Podesite smernice za planiranje

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne sve zakazane obaveze su iste. Neki da samo nekoliko minuta, dok drugi može potrajati nekoliko sati ili više njih. U Microsoft rezervacije, rezervisanje stranice je gde da postavite planiranje smernice za svoje preduzeće. Planiranje smernica uključuju dužinu zakazane obaveze, prihvatljivi vreme ciklusa i otkazivanja i automatskog obaveštenja o rezervisanje promene.

Napomena: Rezervacije dostupna je za klijente koji imaju na Office 365 Business Premium pretplatu.

Smernice koje ovde podesite su najvišeg nivoa smernice. Automatski primenjuju se na sve usluge koje nude osim ukoliko odaberete da ih izmenite na osnovu po usluge. Na primer, recimo da za većinu usluga, kao što su opreme popravke, jedan dan obaveštenje za otkazivanja prihvatljiv. Da, ali za te usluge koje zahtevaju objekat rezervacije ili naknade, kao što su golf lekcije, može da zahteva tri dana unapred. Možete da postavite ove smernice nivo usluge na stranici usluge. U članku Definisanje vaše ponude usluge za uputstva.

Tipovi planiranja smernice

Ova tabela objašnjava razne planiranje smernice dostupno na stranici rezervacije.

Smernica

Objašnjenje

Vreme pomacima

Određuje intervala između zakazane obaveze. Interval od 15 minuta, na primer, znači klijenta da zakažete sastanak od 60 minuta u 8, 8:15, 8:30, i tako dalje. Nasuprot tome, u intervalu od 60 minuta znači da zakazane obaveze su dostupne samo na sat. (Da biste podesili trajanje usluge, pogledajte Definisanje vaše ponude.)

Vreme ciklusa časova

Kreirate zaposlenima plana na osnovu zakazane obaveze koje isplanirano tako da je važno je znati unapred koliko klijenti dolaze za uslugu na neki određeni dan. Smernice za vreme ciklusa vam omogućava da navedete broj sati unapred da bi trebalo da klijenti Rezervišite ili otkazivanje zakazane obaveze.

Maksimalna dana unapred

Ako želite da ograničite koliko unapred klijenti mogu zakazati i zakazane obaveze, to je postavka za vas! Možete da podesite najveća vrednost za 365 dana ili više njih.

Obavesti kada rezervaciju je kreiranje ili promena

Izaberite ovu opciju kada želite da primate e-poruke bilo kom trenutku u kupca knjige zakazanu obavezu ili promeni postojeće liste. E-poruke idu u poštansko sanduče navedena na stranici poslovne informacije. Za detalje pogledajte članak Unesite poslovne informacije .

Postavite vaš smernice

  1. U Office 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

    AppLauncher sa istaknutom pločicom rezervacije

  2. U oknu za navigaciju izaberite stavku rezervacije stranice.

    Rezervisanje stranice sa istaknutim navigaciju sa leve strane

  3. Izaberite vaše smernice.

  4. Izaberite stavku Sačuvaj i objavi.

Objavite rezervisanje stranicu

Kada budete spremni da objavite stranicu rezervisanje, izaberite stavku Čuvanje i objavljivanje. Pogledajte članak objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranice rezervisanje za više informacija.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Kreiranje spiska osoblja

Podešavanje zaposlenih radno vreme

Planiranje poslovnih aktivnosti, vreme, i odmora

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×