Ponavljanje određenih redova ili kolona na svakoj odštampanoj stranici

Ponavljanje određenih redova ili kolona na svakoj odštampanoj stranici

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako radni list obuhvata više od jedne odštampane stranice, možete da označite podataka tako što ćete dodavanjem redova i kolona koji će se pojavljivati na svakoj stranici štampanja. Ove oznake su poznate i kao naslovi za štampanje.

Pratite ove korake da biste dodali naslove štampanja na radnom listu:

 1. Na radni list koji želite da odštampate, na kartici Raspored na stranici, kliknite na dugme Štampanje naslova , u grupi Podešavanje stranice ).

  Naslovi za štampanje

  Napomena: Komanda "Štampanje naslova" će se zatamnjene ako se nalazite u režimu, uređivanja ako grafikon je izabran na istom radnom listu ćelija ili ako nemate instaliran štampač. Više informacija o instaliranju štampača potražite u članku Pronalaženje i instaliranje upravljačkih programa štampača za operativni sistem Windows Vista. Imajte u vidu da je Microsoft obustavljene podrške za Windows XP; Pogledajte Veb lokaciju proizvođača štampača podršci za dalju upravljačke.

 2. Na kartici list , u okviru Štampanje naslova, postupite na neki – ili oba – od sledećih radnji:

 • U okviru Redovi koje treba ponoviti na vrhu unesite referencu redova koji sadrže oznake kolona.

 • U okviru kolone koje treba ponoviti sa leve strane , unesite referencu kolona koje sadrže oznake redova.

  Na primer, ako želite da odštampate znake kolone na vrhu svake odštampane stranice, možete da otkucate $1: $1 u polju Redovi koje treba ponoviti na vrhu .
  Kartica List u dijalogu Podešavanje stranice

  Savet: Možete i da kliknete na dugmad Skupi iskačući prozor Dugme „Skupi“ krajnje desno od okvira Redovi koje treba ponoviti na vrhu i kolone koje treba ponoviti sa leve strane i zatim izaberite naslov redove ili kolone koje želite da ponovite u radnom listu. Kada završite sa izborom naslova redova ili kolona, kliknite na dugme Skupi dijalog Dugme „Skupi“ ponovo da biste se vratili na dijalog.

  Napomena: Ako imate više od jednog radnog lista izabran, Redovi koje treba ponoviti na vrhu i kolone koje treba ponoviti sa leve strane polja nisu dostupne u dijalogu " Podešavanje stranice ". Da biste otkazali izbor više radnih listova, kliknite na bilo koje niste izabrali radni list. Ako nijedan niste izabrali list nije vidljiv, kliknite desnim tasterom miša na karticu izabranog lista, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Razgrupiši listove .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×