Pogledajte detaljne promene između radne sveske pomoću poređenja unakrsnih tabela

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno:  Poređenje unakrsnih tabela dostupno je samo u sistemu Office Professional Plus 2013 ili Office 365 ProPlus.

Recimo da poredite datoteke sa Microsoft poređenja unakrsnih tabela. Vidite razlike između neke ćelije, ali rezultati koordinatne mreže pojavi dovoljno detalja. Da biste videli više detalja, kliknite dvaput na red za koju želite više informacija. Videćete detaljne promene u novom prozoru, red po red. Ovo je koristan kada želite da uporedite makroe ili Visual Basic for Applications (VBA) kôd.

Hajde da provesti kroz primer. Pretpostavimo da želite da vidite kako VBA kôd promenio za funkciju ste napisali po imenu „GPA”. Evo Promena izgleda u koordinatnoj mreži poređenja unakrsnih tabela rezultata:

Changes to a macro in results grid

Drugi red „Modulu1” je onaj koji želite da biste videli više detalja, pa kliknite dvaput na nju. Evo šta vidite:

File compare showing line by line differences

Linije koje su promenjene su markirane u crveno i žuta. Crvene linije su iz prve radne sveske. Žuti redovi su iz druge. Na liniji 1, na primer, možete videti različite promenljive unutar zagrada. I liniji 4 argumenata u dva skupa zagrade razlikuju se takođe, zato što su promenjene u imenima varijabli.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×