Popravke ili zaobilazna rešenja za nedavne probleme sa uslugom Outlook.com

Ovaj članak se odnosi na Outlook.com. Ako koristite Outlook za Windows, pogledajte odeljak </c0>Popravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u programu Outlook za Windows</c0>.

Ako imate problema sa pristupom Outlook.com, možete da vidite status Microsoft Office Online usluga na Service Health portalu.

Ako imate problema sa slanjem ili primanjem e-pošte, pročitajte kako da Rešite Outlook.com probleme sa sinhronizacijom e-pošte.

Poslednji put ažurirano: 30 Septembar 2019

Problemi sa programom Outlook.com koji utiču na e-poruke, priloge i funkcije

PROBLEM

Klijenti koji koriste usluge oblaka (uključujući Microsoft Services kao što su Outlook.com i OneDrive) ne mogu da se prijave ili u potpunosti se prijave kada se koristi beta izdanje pregledača Google Chrome (izdanje 78 iz 19 septembra 2019).

To je zato što najnovija verzija pregledača menja kako se rukuje sa kolačićima.

PREPORUČUJE SE RADNJA

Korisnicima se savetuje da izbegavaju da koriste ovu beta verziju pregledača hroma dok pristupaju Microsoft uslugama do daljnjeg. Microsoft radi na rešavanju problema pre nego što se te promene nalaze u generalno dostupnoj verziji sistema Chrome.

Više informacija potražite u članku osnovni podaci o potencijalnom ometanju i prijavljivanju u usluzi Microsoft Services u sistemu Office Chrome Beta verzija 78.

Blokiranje stavke koja je već u fascikli neželjene e-pošte ne može da izbriše. Ako i dalje primate e-poruke od pošiljaoca kojeg ste blokirali, pogledajte članak primanje e-pošte od blokiranih pošiljalaca u Outlook.com.

PROBLEM

Neki pregledači će imati problema sa učitavanjem e-poruka, isticanjem ili sporim pokretanjem ako su omogućeni blokatori reklama i iskačućih prozora, konkretno:

 • AdBlock

 • Ublock

PRIVREMENO REŠENJE

 1. Koristite Microsoft Edge ili neki drugi veb pregledač.

 2. Isključite Outlook.com iz AdBlock postavki. U gornjem desnom uglu programa Google Chrome izaberite AdBlock i zatim izaberite stavku Ne pokreći na stranicama na ovom domenu. Osvežite pregledač da biste ponovo učitali Outlook.com.

 3. Uklonite problematične blokatore reklama tako što ćete upravljati proširenjima pregledača u programu Microsoft EdgeInternet ExplorerFirefoxChrome. ili Safari.

PROBLEM

NekI programskI dodaci u pregledaču Firefox mogu da spreče učitavanje vašeg prijemnog poštanskog sandučeta na sajtu Outlook.com.

PRIVREMENO REŠENJE

Posetite podršku programa Firefox da biste saznali kako da sprovedete opciju Onemogući ili ukloni dodatke.

PROBLEM

Ako imate problema sa slanjem e-pošte, to može biti zbog problema sa proverom valjanosti vašeg Microsoft naloga.

ZAOBILAZNO REŠENJE

 1. Idite na https://account.live.com/reputationcheck da biste proverili valjanost Microsoft naloga.

 2. Uverite se da je vaš Microsoft Account profil ažuriran i potpun. Obavezno prihvatite uslove korišćenja, ako je zatraženo.

Ako i dalje ne možete da šaljete ili primate e-poštu, pročitajte kako da rešite Outlook.com probleme sa sinhronizacijom e-pošte.

Problemi sa programom Outlook posle povezivanja programa Outlook sa uslugom Outlook.com

PROBLEM

Kada Outlook za Windows (verzije Outlook 2016, 2013, 2010) povežete sa nalogom e-pošte usluge Outlook.com, može doći do sledećeg:

 • Ime naloga e-pošte prikazivaće se kao outlook_ [dugi niz slova i brojeva]@outlook.com u oknu sa fasciklama, kao i prilikom sastavljanja e-poruka pomoću programa Outlook za Windows.

 • Primaoci će takođe dobiti e-poruku od pošiljaoca sa formatom outlook_ [dugi niz slova i brojeva]@outlook.com.

 • Kada primaoci odgovore na e-poruku, e-poruka će biti vraćena, a vi možete da dobijete poruku „Poruku nije moguće isporučiti kada šaljete internet poštu u programu Outlook“.

Ovaj problem utiče samo na klijente koji koriste Outlook za Windows. E-poruke poslate putem usluge Outlook.com na vebu ispravno funkcionišu i one će biti poslate sa tačne adrese e-pošte.

