Poruka „Sve prethodne informacije obeležene crvenim znakom X neće se pojaviti u ovoj SmartArt grafici i neće biti sačuvane.“

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako raspored koji koristite za SmartArt grafiku može da sadrži samo ograničen broj oblika i ako premašite maksimalan broj oblika, na dnu okna za tekst u SmartArt grafici prikazuje se poruka „Sve prethodne informacije obeležene crvenim znakom X neće se prikazati u SmartArt grafici i neće biti sačuvane“. Ako pređete na drugi raspored SmartArt grafike koji nema ograničenje maksimalnog broja oblika, informacije koje se nalaze ispod crvenog znaka X ponovo se prikazuju u SmartArt grafici. Ako SmartArt grafiku sačuvate bez prelaska na drugi raspored i zatvorite dokument ili datoteku, informacije (uključujući popune slikom) obeležene crvenim znakom X ne čuvaju se radi zaštite vaše privatnosti.

Važno: Ako po prelasku na drugi raspored možete da vidite sve informacije, proverite da li je broj oblika u rasporedu ograničen maksimumom - jer u suprotnom crveni znak X neće nestati. Nakon prelaska na drugi raspored, a pre čuvanja dokumenta proverite da li se sve informacije pojavljuju i da li se crveni znak X ne pojavljuje.

Poruku možete da primite zbog nekog od sledećih razloga:

  • Sa rasporeda koji ne sadrži ograničen broj oblika prešli ste na raspored koji sadrži konačan broj oblika.

    Napomena: Neki od rasporeda poput rasporeda Osnovno radijalno sadrže samo jedan oblik najvišeg nivoa.

  • Prekoračili ste maksimalan broj oblika u rasporedu koji ste odabrali.

  • Konvertovali ste ciljni dijagram ili Venov dijagram kreiran pomoću starije verzije sistema Microsoft Office u SmartArt grafiku. Ciljni ili Venovi dijagrami kreirani pomoću starije verzije sistema Microsoft Office ili pomoću režima kompatibilnosti u programu Microsoft Word nemaju maksimalan broj oblika. Međutim, odgovarajući rasporedi za SmartArt grafiku imaju ograničenje od pet oblika najvišeg nivoa za ciljne dijagrame i sedam oblika najvišeg nivoa za Venove dijagrame.

  • U programu PowerPoint ste konvertovali listu sa znacima za nabrajanje u SmartArt grafiku i odabrali raspored za SmartArt grafiku koji ne može da prikaže sve znakove za nabrajanje na konvertovanoj listi.

Da biste se uverili da možete da prikažete i sačuvate informacije, pređite na drugi raspored SmartArt grafike koji prikazuje sve informacije.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×