Podrazumevane bezbednosne grupe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Odlučite koji bezbednosne grupe da biste koristili je najvažnija odluka o bezbednosti i sadržaja lokacije.

Sa bezbednosnim grupama, kontrolišete pristup za skupove korisnika umesto pojedinačne korisnike.

Bezbednosne grupe mogu se sastojati od mnogo pojedinačnih korisnika, mogu sadržati jednu Windows bezbednosnu grupu ili mogu biti kombinacija ove dve mogućnosti.

Informacije o radu sa bezbednost i distribuciju grupe koje su uključene u Active Directory usluge domena potražite u člankuIzbor bezbednosnih grupa (TechNet).

Bezbednosne grupe doda određene prava na lokaciju; Oni su samo način da sadrži skup korisnika. Korisnike možete organizovati u bilo koji broj grupa, u zavisnosti od veličine i složenosti organizacije ili Veb lokacije.

Tri bezbednosne grupe obezbeđeno je po podrazumevanoj vrednosti, kao što je prikazano u sledećoj tabeli. Imajte na umu da možete da ih prilagodite dodeljivanjem bilo kog nivoa dozvola koje želite, a takođe možete kreirati nove bezbednosne grupe sa nivoe dozvola koje želite.

Ime bezbednosne grupe

Podrazumevani nivo dozvole

Koristite za

Vlasnici lokacije Ime lokacije

Potpuna kontrola

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da upravljaju dozvole za lokaciju, postavkama i izgledom. Umereno koristite.

Članovi lokacije Ime lokacije

Doprinošenje

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da uređuju sadržaj lokacije.

Posetioci lokacije Ime lokacije

Čitanje

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da vide sadržaj lokacije, ali ga ne uređuju.

Pored toga, sledeće specijalne korisnici i grupe su dostupne za višeg administrativnih zadataka:

Administratori kolekcije lokacija    Možete da označite jednog ili više korisnika kao primarnih i sekundarnih lokacija administratori kolekcije.

Ovi korisnici se zapisuju u bazi podataka kao kontakte za kolekciju lokacija. Oni imaju potpunu kontrolu nad sve lokacije u kolekciji lokacija, možete nadzora sav sadržaj lokacije i primate sve administrativne obaveštenja (kao što je provera da li na lokaciji se i dalje koristi).

Obično, vi određujete administratora kolekcije lokacija kada kreirate lokaciju, ali možete da promenite ih po potrebi tako što ćete koristiti Centralna administracija lokacije ili stranice postavke lokacije.

Administratori farme    Grupe administratora farme se koristi samo u centralnoj administraciji, a nije dostupan za sve lokacije, osim ako ste IT stručnjak, vi ste verovatno neće naići na ovoj grupi.

Ova grupa kontrole koje korisnici mogu da upravljaju servera i postavki farme servera. Grupe administratora farme zamenjuje potrebe za dodavanje korisnika u grupe "Administratori" na serveru. Administratori farme nemaju pristup sadržaju lokacije podrazumevano; Morate vlasništva nad lokacije da biste prikazali sadržaj. Rade tako što ćete dodati same kao administratori kolekcije lokacija, radnje koje je snimljen u evidencija nadzora.

Administratori    Članovi grupe "Administratori" na lokalnom serveru možete da izvršite sve radnje administratora farme i još mnogo toga, uključujući sledeće:

  1. Instaliranje novih proizvoda ili aplikacije.

  2. Primena Web segmenata i nove funkcije u globalni skup keš.

  3. Kreiranje nove IIS Veb lokacije i nove Veb aplikacije.

  4. Pokretanje usluga.

Kao što su grupe administratora farme članovi grupe "Administratori" na lokalnom serveru imaju bez pristupa sadržaju lokacije, podrazumevano.

Kada utvrdite grupa vam je potrebno, određivanje nivoa dozvola da biste dodelili svake grupe na lokaciji.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×