Pokretanje kampanje direktne pošte pomoću programa Publisher

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Direktne pošte kampanje su sjajan način da privući nove klijente ili tražite najbolji klijenti za više preduzeća.

Kada planirate trenutne marketinške kampanje, odgovorite na sledeća pitanja:

 • Klijenti koji su meta?

 • Šta je tačan marketinških ishoda koji želite.

 • Šta je to marketinških poruku?

Nakon što jasno uspostavljate odgovore na pitanja, spremni ste da koristite Publisher da razvijete sadržaja i Kreiranje publikacije direktne pošte.

Razvijanje sadržaja

Pre nego što odaberete tip publikacije i dizajn, uverite se poruke i svrhu direktne pošte kampanje. Kada razvijete sadržaj, možda ćete morati da promenite dizajn da biste prilagodili tekst i slike, i obrnuto. Pomoć za razvoj sadržaja potražite u članku saveti za pisanje upečatljivih marketinških publikacija i saveti za rad sa slikama.

Odaberite tip desnom publikacije za vašu kampanju

U Publisher, možete da odaberete širok spektar tipova publikacija, uključujući razglednica, letke, čestitke, podloge za pisanje, brošurei e-pošte.

Takođe možete kombinovati nekoliko publikacija u jednom pakovanju direktne pošte da biste dobili raznih informacija za široku publiku.

Razglednica su najčešće otvorena načina da dođete do klijenti direktno. One su takođe jedan od najviše ekonomsku marketinških poteza direktne pošte da biste dobili.

Koristite razglednica da:

 • Objaviti prodaju

 • Pozivanje klijenata u poseban događaj

 • Objaviљ za preseljenje

 • Ponudi besplatan uzorak ili popust

Kreiranje očekivanja, napravite poruku ili otkrivali ponudu nizom razglednica slanjem svaki razglednice nekoliko dana ili nedelje razdvojeni. Publisher pruža sa brojem dizajnirane razglednica da biste odabrali neku ili dizajniranja sopstvenih.

Ako imate više informacija da biste poslali klijenti ne može da primi razglednice, koristite letka. Obično manje formalno od razglednica, letke su jednostavna kao i još više ekonomsku da biste dobili. Oni su dizajnirani da se uklopi na ceo list papira i može da se odštampa na obe strane da biste uključili dve ili četiri puta više informacija od razglednice. Posao je da biste se uverili da klijenti nemojte da mešate obezbeđivanjem previše informacija. Zadrži sadržaja izbora poravnat sa direktne pošte cilj.

Letke su savršena kada želite da:

 • Obezbedite mapa i uputstava

 • Posebne cene Showcase

 • Profil novih proizvoda

Možete da odaberete letak dizajnova uključenih uz Publisher i da ih prilagodite tako što ćete dodati kupon, narudžbenice ili obrazac za prijavljivanje.

Lično potpisane kartica ili pismo prikazuje zahvalnosti i čini klijenti se vrednosti. Evo nekoliko ideja o tome kako da koristite čestitke i podloge za pisanje da usmerite ciljeve direktne pošte:

 • Pošaljete pismo na memorandum preduzeća da predstavite preduzeće i predlaganje dodatne kontakte. Nude poseban popust za klijente koji dovesti slovo preduzeću ili da ne uključuje kupon.

 • Personalizovanje preduzeća podloge za pisanje tako što ćete izvršiti urednika i logotip manja, korišćenje papira sa meke boje ili teksturu, dodavanje pozadine grafike kao vodeni žig, i dodajte potpisivanje slovo.

 • Koristite praznika čestitke da biste poslali poruku sezonski i uključite vizitkarte uz specijalni popust na poleđini.

 • Slanje čestitki umesto razglednice ili letak objaviti prodaju ili poseban događaj ili da biste pozvali klijente iz prodavnice otvaranje.

 • Slanje kartice kao zahvalnosti za proteklih preduzeća.

  Za više informacija o kreiranju čestitke, pogledajte članak napravite čestitke i pozivnice pomoću programa Publisher.

Brošura su savršena način vašeg preduzeća i proizvodi i usluge predstaviti nove klijente. Možete da je pošaljemo brošure bez dodatno troškovi korišćenja koverte dodavanjem klijenata poštanska adresa u tabli "nazad". Takođe, možete da distribuirate brošure sopstvenim ili drugih preduzeća.

