Pokretanje razgovora u programu Office Communicator

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Ako ste prijavljeni u Office Communicator, novi razgovor možete pokrenuti tako što ćete na traci za pokretanje, na spisku kontakata kliknuti dvaput na neki kontakt ili na listi članova radnog prostora kliknuti dvaput na nekog člana.

Ukoliko niste prijavljeni u Office Communicator i kliknete dvaput na kontakte ili članove, otvara se prozor Slanje poruke.

Napomena: Ako pokušate da pokrenete razgovor u programu Office Communicator sa nekom osobom koja ne koristi Office Communicator, prikazuje se poruka sa obaveštenjem da Communicator nije mogao da isporuči poruku. Ukoliko ne možete pokrenuti razgovor u programu Office Communicator, umesto toga pokušajte da pošaljete poruku.

Pored toga, možete postaviti pokazivač na bilo koji kontakt da biste prikazali kontakt karticu koja prikazuje informacije o kontaktu i omogućava vam da pokrenete druge aktivnosti razmene poruka, kao što su slanje e-poruke ili planiranje sastanka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×