Poruka „Pozvati zaљtitniиki” kada spoljni korisnik pokušava da sinhronizujete u usluzi OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (groove.exe).

BELEŠKU: da biste utvrdili klijenta za sinhronizaciju OneDrive koji koji koristite, pogledajte članak, klijent za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?

Kada spoljni korisnik pokuša da sinhronizujete biblioteku dokumenata pomoću usluge OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije za SharePoint Online kolekciju lokacija ili podlokacija, korisnik više puta tražiti akreditivi i dobija sledeću poruku:

  • Pozovite Overprotective.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, omogućite deljenja za osnovne kolekcije lokacije. Da biste to uradili, sledite ove korake:

  1. Potražite SharePoint centar administracije.

  2. Na stranici kolekcije lokacija , potvrdite izbor u polju za potvrdu pored osnovne kolekcije lokacije. Na primer, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored https://contoso.sharepoint.com.

  3. Na traci, kliknite na dugme Deljenje.

  4. Izaberite Dozvoli spoljnim korisnicima koji prihvatili pozive za deljenje i prijavite se kao autorizovani korisnici, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

NAPOMENE:

  • Imajte na umu da tako što omogućava deljenje na osnovne kolekcije lokacije, korisnici mogu da dele resursima na lokaciji sa spoljnim korisnicima. Više informacija o spoljnog deljenja, idite na spoljnog deljenja pregled.

  • Zamenite čuvar mesta contoso domen koji koristite za vašu organizaciju.

Više informacija

Do ovog problema dolazi jer OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju proverava svojstva deljenja na osnovne kolekcije lokacije (https://contoso. sharepoint.com). Iako u kolekciji lokacija gde je spoljni korisnik pokušavate da sinhronizujete ima omogućeno deljenje, OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju proverava da delite omogućen za osnovne kolekcije lokacije.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×