Pomerite se razgovori sa tastature u timovima

Pomerite se razgovori sa tastature u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pošto razgovore u kanali su grupisane u niti razgovora, postoji nekoliko dodatnih prečice možete koristiti da biste otišli u kanal poruka.

  • Koristite karticu šifru da odete na listi razgovora, a zatim koristite nagore i nadole strelice za pomeranje sa jednog razgovora na sledeći.

  • Pritisnite taster Enter da biste izabrali razgovora, a zatim koristite nagore i strelicu nadole ponovo da pročitate poruku ili odgovorite na niti razgovora.

  • Pritisnite taster Enter da biste izaberite poruku, a zatim koristite taster Tab da biste pristup različite radnje (kao što su čuvanja ili obeležite poruku ili da biste pratili vezu).

  • Želite li da odem? Samo koristite na taster Esc da biste se vratili navigacija razgovori.

Ove iste komande radite u privatnu ili jedan ćaskanja kao i. Samo imajte u vidu da te razgovore samo jednu veliku konac, tako da pogledaju razlikuje se od kanala razgovori.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×