Brošura dizajna u programu Publisher vam opciju deljenjem stranice na 3-4 ploče. Bilo koji brošura možete prilagoditi i tako što ćete dodati porudžbinu, prijavljivanje, ili obrazac za odgovor.

Evo nekoliko ideja za korišćenje brošure kao direktne pošte delova:

 • Uključite profil preduzeća u sklopu napred i nazad stranice ploče i dodajte deo katalog proizvoda iznutra stranice.

 • Lista proizvodi i usluge koje vam se nude. Ne zaboravite da uključite narudžbenice i uputstva za zvao redosledom.

 • Dodajte jednu tablu brošura kupon.

  1. Na kartici Umetanje izaberite stavku oglasi.

  2. U okviru kupona, izaberite kupon, a zatim kliknite na dugme Umetni.

   Možete da uredite kupon teksta i druge detalje.

   Ako vam je potrebna da biste promenili veličinu kupon, prevucite jedan od regulatora ugao na kupona.

Za više informacija o razvoju brošure za svoje preduzeće, pogledajte članak Kreiranje brošure koji vam pomoći da prodaje u programu Publisher.

Ako želite da pošaljete veliki broj informacija i žalbe program opseg interesovanjima klijenata, možete da kombinujete nekoliko marketinških poteza u jednom paketu direktne pošte.

contoso landscape design postcards and brochure

Na primer, možete da uradite nešto od sledećeg:

 • Kreiranje brošure lista cena koji prikazuju proizvoda kompanije i uključite unutar biltena koji daje klijenti ostvarite prikaz preduzeće i njegove budućim rastom.

 • Pošte biltena zajedno sa kompletnu preduzeća kataloga.

 • Slanje paketa koji uključuje potpisane slovo memorandum preduzeća, brošure koji opisuje vašeg preduzeća i razglednice koja nudi poseban uvodni popust.

Pomoću e-pošte, možete da usmerite segment publici koji može biti teško da biste došli do druge metode. Pomoću objedinjavanja e-pošte, možete poslati više personalizovanu poruku e-pošte. Možete da konvertujete čak i druge publikacije koje kreirate u e-poruke za više objedinjeno marketinške kampanje.

Više informacija o korišćenju e-pošte kao deo marketinške kampanje u članku saveti za marketing e-pošte.

Odaberite dizajn u publikaciju

Kada odlučite na tip publikacije, je vreme da biste odabrali dizajn. Možete koristiti:

 • Jedna od mnogo dizajnirane publikacija koje su dostupne za svaki tip publikacije.

 • To skup koordinisano dizajne sa isti izgled preko mnogo tipova publikacija. Ovo je korisno ako kreirate publikacije paket, a to vam pomaže da uspostavite vaše preduzeće identiteta i Brenda.

 • U publikaciju da dizajnirate od početka.

 1. U programu Publisher, kliknite na datoteku > novo, i zatim u polju za pretragu otkucajte tip publikacije ili kliknite na ugrađeni da biste videli galerije dizajna sortirane po tipu publikacije.

 2. Kliknite na jednu tipova publikacija na listi. Na primer, izaberite stavku brošura.

 3. U katalogu brošure izaberite stavku dizajn, a u desnom oknu, odaberite bilo koje druge opcije koje želite (kao što su šemu boja, šeme fontova ili skup poslovnih informacija), a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Publisher obuhvata skupove različite tipove publikacija koje dele jednu dosledan dizajn. Na primer, možete da kreirate brošure, vizitkarte, razglednica, memorandum, koverte, letke i biltene da koristi sve na brokata dizajn.

Možete da odaberete dizajn koji je koordinirali preko tipova publikacija, ili možete da kreirate nove publikacije na osnovu publikacije koji ste već kreirali. Uradite nešto od sledećeg:

Odaberite dizajn koji je koordinirali preko tipova publikacija

 1. U programu Publisher, kliknite na datoteku > novo, i zatim u polju za pretragu otkucajte tip publikacije ili kliknite na ugrađeni da biste videli galerije dizajna sortirane po tipu publikacije.

 2. Kliknite na jednu tipova publikacija na listi. Na primer, izaberite stavku razglednice.

 3. U katalogu razglednica izaberite dizajn koji želite, obratite pažnju na ime dizajn (na primer, brokata) i zatim kliknite na željenu veličinu.

