Poruka „Treba Adobe Flash Player” kada pokušate da prikažete video zapisa u usluzi Office 365 Video

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  1. Potražite Office 365 Video lokacije i zatim kliknite na dugme video da biste ga prikazali.

  2. Kada se otvori stranicu video zapisa, dobijate sledeću poruku:

  • Morate Adobe Flash Player.

    poruka o grešci

BELEŠKU: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutnu Office 365 Video klijente, posetite Microsoft tok dokumenata.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte i omogućite Adobe Flash Player. 

Više informacija o tome kako da instalirate Flash Player na operativnom sistemu Windows ili Mac OS, idite na Veb stranicu Flash Player pomoć .

Imajte u vidu da neke verzije Android i iOS ne podržavaju Flash. Ako dobijete poruku o grešci koja je opisana u ovom članku i uređaj ne podržava HTML 5 reprodukcija, ovi uređaji nećete moći da biste reprodukovali video putem Veb pregledača.

Pored toga, možete da pogledate video zapisa pomoću Office 365 Video za iPhone. Više informacija potražite u Koristi Office 365 Video za iPhone.

Dodatne informacije

Ovaj problem se javlja kada vaš pregledač ili kombinacija uređaj ne podržava HTML 5 reprodukcija u Office 365 Video. U ovom slučaju, morate da koristite Adobe Flash Player umesto HTML 5 reprodukcije. Više informacija o kombinacije pregledača i uređaja, pogledajte članak Upoznajte Office 365 Video.

HTML 5 reprodukcija nedavno dodata u Office 365 Video. Više informacija o ovom ažuriranju, pogledajte članak Office 365 Video počinje širom sveta primenu i dobija mobilni.

Odricanje odgovornosti nezavisnih proizvođača informacije: Microsoft pruža nezavisnih proizvođača kontakt informacije će vam pomoći da pronađete tehničku podršku. Kontakt informacije mogu da se promene bez obaveštenja. Microsoft ne garantuje da će tačnost nezavisnih proizvođača kontakt informacije.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×