Podrazumevane bezbednosne grupe

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Odlučite koji bezbednosne grupe da biste koristili je najvažnija odluka o bezbednosti i sadržaja lokacije.

Sa bezbednosnim grupama, kontrolišete pristup za skupove korisnika umesto pojedinačne korisnike.

Bezbednosne grupe mogu se sastojati od mnogo pojedinačnih korisnika, mogu sadržati jednu Windows bezbednosnu grupu ili mogu biti kombinacija ove dve mogućnosti.

Informacije o radu sa bezbednost i distribuciju grupe koje su uključene u Active Directory usluge domena potražite u člankuIzbor bezbednosnih grupa (TechNet).

Bezbednosne grupe doda određene prava na lokaciju; Oni su samo način da sadrži skup korisnika. Korisnike možete organizovati u bilo koji broj grupa, u zavisnosti od veličine i složenosti organizacije ili Veb lokacije.

Tri bezbednosne grupe obezbeđeno je po podrazumevanoj vrednosti, kao što je prikazano u sledećoj tabeli. Imajte na umu da možete da ih prilagodite dodeljivanjem bilo kog nivoa dozvola koje želite, a takođe možete kreirati nove bezbednosne grupe sa nivoe dozvola koje želite.

Ime bezbednosne grupe

Podrazumevani nivo dozvole

Koristite za

Vlasnici lokacije Ime lokacije

Potpuna kontrola

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da upravljaju dozvole za lokaciju, postavkama i izgledom. Umereno koristite.

Članovi lokacije Ime lokacije

Doprinošenje

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da uređuju sadržaj lokacije.

Posetioci lokacije Ime lokacije

Čitanje

Osobe koje treba da budu u mogućnosti da vide sadržaj lokacije, ali ga ne uređuju.

Pored toga, sledeće specijalne korisnici i grupe su dostupne za višeg administrativnih zadataka:

Administratori kolekcije lokacija    Možete da označite jednog ili više korisnika kao primarnih i sekundarnih lokacija Administratori kolekcije.

Ovi korisnici se zapisuju u bazi podataka kao kontakte za kolekciju lokacija. Oni imaju potpunu kontrolu nad sve lokacije u kolekciji lokacija mogu nadzora sav sadržaj lokacije i primate sve administrativne obaveštenja (kao što je provera da li na lokaciji se i dalje koristi).

Obično, vi određujete administratora kolekcije lokacija kada kreirate lokaciju, ali možete da promenite ih po potrebi tako što ćete koristiti Centralna administracija lokacije ili stranice postavke lokacije.

Administratori farme    Grupe administratora farme se koristi samo u centralnoj administraciji, a nije dostupan za sve lokacije, osim ako ste IT stručnjak, vi ste verovatno neće naići na ovoj grupi.

Ovu grupu kontrola korisnike koji mogu da upravljaju servera i postavki farme servera. Grupe administratora farme zamenjuje potrebu za dodavanje korisnika u grupe "administratori" na serveru. Administratori farme nemaju pristup sadržaju lokacije podrazumevano; Morate vlasništva nad lokacije da biste prikazali sadržaj. Rade tako što ćete dodati same kao administratori kolekcije lokacija, radnje koje je snimljen u evidencija nadzora.

Administratori    Članovi grupe "administratori" na lokalnom serveru možete da izvršite sve radnje administratora farme i još mnogo toga, uključujući sledeće:

  1. Instaliranje novih proizvoda ili aplikacije.

  2. Primena Web segmenata i nove funkcije u globalni skup keš.

  3. Kreiranje nove IIS Veb lokacije i nove Veb aplikacije.

  4. Pokretanje usluga.

Kao što su grupe administratora farme članovi grupe "administratori" na lokalnom serveru imaju bez pristupa sadržaju lokacije, podrazumevano.

Kada utvrdite grupa vam je potrebno, određivanje nivoa dozvola da biste dodelili svake grupe na lokaciji.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×