Ponovno slanje poruke za prikupljanje podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako postojeću e-poruku za prikupljanje podataka želite da pošaljete dodatnim korisnicima ili ukoliko neki korisnici nisu primili originalnu poruku, moraćete da je ponovo pošaljete. Prosleđivanje poruke neće uspeti.

 1. Otvorite bazu podataka koja sadrži originalnu poruku.

 2. Na kartici Spoljni podaci , u grupi Prikupljanje podataka izaberite stavku Upravljanje odgovorima. Slika dugmeta

 3. U dijalogu Upravljanje porukama za prikupljanje podataka izaberite poruku koju želite ponovo da pošaljete.

  Dijalog „Upravljanje porukama za prikupljanje podataka“

 4. Kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu e-poruku.

  Ako ponovno dugme nije dostupno

  Ukoliko je ovo dugme nedostupno, morate da sinhronizujete postavke poruke sa programom Outlook.

  Kliknite na polje sa upozorenjem u okviru za grupisanje Detalji poruke da biste sinhronizovali postavke. Ako taj proces bude uspešan, Access će prikazati poruku Sinhronizacija je uspela. Ukoliko umesto toga Access prikaže poruku o grešci, pokušajte da zatvorite i ponovo otvorite dijalog.

 5. Access izvršava određene provere, kao što je provera da li još uvek postoje odredišne tabele i upit i da li još uvek sadrže sva polja obrasca. Ako provere budu uspešne, Access će pokrenuti čarobnjaka koji će od vas zatražiti da odredite način na koji želite da odgovori budu obrađeni. U suprotnom, porukom se od vas traži da ponovo kreirate poruku.

 6. Pre nego što nastavite sa kretanjem kroz čarobnjak, imajte na umu da možete da odredite postavke koje se razlikuju od prvobitnih postavki. Osim toga, poruku možete da pošaljete drugim primaocima. Kada se od vas bude tražilo da navedete adrese, postupite na neki od sledećih načina:

  • Odaberite da ručno navedete e-adrese. (Imajte na umu da je ova opcija dostupna samo kada prikupljate podatke da biste dodali nove zapise.)

  • Odaberite drugo polje za e-adresu.

  • Odaberite isto polje za e-adresu, ali u poslednjem koraku izaberite samo željene adrese.

   Pomoć za korake čarobnjaka, potražite u odeljku „Određivanje željenog načina obrade podataka” u članku Prikupljanje podataka pomoću e-poruka.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×