Poređenje programa Outlook, Outlook Web App i aplikacija pošta i kalendar

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možda se pitate koju Outlook aplikaciju treba da koristite za dnevne zadatke, kao što su slanje e-pošte, planiranje i upravljanje zadacima i kontaktima. Svaka aplikacija nudi dosledno korisničko iskustvo koje će vam pomoći da budete produktivni, ali služe različitim svrhama.

Ovaj članak vam pomaže da odlučite kada da koristite Outlook, Outlook Web App ili aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“.

Outlook 2013 i 2016

Outlook Web App

„Pošta“ i „Kalendar“

Dostupno za kupovinu kao deo sistema Office 2013, Office 2016 ili Office 365.

Dostupno iz većine pregledača na Office 365 portalu.

Unapred instalirano na operativnom sistemu Windows 10.

Praćenje

Internet globus

Generički mobilni telefon

Outlook je naša aplikacija za kalendar i e-poštu sa najviše funkcija, koja je optimizovana za računare i laptop računare.

Ako često koristite e-poštu i kalendar i želite da imate sve napredne funkcije i mogućnosti e-pošte, kao što su planiranje i upravljanje zadacima, obogaćeno oblikovanje ili pravila poštanskog sandučeta, Outlook je najbolji izbor za vas.

Možete da koristite Outlook 2013 i Outlook 2016 uz Office 365 poslovni nalog ili uz druge naloge, kao što je Outlook.com.

Za brzi pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima na bilo kom računaru sa internet vezom, prijavite se u Office 365 poštansko sanduče vaše organizacije.

Na primer, ako ste na poslovnom putovanju i imate pristup samo deljenom računaru u centru za konferencije, možete da koristite program Outlook Web App da biste bezbedno pristupili e-pošti.

Aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“ pružaju osnovne funkcije e-pošte i kalendara kod kuće ili na poslu, koje najviše odgovaraju vašim Windows mobilnim uređajima.

Ove aplikacije su osetljive na dodir i optimizovane za mobilni uređaj za pojednostavljeno korisničko iskustvo, kako ne bi bilo potrebe za tastaturom ili mišem. Možete da koristite i da prilagodite pokrete prevlačenja da biste izvršili radnje kao što su brisanje, označavanje zvezdicom, premeštanje itd.

Aplikacija „Pošta“ i „Kalendar“ mogu najbolje da se podese uz Office 365 nalog, Outlook.com (uključujući Hotmail, Live i MSN), Gmail, iCloud, Yahoo! i druge IMAP i POP naloge.

Dodatne informacije

Ako koristite Outlook aplikaciju na iOS ili Android uređajima, pogledajte članak:

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×