Bezbednost i usaglašenost

Podešavanje prijavljivanja sa dvostrukom potvrdom identiteta

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
Umetnost sa tekstom: centar administracije se menja, pogledajte https://aka.ms/aboutM365Preview.

Jedan od najboljih načina na koje možete da zaštitite korisničke naloge jeste da koristite drugi obrazac ili da se prijavite poznat kao višestruka potvrda identiteta ili MFA. MFA znači da će korisnici uneti kôd koji se šalje na telefon ili koristiti aplikaciju za potvrdu identiteta za prijavljivanje u Microsoft 365. 

Da biste uključili potvrdu identiteta:

  1. U Microsoft 365 centru administracije odaberite stavku Podešavanje.

  2. U okviru Uključi multifaktor potvrdu identitetaizaberite stavku Prikaz.

  3. Na stranici Uključivanje na multifaktor potvrde identiteta (MFA) Pregledajte informacije, uključujući sva obaveštenja i njihove efekte, a zatim odaberite stavku Prvi koraci.

  4. U oknu " jačanje bezbednosti za prijavljivanje " potvrdite izbor u poljima za potvrdu Zahtevaj višestruku potvrdu identiteta za administratora i zahtevaju da se korisnici registruju za multifaktor potvrde identiteta i blokiraju pristup ako su izabrana polja za potvrdu rizik, a zatim izaberite stavku Kreiraj smernice.

Više faktora autentičnosti je sada aktivirana. Kada se sledeći put prijavite u Microsoft 365 posao, bićete upitani da li želite da podesite drugi obrazac za prijavljivanje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×