Podešavanje vremena bafer u Microsoft Bookings

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Neke zakazane obaveze zahtevaju vremena pre ili nakon Sastanite se sa klijentu da biste podesili, sredite ili poništavanje soba i opreme. Ili ako ste na putu mnogo između klijenta zakazane obaveze koje možda će biti potrebno vremena da biste se uverili da ste i timom mogu da dobijem od tačke A do tačke B bez pravljenja klijent Sačekajte. Bez obzira na to da je razlog, ovog puta je važno za vas i vaše osoblja mogu da vodite poslovanje bezbedno, efikasno i efikasno.

"Bafer vremena" je nova funkcija u Microsoft Bookings koja vam daje ovo vreme. Možete da podesite bafer vremena pre nego što počnete zakazane obaveze, nakon završetka zakazane obaveze ili oba da vam i osoblje vreme za izlaganje odlično usluga klijentima.

Napomena: Rezervacije trenutno dostupna za klijente u sad i Kanada koji imaju Office 365 Business Premium.

Postavljanje bafer vreme podrazumevane vrednosti

Bafer vreme podrazumevane vrednosti su podešene na stranici detalji usluge u rezervacije. Sve usluge kao što su podrazumevane postavke na ovoj stranici, ovo su postavke koje upravljaju klijenata iskustvo kada su knjige sa sobom pomoću stranicu na mreži rezervisanje. Takođe su Postavljanje podrazumevanih vrednosti koje ćete videti kada kreirate novu rezervaciju ručno iz unutar rezervacije za rezervacije iOS ili Android aplikacija za mobilne uređaje. Ove podrazumevane vrednosti može da uređuje za rezervaciju određenim potrebama određenog kupca.

Postavka vremena bafer možete pronaći neposredno ispod "Podrazumevano trajanje" birači na stranici detalji usluge. Pre nego što ga može se podesiti za dati uslugu, bafer vreme mora biti uključen. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na dugme preklopnik vreme bafer koja će zatim nudi "Pre" i "Posle" padajuće. Ove padajuće se koriste da biste izabrali podrazumevani iznos vremena pre i posle svakog rezervisanje (pogledajte ispod).

Bafer vreme opcija na stranici detalji o usluzi

Bafer vreme i podešavanja vremena za sastanak

Da biste izbegli zabunu o kada klijenti očekuju u skladu sa vama, rezervacije prikazuje bafer i stvarne obaveze vremena (vreme klijenti očekuju u skladu sa vama) iz kalendara, a u e-poštu potvrde i podsetnika za relevantne osoblja. Na primer, ispod je šta bi videti u rezervacije za zakazane obaveze sa klijenta koja uključuje 15 minuta pre zakazane obaveze bafer vremena. Imajte na umu da samu događaj (levo na slici ispod) prikazuje svetlije senčenje bafer put i tamnija senčenje za zakazanu obavezu stvarni klijent. Dok je sastanak poziva preletajućeg (otvorena sa jednim klikom na događaj) posebno navodi da zakazanu obavezu iz 9:00a da 10:00a sa Katie Jordan i uključuje 15 minuta bafer vremena pre zakazane obaveze i 10 minuta nakon zakazanu obavezu. Potvrda i podsetnika za osoblje na sličan način referentnih određene bafer i podešavanja vremena za zakazanu obavezu dok klijent bi dobila samo potvrde i podsetnici koje ukazuju na 9:00a – 10:00a termin.

Bafer vreme je uključena klijenta podsetnika za zakazane obaveze

Bafer vreme i dostupnosti

Klijenti direktno ne vidite bafer vremena podešavanje, niti da ih menjaju, ali jer bafer vreme se koristi za izračunavanje ukupno trajanje usluge, klijente koji će videti i osoblju relevantne kao rezervisao tokom bafer i običan sastanak puta. Slično tome, klijenti videti samo dostupnost za vas i vaše osoblja koji je prilagođen usluga, uključujući i njihove povezane bafer puta. Drugim rečima, sat vremena usluga sa 15 minuta pre zakazane obaveze bafer vremenom (da se pripremim sobu, na primer) zahtevaju da je u blok dostupnog vremena najmanje 1 sat i 15 minuta. Zakazane obaveze za ovu uslugu bi zbog toga popunite 75-minutni perioda vremena na kalendaru i zbog toga treba 75 minuta dostupnost knjiga bez neusaglašenosti.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Definisanje vaše ponude usluge

Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranicu rezervisanje

Kreiraj i osoblju vaše rezervacije

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×