 4. Kada kreirate drugih tipova publikacija, izaberite isto ime dizajn. Na primer, da biste kreirali brošure, kliknite na dugme brokata u katalogu brošure .

  Savet: Možete da koristite jedinstven dizajn za direktne pošte publikacije i i dalje zadržite šeme boja i fontova koje odražava vaše preduzeće identitet. Sa publikaciju u koju želite da koristite otvoren, na kartici Dizajn stranice , u grupi šeme odaberite šemu boja koju koristite za svoje preduzeće.

 5. Odaberite druge opcije koje želite, kao što su šemu boja, šeme fontova ili poslovne informacije postavljaju, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Kreiranje nove publikacije koji ste već kreirali na osnovu

 1. U programu Publisher, otvorite publikaciju koju ste već kreirali.

 2. Čuvanje publikacije, a zatim na kartici Dizajn stranice , kliknite na dugme Promeni predložak.

 3. U dijalogu Promena predloška izaberite tip publikacije. Na primer, izaberite stavku brošura.

 4. Izaberite dizajn koji ste koristili za originalnu publikaciju, kliknite na dugme u redui zatim ponovo kliknite na dugme u redu .

  Važno: Ako ste već dodali sadržaj u publikaciji, u dijalogu Promena predloška možete odabrati da biste primenili promene u postojeću publikaciju ili da biste kreirali novi. Ako odaberete da kreirate nove publikacije, publikacija na kojoj ste radili je zatvorena i nije sačuvano. Uverite se da biste sačuvali publikaciju na kojoj trenutno radite pre nego što kliknete na dugme Promeni predložak. Ili kliknete na dugme Otkaži da biste se vratili na prethodnu publikaciju.

 5. Sve stavke koje se ne uklapaju u izabranu dizajn se pojavljuju u oknu Dodatni sadržaj . Ako vidite stavku u odeljku Dodatni sadržaj, kliknite na strelicu sa desne strane stavke i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste dodali dodatni sadržaj publikacije, kliknite na dugme Umetni.

  • Da biste izbrisali dodatni sadržaj, izaberite stavku Izbriši.

  • Da biste sačuvali dodatni sadržaj kao sastavni blok koji možete da koristite u drugoj publikaciji, kliknite na dugme Sačuvaj kao sastavni blok.

 1. Pokrenite Publisher, a zatim kliknite na jednu tipova publikacija. Na primer, kliknite na dugme čestitke.

 2. U katalogu čestitke izaberite stavku Prazan veličine, a zatim kliknite na željenu veličinu.

 3. Odaberite druge opcije koje želite, kao što su šemu boja, šeme fontova ili poslovne informacije postavljaju, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Priprema za pošte publikacije i pratite odgovore

Bez obzira na to kako je pametan vaše pošiljke je imati mali uticaj Ako šaljete podgrupa. Tako što ćete ciljanja vašu e-poruku na klijente koji su zainteresovani za ponudu i pažljivo kvalifikovanje korisnička imena sa liste slanja, možete da uvećate uspeh marketinške kampanje.

Nakon što ste kvalifikovani imena na listi slanja, Publisher mogu vam pomoći da kreiranje, upravljanje i skladište listu jedan klijent za kombinovanje i uređivanje liste iz više izvora. Više informacija o pripremanje i Pročišćavanje liste slanja potražite u članku saveti za liste slanja.

Publisher takođe olakšava da prilagodim svakog dela direktne pošte primaoca – na primer, pomoću klijenta ime i adresu, lični pozdrav ili informacije o poslednje posete klijenta. Više informacija o tome kako da prilagodite publikacije direktne pošte potražite u članku saveti za personalizovanje publikacije.

Vođenje evidencije o odgovore da dobijete marketinške kampanje i razumevanje šta vam bude zatraženo te odgovore, možete da identifikujete koji taktike je uspelo i koji nisu. Više informacija o tome kako da efikasno praćenje odgovora na vašu kampanju direktne pošte potražite u članku saveti za praćenje efikasnosti.

Vrh stranice

Razvijanje sadržaja

Pre nego što odaberete tip publikacije i dizajn, uverite se poruke i svrhu direktne pošte kampanje. Kada razvijete sadržaj, možda ćete morati da promenite dizajn da biste prilagodili tekst i slike, i obrnuto. Pomoć za razvoj sadržaja potražite u članku saveti za pisanje upečatljivih marketinških publikacija i saveti za rad sa slikama.

