Popravke ili zaobilaženja za nedavne probleme u programu PowerPoint za Windows

Poslednji put ažurirano: novembra 2018.

Napomena: Idite na odeljak stariji problemi koji su popravljeni u ovom članku ako ne možete da pronađete problem koji tražite u odeljku sa padovima i sporim performansama ili funkcijama i programskim dodacima.

PowerPoint pada i usporene su mu performanse

Problemi koji utiču na funkcije i programske dodatke programa PowerPoint

Poslednji put ažurirano: 25. maja 2018.

PROBLEM

Možete naići na razne probleme, kao što su tekst koji se ne pojavljuje kada pritisnete Enter, podvlačenje se i dalje pojavljuju kada ga uklonite i ekran treperi prilikom prebacivanja i korišćenja jezika za uređivanje.

STATUS: POPRAVLJENO

Za najnovije informacije o ovom problemu idite na odeljak Problemi sa tekstom, podvlačenjem i treperenjem ekrana kada koristite jezike za uređivanje u sistemu Office.

Poslednji put ažurirano: 11. januara 2018.

PROBLEM

Ako ste nedavno instalirali ispravku i imate instaliran McAfee antivirusni program na računaru, može doći do problema prilikom uređivanja podataka iz grafikona u programu PowerPoint ili Word.

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je rešen u McAfee WebAdvisor izdanju 4.0.7.148. Da biste rešili ovaj problem, ažurirajte McAfee antivirusni program na najnoviju verziju.

Poslednji put ažurirano: 20. oktobra 2017.

PROBLEM

Prilagođena radnja „Pokretanje programa” je sada podrazumevano onemogućena da bi se ograničile bezbednosne ranjivosti.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Za najnovije korake privremenih rešenja idite na odeljak Prilagođena radnja „Pokretanje programa“ je onemogućena u programu PowerPoint 2016.

Poslednji put ažurirano: 13. oktobra 2017.

PROBLEM

Kada koristite probnu verziju usluge Office 365, svaki put kada otvorite Office datoteku, najnovija verzija aplikacije automatski se postavlja kao podrazumevana aplikacija za Word, Excel ili PowerPoint u svim verzijama operativnog sistema Windows. Na primer, ako imate instaliran Excel 2013 i koristite probnu verziju usluge Office 365, onda se radna sveska otvara u programu Excel 2016.

STATUS: PRIVREMENO REŠENJE

Preporučujemo da koristite Office365 da biste imali najnovije funkcije. Međutim, možete da deinstalirate probnu verziju kako bismo otvarali datoteke pomoću verzije programa Excel koju ste instalirali.

Poslednji put ažurirano: 5. februar 2018.

PROBLEM

Automatsko čuvanje više nije dostupno ili se ne pojavljuje na traci sa alatkama sistema Office u Office 2016 verziji 1707 (izdanje 8326.2058) ili novijoj verziji.

STATUS: POPRAVLJENO

Za Excel: Ovaj problem je rešen u verziji 1708 (8431.2094). Da biste odmah preuzeli ispravku, otvorite Excel i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj.

Za Word: Ovaj problem je rešen u verziji 1711 (izdanje 8730.2122). Da biste odmah preuzeli ispravku, otvorite Word i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj.

Poslednji put ažurirano: 19. mart 2018.

PROBLEM

Kada dodate metapodatke u svojstva dokumenta u Office datoteci – putem opcija Datoteka > Informacije ili dijaloga „Sačuvaj kao“ – svojstva su vidljiva u sistemu Office. Međutim, kada prikazujete istu datoteku u Windows istraživaču datoteka, svojstava nisu prikazana.

Dodavanje metapodataka u opcijama Datoteka > Informacije

Svojstva Office dokumenata - Datoteka > Tabla sa informacijama

Dodavanje metapodataka u dijalogu „Sačuvaj kao“

Svojstva Office dokumenata – Dijalog „Sačuvaj kao“

Metapodaci/svojstva nisu prikazani u istraživaču datoteka

Svojstva Office dokumenata u Windows istraživaču datoteka

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je rešen u ispravci. Da biste odmah preuzeli najnoviju ispravku, otvorite Office aplikaciju i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj

Poslednji put ažurirano: 5. april 2018.

PROBLEM

Prilikom umetanja ikone ili slike putem stavki Umetanje > Ikone ili Umetanje > Slike, dobijate sledeću poruku o grešci:

Došlo je do greške prilikom uvoza ove datoteke. http://hubblecontent.osi.office.net/ContentSVC/Content/Download?provider=MicrosoftIcon&FileName=[icon].svg

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je popravljen u verziji 1803 (izdanje 9126.2116) za mesečni kanal ili novijoj. Da biste odmah preuzeli najnoviju ispravku, otvorite aplikaciju Office i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj.

Izmenjena funkcionalnost, blokirane ili obustavljene funkcije

Stariji problemi koji su popravljeni

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pozovite podršku

Obratite se podršci.
Ako imate pretplatu na Office 365 za kuću ili ako ste kupili jednokratno preuzimanje sistema Office 2016, kliknite na vezu Obratite nam se na dnu ove stranice.

Forumi Office 365 zajednice

Pitajte zajednicu
Potražite pomoć od stručnjaka na forumima:
Office na Windows forumu za Personal, Home ili University korisnike
Forum Office 365 zajednice za poslovne korisnike

Ćaskanje

Pružite povratne informacije u Office aplikaciji
Povratne informacije možete da pošaljete direktno Office timovima:.

U sistemu Office 2016 u operativnom sistemu Windows 10 otvorite Office aplikaciju i izaberite stavke Datoteka > Povratne informacije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji PowerPoint UserVoice. Slušamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×