Postavke kalendara u programu Outlook Web App

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kalendar je u potpunosti integrisan sa e-poštom, kontaktima i drugim funkcijama programa Outlook Web App. Koristite postavke Kalendar da biste kontrolisali podrazumevani izgled i postavke za kalendar.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Idite do postavki „Kalendar“

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

  2. Na vrhu stranice, odaberite stavku Kalendar.

  3. Na vrhu stranice izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ >Opcije.

  4. U opcijama, izaberite stavku postavke, a zatim izaberite Kalendar.

Želim da promenim postavke za

Koristite postavke Izgled da biste kontrolisali izgled kalendara.

Postavka

Opis

Prikaz radne sedmice kao

Izaberite dane za prikazivanje kada u kalendaru odaberete prikazRadna sedmica.

Podešavanje radnog vremena

Izaberite vreme početka i Vreme završetka za radno vreme. Osobe koje nisu radno vreme pojavljuju se u boju tamnija od ostalih kalendara. Kada koristite pomoćnik za planiranje, radnog vremena od svakog učesnika se smatraju u predloženih termina.

Prikaz brojeva sedmica u prikazu meseca

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali broj sedmice kada prikazujete kalendar u prikazu meseca .

Prvi dan sedmice

Dan koji ovde izaberete pojaviće se kao prvi dan sedmice u prikazu Sedmica.

Prva sedmica u godini

Ako vam je uključena opcija Prikaži brojeve sedmica u prikazu meseca, možete da odaberete odakle treba da počne numerisanje: prvog dana u godini, u prvoj sedmici sa četiri dana ili u prvoj punoj sedmici.

Prikaz časova u

Koristite ovu postavku za podešavanje pomaka u kojima kalendar prikazuje vreme. Koristite dugmad opcija da biste izabrali pomake od 15 ili 30 minuta.

Vrh stranice

Podsetnici postavke kontrolišu podrazumevane podsetnike za stavke u kalendaru. Podrazumevano podsetnici su uključena i postavite 15 minuta pre nego što je stavka dospeća.

Postavka

Opis

Prikaži obaveštenja podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste prikazali podsetnik za stavke kalendara.

Reprodukuj zvuk pri isteku podsetnika

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da bi se reprodukovao zvuk pri isteku podsetnika.

Podrazumevani podsetnik

Koristite ovu postavku da biste podesili koliko unapred pre događaja želite da se pojavi podrazumevani podsetnik.

Vrh stranice

Koristite postavke Automatska obrada da biste kontrolisali kako se upravlja pozivima za sastanak, odgovorima i obaveštenjima.

Postavka

Opis

Brisanje poziva na sastanak i odgovora koji su ažurirani

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste iz prijemnog poštanskog sandučeta automatski uklonili zastarele pozive za sastanak i odgovore.

Brisanje obaveštenja o prosleđenim sastancima

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste automatski stavljali obaveštenja o prosleđenim sastancima u fasciklu Izbrisane stavke. Podrazumevano ćete primati ova obaveštenja kada neki učesnik sastanka prosledi sastanak koji organizujete novom primaocu. Izbor ove opcije ne utiče na obradu odgovora na pozive za sastanak.

Vrh stranice

Obaveštenja o kalendarskim događajima vam se mogu slati direktno na telefon u vidu tekstualnih poruka. Ako još uvek niste podesili obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, videćete dugme sa oznakom podesi obaveštenja. Kada podesite obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka, moći ćete da upravljate ovim postavkama.

Postavka

Opis

Obaveštenja kada mi je kalendar ažuriran u sledećih <broj dana) dana

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali tekstualna obaveštenja o ažuriranjima kalendara. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, izaberite iz opsega od 1 do 7 dana. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Obaveštenja za podsetnike za sastanak

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primali obaveštenja o predstojećim sastancima. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Samo tokom radnog vremena da biste ograničili obaveštenja na radno vreme koje ste podesili u postavkama Izgled.

Dnevni redovi kalendara

Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste primili dnevni red putem tekstualne poruke. Kada potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, odaberite vreme u koje želite da vam se pošalje dnevni red.

Vrh stranice

Ako imate problema sa kalendarom, koristite vezu Dozvolite nam da vam pomognemo da rešite probleme sa kalendarom da biste kontaktirali podršku. Da biste je koristili, kliknite na vezu i:

  1. Izaberite stavku postavke > Opcije> postavke > Kalendar.

  2. Kliknite na dugme dozvolite nam pomoć pri rešavanju kalendara.

  3. Unesite temu kalendarske stavke s kojom imate problema u Pretraži ove reči u redu teme.

  4. Kliknite na dugme Pošalji.

Podrška će vas kontaktirati nakon pregleda evidencija kalendara.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Kalendar u programu Outlook Web App

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×