Odaberite tip desnom publikacije za vašu kampanju

U Publisher, možete da odaberete širok spektar tipova publikacija, uključujući razglednica, letke, čestitke, podloge za pisanje, brošurei e-pošte.

Takođe možete kombinovati nekoliko publikacija u jednom pakovanju direktne pošte da biste dobili raznih informacija za široku publiku.

Razglednica su najčešće otvorena načina da dođete do klijenti direktno. One su takođe jedan od najviše ekonomsku marketinških poteza direktne pošte da biste dobili.

Koristite razglednica da:

 • Objaviti prodaju

 • Pozivanje klijenata u poseban događaj

 • Objaviљ za preseljenje

 • Ponudi besplatan uzorak ili popust

Kreiranje očekivanja, napravite poruku ili otkrivali ponudu nizom razglednica slanjem svaki razglednice nekoliko dana ili nedelje razdvojeni. Publisher pruža sa brojem dizajnirane razglednica da biste odabrali neku ili dizajniranja sopstvenih.

Ako imate više informacija da biste poslali klijenti ne može da primi razglednice, koristite letka. Obično manje formalno od razglednica, letke su jednostavna kao i još više ekonomsku da biste dobili. Oni su dizajnirani da se uklopi na ceo list papira i može da se odštampa na obe strane da biste uključili dve ili četiri puta više informacija od razglednice. Posao je da biste se uverili da klijenti nemojte da mešate obezbeđivanjem previše informacija. Zadrži sadržaja izbora poravnat sa direktne pošte cilj.

Letke su savršena kada želite da:

 • Obezbedite mapa i uputstava

 • Posebne cene Showcase

 • Profil novih proizvoda

Možete da odaberete letak dizajnova uključenih uz Publisher i da ih prilagodite tako što ćete dodati kupon, narudžbenice ili obrazac za prijavljivanje.

Lično potpisane kartica ili pismo prikazuje zahvalnosti i čini klijenti se vrednosti. Evo nekoliko ideja o tome kako da koristite čestitke i podloge za pisanje da usmerite ciljeve direktne pošte:

 • Pošaljete pismo na memorandum preduzeća da predstavite preduzeće i predlaganje dodatne kontakte. Nude poseban popust za klijente koji dovesti slovo preduzeću ili da ne uključuje kupon.

 • Personalizovanje preduzeća podloge za pisanje tako što ćete izvršiti urednika i logotip manja, korišćenje papira sa meke boje ili teksturu, dodavanje pozadine grafike kao vodeni žig, i dodajte potpisivanje slovo.

 • Koristite praznika čestitke da biste poslali poruku sezonski i uključite vizitkarte uz specijalni popust na poleđini.

 • Slanje čestitki umesto razglednice ili letak objaviti prodaju ili poseban događaj ili da biste pozvali klijente iz prodavnice otvaranje.

 • Slanje kartice kao zahvalnosti za proteklih preduzeća.

  Za više informacija o kreiranju čestitke, pogledajte članak napravite čestitke i pozivnice pomoću programa Publisher.

Brošura su savršena način vašeg preduzeća i proizvodi i usluge predstaviti nove klijente. Možete da je pošaljemo brošure bez dodatno troškovi korišćenja koverte dodavanjem klijenata poštanska adresa u tabli "nazad". Takođe, možete da distribuirate brošure sopstvenim ili drugih preduzeća.

Brošura dizajna u programu Publisher vam opciju deljenjem stranice na 3-4 ploče. Bilo koji brošura možete prilagoditi i tako što ćete dodati porudžbinu, prijavljivanje, ili obrazac za odgovor.

Evo nekoliko ideja za korišćenje brošure kao direktne pošte delova:

 • Uključite profil preduzeća u sklopu napred i nazad stranice ploče i dodajte deo katalog proizvoda iznutra stranice.

 • Lista proizvodi i usluge koje vam se nude. Ne zaboravite da uključite narudžbenice i uputstva za zvao redosledom.

 • Dodajte kupon iz Publisher Dizajnerske galerije jednu tablu brošuru.

  1. U meniju Umetanje izaberite stavku Objekat dizajnerske galerije.

  2. U okviru kategorijeizaberite stavku kupone.

  3. Izaberite kupon i željene opcije, a zatim kliknite na dugme Umetni objekat.

   Ako vam je potrebna da biste promenili veličinu kupon, prevucite jedan od regulatora ugao na kupona.

