Ponavljanje oznaka stavki u izvedenoj tabeli

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponavljanje stavke _ z0z_ i _ z1zve nalepnica u izvedenoj tabeli vizuelno grupisane redove ili kolone koji olakšavaju skeniranje podataka. Na primer, koristite ponavljajuće nalepnice kada se međuvrednosti isključe ili postoji više polja za stavke. U dolenavedenom primeru, region se ponavlja za svaki red, a proizvod se ponavlja za svaku kolonu.

Ponavljajuće oznake stavki

 1. Kliknite desnim tasterom miša na oznaku reda ili kolone koju želite da ponovite i izaberite stavku Postavke polja.

 2. Kliknite na karticu raspored stavke štampanje i potvrdite izbor u polju za potvrdu oznake ponavljanja .

 3. Uverite se da je izabrana opcija Prikaži oznake stavki u tabelarnom obrascu .

Napomene: 

 • Kada uređujete bilo koju ponavljajenu nalepnicu, promene koje izvršite primenjuju se na sve druge ćelije sa istom oznakom. Ne možete da uređujete pojedinačne ponovljene ćelije.

 • Kada promenite oblik svih ponavljajestih nalepnica tako što ćete izabrati oznaku stavke u redu rezimea ili u svim ponavljenim oznakama, format se automatski odnosi na sve druge ćelije sa istom oznakom. Međutim, možete da promenite i oblik pojedinačnih ponovljenih nalepnica bez primene istog oblikovanja na druge ćelije sa istom oznakom.

 • Ponavljajuжe oznake prikazuju se samo kada se izvedena tabela nalazi u tabelarnom obrascu. Ne prikazuju se kada se primenjuju obrazac sažimanja ili prikaza strukture. Ako je potrebno, možete da promenite format u rasporedu izveštaja.

Uključivanje ili isključivanje nalepnica sa ponavljenim stavkama za sva polja

 1. Kliknite bilo gde u izvedenoj tabeli.

 2. Na kartici Dizajn za Alatke izvedene tabeleizaberite stavku raspored izveštaja.

  Raspored izveštaja

 3. Ne ponavljajte oznake stavki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×