POP, IMAP i SMTP postavke za Outlook.com

Ako pokušavate da dodate nalog Outlook.com u drugu aplikaciju e-pošte, možda će vam biti potrebne POP, IMAP ili SMTP postavke za Outlook.com. Možete da ih pronađete ispod ili tako što ćete otići na POP i IMAP postavke na lokaciji Outlook.com.

Ako želite da dodate svoj Outlook.com nalog pametnim uređajima kao što je sigurnosna kamera, trebaće vam lozinka aplikacije. Da biste saznali više, pogledajte članak dodavanje Outlook.com naloga u drugu aplikaciju za e-poštu ili Smart uređaj.

Ako želite da dodate Outlook.com nalog u drugi program za e-poštu koji podržava POP ili IMAP, ovo su ručne postavke servera koje su vam potrebne.

Napomene: 

 • Detalji dolaznog i odlaznog servera su isti.

 • POP pristup je podrazumevano onemogućen. Da biste omogućili POP pristup, pogledajte članak Omogućavanje POP pristupa za Outlook.com.

 • Outlook.com ne zahteva bezbednu potvrdu verodostojnosti lozinke (SPA).

 • IMAP ime servera Outlook.Office365.com

 • IMAP port 993

 • Metod IMAP šifrovanjaTLS

 • Pop name Outlook.Office365.com

 • POP port 995

 • POP metod šifrovanja TLS

 • Ime SMTP servera SMTP.Office365.com

 • SMTP port 587

 • SMTP metod šifrovanja STARTTLS

Ako želite da koristite POP za pristup e-pošti u usluzi Outlook.com, prvo ćete morati da omogućite POP pristup.

 1. Izaberite Postavke Settings > Prikaži sve postavke programa OutlookPostavke Settings > Prikaži sve postavke programa Outlookpošte > e-poštu.

 2. U okviru POP i IMAP, izaberite Da u okviru Dozvolite uređajima i aplikacijama da koriste POP.

 3. Izaberite stavku Sačuvaj.

Ako pokušavate da povežete drugi nalog e-pošte sa Outlook.com koristeći POP, možda ćete morati da promenite određene postavke dobavljača pošte da biste omogućili veze koja može da bude blokirana.

 • Za Gmail POP naloge, sledite ove korake.

 • Za Yahoo POP naloge, sledite ove korake.

 • Za sve ostale dobavljače usluga e-pošte obratite se dobavljaču usluga da biste dobili korake za deblokiranje veze.

Možete da dobijete grešku veze ako ste konfigurisali Outlook.com nalog kao IMAP u više klijenata e-pošte. Radimo na popravci i ažuriraćemo ovaj članak kada budemo imali više informacija. Za sada možete pokušati sledeće zaobilazno rešenje:

 1. Idite na https://account.live.com/activity i prijavite se pomoću adrese e-pošte i lozinke ugroženog naloga.

 2. U okviru Nedavna aktivnost pronađite događaj Tip sesije koji se podudara sa poslednjim vremenom kada ste primili grešku veze i kliknite da biste ga otvorili.

 3. Kliknite na dugme Ja sam da bi sistem znao da ste ovlastili IMAP vezu.

 4. Pokušajte da se povežete sa nalogom putem IMAP klijenta.

  Za više informacija o tome kako da koristite stranicu „Nedavna aktivnost“, idite na Šta je to stranica „Nedavna aktivnost“?.

Ako koristite Outlook.com da biste pristupili nalogu koji koristi domen drugačiji od @live.com, @hotmail.com, ili @outlook.com, možda nećete moći da sinhronizujete naloge pomoću IMAP-a. Da biste rešili ovaj problem, uklonite povezani IMAP nalog u Outlook.com i ponovo ga konfigurišite kao POP vezu. Za uputstva o tome kako da ponovo konfigurišete nalog da koristi POP, obratite se dobavljaču naloga e-pošte.

Ako koristite GoDaddy nalog, pratite ova uputstva da biste ponovo konfigurisali GoDaddy nalog da bi koristili POP. Ako korišćenje POP ne reši problem, ili treba da imate omogućen IMAP (on je podrazumevano onemogućen), obratite se službi GoDaddy podrška.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Takođe pogledajte

Šta su IMAP i POP?

POP i IMAP postavke e-pošte za Outlook

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×