Postavke Office skripti u M365

Office skripte omogućavaju korisnicima da snimaju, uređuju i pokreću automatizovane skripte u programu Excel na vebu. Office skripte za Excel na vebu trenutno je dostupno u pregledu javne pregleda, ali je podrazumevano isključeno. Kao administrator, moraćete da aktivirate Office skripte za vašu organizaciju.

Sledeći koraci opisuju kako da preklopite funkciju Office skripti za korisnike.

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga kao globalni administrator.

  2. U Microsoft 365 centru administracije odaberite stavku postavke > uslugama i programske dodatke.

  3. Izaberite stavku Office skripte.

  4. Sa desne strane postoji polje za potvrdu " Neka korisnici automatizuju zadatke u sistemu Office na vebu". Potvrdite izbor u tom polju za potvrdu da biste aktivirali Office skripte. Ostavi poništavanje proverena da biste onemogućili ovu funkcionalnost za organizaciju

Napomena: Office skripte su trenutno u ciljanim izdanjima. Ako ste omogućili Office skripte, ali ne vidite karticu Automatizovanje , moraćete da sačekate dok se funkcija ne omogući za vašu organizaciju. Posetite stavku Podešavanje standardnih ili ciljanih opcija izdavanja u sistemu Office 365 da biste saznali kako da se prijavite na rano izdanje funkcija.

Pregled obaveštenja

Office skripte u programu Excel na vebu su u pregledu pregleda i mogu se promeniti. Ako naiđete na probleme prilikom korišćenja Office skripti, obavestite nas kroz Excel povratne informacije (Pomoć za > povratne informacije) ili officedev/Office-skripti-dokumenti github skladiљta.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Uvod u Office skripte u programu Excel

Tehničke dokumentacije Office skripti

Snimanje, uređivanje i kreiranje Office skripti u programu Excel na vebu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×