Postavke naloga su zastareli pošta ili kalendar za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako primite poruku u pošta ili kalendar za Windows 10 da su zastareli postavki naloga, postoji nekoliko stvari koje možete uraditi da biste rešili problem.

Potvrdite lozinku

Najčešći uzrok zastareli nalog je netačnu lozinku. Izaberite stavku Popravi naloga na obaveštenje o traci na vrhu aplikaciju pošta ili kalendar. Ako je lozinka netačna, videćete poruku od vas traži da ažurirate vašu lozinku. Unesite novu lozinku i odaberite stavku gotovo.

Savet: Ako želite da promenite lozinku za nalog odobavljača e-pošte – na primer, Gmail ili iCloud – moraćete da posetite veb sajt svog dobavljača usluga e-pošte. Pogledajte odeljak Promena lozinke za više informacija.

Potvrdite izbor u bezbednosnom certifikatu

Ako lozinka nije problem, možda imate grešku certifikata. Ako je tako, videćete poruku „Postoji problem sa bezbednosnim certifikatom servera. Bezbednosni certifikat nije od pouzdanog autoriteta za izdavanje certifikata.“

Ova greška se često dešava kad ne koristite SSL za obezbeđivanje naloga e-pošte. Da biste popravili ovu grešku, koristite sledeće korake.

 1. Odaberite stavke Postavke > Upravljanje nalozima.

 2. Odaberite nalog koji je zastareo da biste prikazali dijalog sa postavkama naloga.

 3. Odaberite stavke Promena postavki sinhronizacije poštanskog sandučeta > Napredne postavke poštanskog sandučeta. Možda ćete morati da se pomerite nadole u dijalogu da biste videli Napredne postavke poštanskog sandučeta.

 4. Potvrdite izbor u poljima Zahtevaj SSL za dolaznu e-poštu i Zahtevaj SSL za odlaznu e-poštu a zatim odaberite stavke Gotovo > Sačuvaj.

Posebna uputstva za druge naloge

Ako ste omogućili dvostruku potvrdu identiteta na iCloud nalogu, moraćete da generišete lozinku aplikacije da biste dodali iCloud nalog u aplikaciju „Pošta“.

 1. Prijavite se na stranicu Apple ID naloga.

 2. Izaberite stavku Generisanje lozinke ispod lozinki za aplikaciju.

 3. Sledite uputstva na ekranu.

Microsoft je dodao OAuth podršku za Yahoo! naloge u Windows 10 ispravci za kreativne. Da biste odmah instalirali ispravku za kreativne, idite na sajt za preuzimanje softvera i izaberite stavku Ažuriraj odmah. Više informacija o ispravci potražite u članku Windows 10 ispravka za kreativne je ovde.

Dodatne korake koje možete da preduzmete ako Yahoo! nalog ne može da se sinhronizuje sa aplikacijom „Pošta za Windows 10“ potražite u članku Ne mogu da sinhronizujem Yahoo! nalog sa aplikacijom „Pošta za Windows 10“.

Ako imate japanski nalog Yahoo! e-pošte, moraćete da uradite sledeće:

 • Moraćete da dodate Yahoo! nalog kao IMAP nalog. Da biste to uradili, pratite korake u odeljku Dodavanje naloga pomoću naprednog podešavanja iznad koristeći imap.mail.yahoo.co.jp za server dolazne pošte i smtp.mail.yahoo.co.jp za server odlazne pošte.

Da biste sinhronizovali QQ poštansko sanduče pomoću aplikacija „Pošta“ i „Kalendar“, morate da omogućite IMAP nalog u usluzi QQ.

 1. Prijavite se na QQ nalog.

 2. Izaberite opcije Postavke > Nalog > Omogućavanje IMAP-a.

  Napomena: QQ nalog mora da bude aktivan duže od 14 dana da biste mogli da omogućite IMAP.

 3. U aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“, uklonite QQ nalog i ponovo ga dodajte.

  QQ nalog bi trebalo sada automatski da se sinhronizuje.

Kada pokušate da se povežete na GMX.de ili WEB.de nalog u aplikacijama Pošta i Kalendar, primićete e-poruku u GMX.de ili WEB.de poštanskom sandučetu sa uputstvima o tome kako da omogućite pristup.

 1. U veb pregledaču se prijavite na GMX.de ili WEB.de nalog.

 2. Pronađite e-poruku sa uputstvima o tome kako da se povežete na nalog u aplikacijama Pošta i kalendar i pratite uputstva.

 3. Trebalo bi da se sada automatski sinhronizujete sa aplikacijama Pošta i Kalendar.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Takođe pogledajte

Promena lozinke u aplikaciji „Pošta za Windows 10“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×