod šifrovanja: SSL.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×