Za više informacija o razvoju brošure za svoje preduzeće, pogledajte članak Kreiranje brošure koji vam pomoći da prodaje u programu Publisher.

Ako želite da pošaljete veliki broj informacija i žalbe program opseg interesovanjima klijenata, možete da kombinujete nekoliko marketinških poteza u jednom paketu direktne pošte.

contoso landscape design postcards and brochure

Na primer, možete da uradite nešto od sledećeg:

 • Kreiranje brošure lista cena koji prikazuju proizvoda kompanije i uključite unutar biltena koji daje klijenti ostvarite prikaz preduzeće i njegove budućim rastom.

 • Pošte biltena zajedno sa kompletnu preduzeća kataloga.

 • Slanje paketa koji uključuje potpisane slovo memorandum preduzeća, brošure koji opisuje vašeg preduzeća i razglednice koja nudi poseban uvodni popust.

Pomoću e-pošte, možete da usmerite segment publici koji može biti teško da biste došli do druge metode. Pomoću objedinjavanja e-pošte, možete poslati više personalizovanu poruku e-pošte. Možete da konvertujete čak i druge publikacije koje kreirate u e-poruke za više objedinjeno marketinške kampanje.

Više informacija o korišćenju e-pošte kao deo marketinške kampanje u članku saveti za marketing e-pošte.

Odaberite dizajn u publikaciju

Kada odlučite na tip publikacije, je vreme da biste odabrali dizajn. Možete koristiti:

 • Jedna od mnogo dizajnirane publikacija koje su dostupne za svaki tip publikacije.

 • To skup koordinisano dizajne sa isti izgled preko mnogo tipova publikacija. Ovo je korisno ako kreirate publikacije paket, a to vam pomaže da uspostavite vaše preduzeće identiteta i Brenda.

 • Jedan od novih predloške dostupne na Veb lokaciji Office.com.

 • U publikaciju da dizajnirate od početka.

 1. Pokrenite Publisher, a zatim kliknite na jednu tipova publikacija na listi Tipova publikacija . Na primer, izaberite stavku brošura.

 2. U katalogu brošure izaberite dizajn koji želite, odaberite bilo koje druge opcije koje želite (kao što su šemu boja, šeme fontova ili skup poslovnih informacija), a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Publisher obuhvata skupove različite tipove publikacija koje dele jednu dosledan dizajn. Na primer, možete da kreirate brošure, vizitkarte, razglednica, memorandum, koverte, letke i biltene da koristi sve na brokata dizajn.

Možete da odaberete dizajn koji je koordinirali preko tipova publikacija, ili možete da kreirate nove publikacije na osnovu publikacije koji ste već kreirali. Uradite nešto od sledećeg:

Odaberite dizajn koji je koordinirali preko tipova publikacija

 1. Pokrenite Publisher, a zatim kliknite na jednu tipova publikacija na listi Tipova publikacija . Na primer, izaberite stavku razglednice.

 2. U katalogu razglednica izaberite dizajn koji želite, obratite pažnju na ime dizajn (na primer, brokata) i zatim kliknite na željenu veličinu.

 3. Kada kreirate drugih tipova publikacija, izaberite isto ime dizajn. Na primer, da biste kreirali brošure, kliknite na dugme brokata u katalogu brošure .

  Savet: Možete da koristite jedinstven dizajn za direktne pošte publikacije i i dalje zadržite šeme boja i fontova koje odražava vaše preduzeće identitet. Uz otvorenu publikaciju koju želite da koristite, u meniju Oblikovanje izaberite stavku Šeme boja. U okviru Primeni šemu boja, odaberite šemu boja koju koristite za svoje preduzeće. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Šeme fontova. U okviru Primeni šemu fontova, odaberite šemu fontova koje koristite za svoje preduzeće.

 4. Odaberite druge opcije koje želite, kao što su šemu boja, šeme fontova ili poslovne informacije postavljaju, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Kreiranje nove publikacije koji ste već kreirali na osnovu

 1. U programu Publisher, otvorite publikaciju koju ste već kreirali.

 2. U oknu zadatka Oblikovanje publikacije , u okviru publikacije otkucajte opcije, izaberite stavku Promeni predložak.

  Na primer, ako ste zasnovali nove publikacije na vizitkarte koji ste kreirali, izaberite stavku Promeni predložak u okviru Opcije vizitkarte.

