Pogrešna veličina na spoljnim monitora se pojavljuju PowerPoint i Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate više od jednog monitora, a spoljni monitor ima različite rezoluciju od primarnom monitoru, možete naići na problem gde PowerPoint ili Skype za posao prikazuje veoma velike ili male.

Microsoft već je objavila rešenje za ovaj problem. Možete da potvrdite da li aplikacije ima ispravku tako što ćete proveriti verziju brojeve ispod. Popravka zahteva Windows 10 verziju 1607, poznat i kao Windows 10 godišnjicu ažuriranje.

Međutim, i dalje naići mutno teksta u Office aplikacijama kada koristite više monitora. Pogledajte članak pomoći Office aplikacije se pojavljuju krivu veličine ili mutno na spoljnim monitora za više informacija.

Osnovna u programima PowerPoint i Skype za posao

PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, Skype za posao 2013i Skype za posao 2016 sada podržava situaciju gde imate više od jednog monitora i spoljni monitor ima različite rezoluciju od primarnom monitoru. Trebalo bi da imate određene verzije (ili noviji) za Office i Windows 10 na računaru da biste videli ispravke.

 • Za ovu ispravku je neophodna verziju operativnog sistema Windows: Windows 10 verziju 1607, poznat i kao Windows 10 godišnjicu ažuriranje.

 • Za ovu ispravku potrebnu verziju PowerPoint ili Skype za posao je što je opisano u sledećem odeljku:

Ažurirane verzije programa PowerPoint i Skype za posao

 • Ako ste kućni korisnik sistema Office 365, Office 2016 ili Office 2013, do sada (jul 2017) trebalo bi da imate već primili ispravke opisane u ovom članku.

 • Ako ste Poslovni korisnik sistema Office 365, Office 2016 ili Office 2013, do sada (jul 2017) možda ili niste primili ispravke opisane u ovom članku. Plan na koji dobijate ispravke za Office zavisi od organizacije željama.

Možete da potvrdite da li je aplikacije ima ispravku tako što ćete proveriti broj verzije sistema Office u okviru menija "datoteka" u bilo koju Office aplikaciju. Postoje dve različite tehnologije za instalaciju Office 2016. Tehnologija koja se koristi za instalaciju utvrđuje broj verzije morate da biste potražili. Evo kako da biste potražili ove informacije:

 1. U meniju datoteka izaberite stavku nalog (na levoj strani stranice).

 2. Sa desne strane stranice, u odeljku Informacije o proizvodu videćete aplikaciju i ažurirajte informacije koje izgleda kao bilo na prvu sliku (koju predstavlja „Klikni i pokreni” tehnologije za instalaciju) ispod ili drugu sliku (koju ukazuje na Microsoft Installer tehnologiju):

  „Klikni i pokreni“ izgleda ovako:

  Kada je Office instaliran pomoću tehnologije „Klikni i pokreni“, informacije o aplikacijama i ažuriranju izgledaju ovako.

  „Microsoft Installer“ izgleda ovako:

  Kada je Office instaliran pomoću tehnologije Microsoft Installer, informacije o aplikacijama i ažuriranju izgledaju ovako.

Ako vidite dva dugmeta, kao što je prikazano na slici iznad prvog, broj minimalna verzija koja sadrži ažuriranje je:

PowerPoint 2016

Skype za posao 2016

16.0.7369.2024

16.0.7369.2024

Ako vidite dugme, kao što je prikazano na drugoj slici iznad, broj minimalna verzija koja sadrži ažuriranje je:

PowerPoint 2016

Skype za posao 2016

16.0.4483.1000

16.0.4483.1000

PowerPoint 2013

Skype za posao 2013

15.0.4875.1001

15.0.4875.1001

Office 2013 i Office 2016 za home proizvodi čuvaju ažuriran automatski.

Office 365 za preduzeća se automatski čuvaju ažuriran. Proizvod je pretvorio sam se postepeno; Ne mogu svi prima ispravke u isto vreme. Ako radite za organizacije koja ima Office, ali ne sadrži pretplate na Office 365, organizacija verovatno kontrole kada dobijete ispravke za Office.

Idite na Instaliranje sistema Office ispravke za više informacija ako želite da proverite da li imate najnovije ispravke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×