Ponovno slanje e-poruke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako jedan ili više primalaca poruke da vam kažu da im nije primio poruku koju ste poslali, možete da koristite komandu Ponovo pošalji ovu poruku . Ponovno komandu se mogu koristiti i da biste brzo poslali poruku primaocima nove.

Ponovno slanje u poređenju sa prosleđivanjem

Kada koristite komandu za ponovno slanje, nova poruka izgleda isto kao i originalna poruka koju ste poslali jer, za razliku od prosleđene poruke, ne sadrži dodatne informacije. Kad prosleđujete poruku, na početku reda za temu nove poruke stoji FW:. Takođe, kod prosleđenih poruka, u telu poruke se pojavljuju informacije iz zaglavlja prethodne poruke kao što su pošiljalac, datum i primaoci.

  1. U okno fascikle kliknite na Poslate stavke.

  2. Kliknite dvaput na poruku koju želite ponovo da pošaljete.

  3. Na kartici poruka , u grupi Premeštanje kliknite na dugme Radnje, a zatim kliknite na dugme Ponovo pošalji ovu poruku.

    Možete da pošaljete poruku.

    Otvoriće se novi prozor poruke. Ako postoji više primalaca, možete ukloniti one koji ne treba ponovo da prime poruku. Izaberite imena koja želite da uklonite i zatim pritisnite taster Delete.

    Savet: Takođe možete da dodate primaoce kojima nije poslata originalna poruka, da dodate ili uklonite priloge i da promenite sadržaj poruke.

  4. Kliknite na dugme Pošalji.

Da biste ponovo poslali više poruka, ponovite ova uputstva za svaku od njih.Ne postoji način da odjednom ponovo pošaljete više poruka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×