 3. U dijalogu Promena predloška izaberite tip publikacije. Na primer, izaberite stavku brošura.

 4. Izaberite dizajn koji ste koristili za originalnu publikaciju, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Važno: Ako ste već dodali sadržaj u publikaciji, u dijalogu Promena predloška možete odabrati da biste primenili promene u postojeću publikaciju ili da biste kreirali novi. Ako odaberete da kreirate nove publikacije, publikacija na kojoj ste radili je zatvorena i nije sačuvano. Uverite se da biste sačuvali publikaciju na kojoj trenutno radite pre nego što kliknete na dugme Promeni predložak. Ili kliknete na dugme Otkaži da biste se vratili na prethodnu publikaciju.

 5. Pregledajte dodatni sadržaj.

  Sve stavke koje se ne uklapaju u izabranu dizajna pojavljuju se u okviru Dodatni sadržaj u oknu zadatka Oblikovanje publikacije . Ako vidite stavku u odeljku Dodatni sadržaj, kliknite na strelicu sa desne strane stavke i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste dodali dodatni sadržaj publikacije, kliknite na dugme Umetni.

  • Da biste izbrisali dodatni sadržaj, izaberite stavku Izbriši.

  • Da biste dodali dodatni sadržaj u biblioteku sadržaja, izaberite stavku Premesti u biblioteku sadržaja.

Važno: Morate prvo biti povezani sa Internetom pre nego što možete da pretražujete Publisher predloške na lokaciji Office Online.

 1. Pokrenite Publisher, a zatim kliknite na jednu tipova publikacija na listi Tipova publikacija . Na primer, izaberite stavku razglednice.

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • U katalogu razglednica , izaberite stavku Prikaz predložaka sa lokacije Microsoft Office Online. Ako vidite kataloga podnaslov, kao što su Marketing ili nekretnine, kliknite na dugme da biste videli predloške koje su dostupne.

  • U polju za pretragu za predloške otkucajte ključnu reč. Na primer, otkucajte razglednica. U sledećem okviru izaberite Na lokaciji Microsoft Office Onlinei zatim kliknite na zeleno dugme za pretragu .

   Napomena: Polje za pretragu za predloške je iznad naslova kataloga.

 3. Izaberite predložak koji želite, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

 1. Pokrenite Publisher, a zatim kliknite na jednu tipova publikacija na listi Tipova publikacija . Na primer, kliknite na dugme čestitke.

 2. U katalogu čestitke , pod naslovom čestitke izaberite stavku Prazan veličine, a zatim kliknite na željenu veličinu.

 3. Odaberite druge opcije koje želite, kao što su šemu boja, šeme fontova ili poslovne informacije postavljaju, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Napomena: Više informacija o šeme fontova i skupovi poslovnih informacija potražite u članku Kreiranje i promena šeme fontova za profesionalni izgled i Kreiranje, promena ili uklanjanje podataka poslovnih informacija.

Vrh stranice

Priprema za pošte publikacije i pratite odgovore

Bez obzira na to kako je pametan vaše pošiljke je imati mali uticaj Ako šaljete podgrupa. Tako što ćete ciljanja vašu e-poruku na klijente koji su zainteresovani za ponudu i pažljivo kvalifikovanje korisnička imena sa liste slanja, možete da uvećate uspeh marketinške kampanje.

Nakon što ste kvalifikovani imena na listi slanja, Publisher mogu vam pomoći da kreiranje, upravljanje i skladište listu jedan klijent za kombinovanje i uređivanje liste iz više izvora. Više informacija o pripremanje i Pročišćavanje liste slanja potražite u članku saveti za liste slanja.

Publisher takođe olakšava da prilagodim svakog dela direktne pošte primaoca – na primer, pomoću klijenta ime i adresu, lični pozdrav ili informacije o poslednje posete klijenta. Više informacija o tome kako da prilagodite publikacije direktne pošte potražite u članku saveti za personalizovanje publikacije.

Vođenje evidencije o odgovore da dobijete marketinške kampanje i razumevanje šta vam bude zatraženo te odgovore, možete da identifikujete koji taktike je uspelo i koji nisu. Više informacija o tome kako da efikasno praćenje odgovora na vašu kampanju direktne pošte potražite u članku saveti za praćenje efikasnosti.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×