STATUS

Outlook klijent trenutno ne podržava primarni pseudonim koji ne pripada Microsoft domenu. Da bi nalog privremeno radio u programu Outlook, treba da promenite primarni pseudonim na nalog na Microsoft domenu, kao što su @outlook.com ili @hotmail.com. Outlook tim radi pokušava da omogući podržanu upotrebu pseudonima u bliskoj budućnosti. Ažuriraćemo ovu temu čim funkcionalnost postane dostupna.

PRIVREMENO REŠENJE

Ovaj problem se javlja kod korisnika sa više pseudonima naloga. Aktivno radimo na ispravci. U međuvremenu, da biste rešili ovaj problem, uradite sledeće:

Napomena: Ako nemate drugi pseudonim, kliknite na vezu na stranici da biste ga kreirali „Kliknite na dugme Dodaj adresu e-pošte i novi pseudonim“. Zatim odaberite opciju „Kreiranje nove adrese e-pošte i njeno dodavanje kao pseudonima“

 1. Idite na https://account.live.com/names/Manage i prijavite se na Outlook.com nalog.

 2. Podesite adresu e-pošte za Outlook.com kao primarni pseudonim.

 3. U programu Outlook za Windows uklonite i ponovo dodajte nalog. Pogledajte korake iz ovog članka: Dodavanje Outlook.com naloga u Outlook za Windows

Poslednji put ažurirano: 8. februar 2017.

PROBLEM

Ako je Outlook povezan sa primarnim Outlook.com nalogom koji je povezan i sa drugim sekundarnim nalozima koji ne pripadaju korporaciji Microsoft (na primer, Gmail, Yahoo itd.), prilikom slanja e-poruke u programu Outlook, ne možete da odaberete drugi sekundarni povezani nalog kao nalog za slanje u polju „Od“.

Ako ručno otkucate adresu e-pošte sekundarnog povezanog naloga u polju „Od“, e-poruka se šalje sa naznakom „U ime“ primarnog Outlook.com naloga.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Outlook podržava slanje sa sekundarnog povezanog naloga za domene u vlasništvu korporacije Microsoft kao što su @outlook.com, @live.com i @hotmail.com, ali nije primenio tu funkcionalnost za domene nezavisnih proizvođača.

Outlook tim sluša vaše povratne informacije i razmatra dodavanje ove funkcionalnosti u buduće ispravke. Glasajte za ovaj zahtev i dodajte povratne informacije u okviru usluge UserVoice: Opcija da Microsoft Outlook 2016 funkcioniše sa povezanom uslugom Outlook.com. U međuvremenu, koristite sledeće rešenje:

PRIVREMENO REŠENJE

Možete i da dodate sekundarne povezane naloge (Gmail, Yahoo itd.) u usluzi Outlook.com kao dodatne naloge na Outlook profilu.

 1. U programu Outlook odaberite karticu Datoteka.

  Snimak ekrana levog odeljka trake programa Outlook sa izabranom karticom „Datoteka“
 2. U okviru Informacije o nalogu odaberite stavku Dodaj nalog.

  Komanda „Dodavanje naloga“ u prikazu „Backstage“
 3. Na stranici Automatsko podešavanje naloga unesite ime, adresu e-pošte i lozinku, a zatim kliknite na dugme Dalje.

  Napomena: Ako dobijete poruku o grešci kada kliknete na dugme Dalje, ponovo proverite adresu e-pošte i lozinku. Ako su obe ispravne, pročitajte sledeći odeljak.

 4. Odaberite stavku Završi.

Dodatne informacije potražite u članku Podešavanje e-pošte u programu Outlook.

Poslednji put ažurirano: 2. maj 2017.

Trenutno ne možete da koristite Outlook u operativnom sistemu Windows da biste uredili kalendare koji se dele sa vašim Outlook.com nalogom, čak i ako ste ponovo povezali Outlook.com nalog sa Outlook. Radimo na omogućavanju uređivanja deljenih kalendara u Outlook 2016 za Windows.

Da biste uredili deljeni kalendar, idite na mrežu u svoj Outlook.com kalendar otvorite kalendar za Windows 10 ili koristite mobilni uređaj. Pročitajte članak Dodavanje Outlook.com naloga drugoj aplikaciji za poštu.

Poslednji put ažurirano: 2. maj 2017.

PROBLEM

Kada pokušate da prihvatite deljeni Outlook.com kalendar pomoću Office 365 for business naloga u Outlook 2016, možete dobiti grešku „Došlo je do greške“ ili prijavljivanje neće uspeti.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Da biste pristupili kalendaru koji se deli sa nalogom usluge Office 365, moraćete da prihvati poziv sa sajta Outlook na vebu, iz operativnog sistema iOS ili Android. Ako ste već ste kliknuli na dugme „Prihvati“ u Outlook 2016, nećete moći da ponovo prihvatite poziv iz druge Outlook aplikacije. Osoba koja je poslala poziv moraće da ukloni vaše dozvole, a zatim da pošalje novi poziv.

Outlook.com kôd greške 500 „Nešto nije u redu“

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu Outlook.com UserVoice. Slušamo vas.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×