Postavke privatnosti naloga

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite stavku nalog, a zatim u okviru Privatnost naloga izaberite dugme Upravljaj postavkama . To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ako je već otvorena Office aplikacija, izaberite karticu datoteka , a zatim izaberite stavku nalog (ili Office nalog u programu Outlook) > Upravljanje postavkama.

Napomene: 

  • Ovo se odnosi na Office verzije 1904 ili novije verzije.

  • Ako koristite Office sa poslovnim ili školskim nalogom, administrator je možda konfigurisao koje postavke ste u mogućnosti da promenite. 

U operativnom sistemu Windows ove postavke se primenjuju na Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote,Project iVisio.

Više detalja

Potražite opciju Nalog u donjem levom uglu prozora. 

Kartica „datoteka“ u sistemu Office sa strelicom koja pokazuje na opciju „Nalog“

Izaberite stavku Upravljanje postavkama u okviru Privatnost naloga.

Tabla Nalog koja prikazuje Privatnost naloga, dugme Upravljaj postavkama

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju, izaberite meni aplikacija > željene opcije > Privatnost. To će otvoriti dijalog „Postavke privatnosti naloga“ gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Ikona "Privatnost" u okviru željene opcije aplikacije.

Na Mac postavkama ove postavke se primenjuju naWord,Excel,PowerPoint,Outlook iOneNote.

Da biste pristupili postavkama privatnosti sistema Office u Word,Excel,PowerPoint, OneNote iVisio:  

  • U režimu uređivanja: Izaberite datoteku > o > postavkama privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

  • U režimu prikaza: Na vrhu stranice izaberite stavke Ikona „Još opcija“ > postavkama privatnosti.

    Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

Da biste pristupili postavkama usluge Office, otvorite bilo koju Office aplikaciju i idite na postavke > postavke privatnosti. Tako ćete otvoriti meni postavke privatnosti gde možete da izaberete opcije privatnosti.

Snimak ekrana dugmeta "postavke privatnosti"

Na iOS ovim postavkama primenjuju se na Word,Excel,PowerPoint,OneNote iVisio.

Vaše postavke idu uz Vas

Kada podesite postavke privatnosti, uključite ili isključite stvari, te postavke će se kretati na sve druge uređaje, uključujući druge platforme kao što je Windows ili Mac, koje podržavaju te postavke. Dakle, ako odlučite da isključite iskustva koja analiziraju vaš sadržaj, na primer, na vašem Windows stonom računaru; kada se sledeći put prijavite na Office 365 desktop aplikaciju na Windows laptop računaru, postavka će se primeniti i tamo. Ako ga ponovo uključite na laptop, sledeći put kada se prijavite u Office 365 aplikaciju na stonom računaru, ona će se tamo vratiti. Vaše postavke putuju sa Vama.

Obratite pažnju na to da će se u Mac sistemu na računaru lutati samo postavke za Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook.

Važno: Postavke su povezane sa Vašim nalogom, tako da oni lutaju samo ako se prijavite na druge uređaje sa istim ličnim, radnim ili školskim nalogom.

Izuzimanje za ovo je ako isključite postavku koja onemogućava sva povezana iskustva koja nisu neophodna. Usluga koja se bavi Vašim postavkama privatnosti takođe se isključuje pomoću tog prekidača, pa dok imate tu postavku isključenu ne možete da pređete na, ili iz, te određene mašine. Ako imate druge uređaje na kojima taj prekidač nije isključen, Vaše postavke će nastaviti da lutaju same od sebe.

Shodno tome, ako želite da isključite sva nevažna iskustva vezana za sve Vaše uređaje, morate ih isključiti u svakoj od njih. 

Takođe pogledajte

Povezana iskustva u sistemu Office

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×