Podrška za Skype Room Systems v2 trenutni granu verzije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Odnosi se na: sistemi Skype sobe v2 (trenutna granu)

Microsoft planira da otpustite trenutne granu ispravke za Skype Room Systems v2 nekoliko puta godišnje sa svaka verzija ažuriranje podržani 12 (12) meseci od njene datum izdavanja opšte dostupnosti (GA). Tehnička podrška će biti pribavljen za celu meseci 12 (12). Međutim, naše podrške strukturu sada je dinamički, koje se razvijaju u dva različita uslužnih faze koje zavise od dostupnost najnoviju verziju trenutnog granu.

  • Servicing i kritične ispravke servis faze    Kada koristite najnoviju trenutni granu verziju programa Skype Room Systems v2, dobićete redovne informacije, koje sadrže bezbednosti i servis ispravke.

  • Bezbednosne ispravke (samo) servis faze    Nakon što je objavila novu trenutnu verziju granu, podrška za starije grane smanjiti da biste bezbednosne ispravke samo za ostatak od 12 (12) mesec servis ispravki podrške životni ciklus.

Napomena: Najnoviju verziju trenutnog granu uvek je u Servicing i kritične ispravke servis fazu. To znači da u slučaju da naiđete kôd mane koji garantuje kritičnih ažuriranja, morate imati najnoviju trenutni granu verziju instaliranu kako bi dobili ispravci. Sve ostale podržani trenutni granu verzije će biti samo da primate bezbednosne ispravke.

Podržava sve završi kada životnom ciklusu mesec 12 (12) za trenutnu verziju granu istekla ili više od dve ispravke su objavljene od tada. U tom trenutku, klijente, morate ažurirati podržani trenutnu verziju granu.

Version history

Izdanje

Objavljivanje Microsoft Store datuma

Podrška za datum završetka

Ažuriranje 2 (3.0.16)

11/16/2017

11/16/2018

Ispravka 1 (2.0.2)

03/15/2017

03/15/2018

RTM (1.0.8)

7/12/2016

07/12/2017

Takođe pogledajte

Sistemi Skype sobe v2 zahtevi

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×