Podešavanje veze sa SharePoint bibliotekom dokumenata

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Kada alatku „Datoteke“ sistema SharePoint 2007 dodate u radni prostor, prikazuje se ekran dobrodošlice sa uputstvima za podešavanje veze sa SharePoint bibliotekom dokumenata. Imajte u vidu da drugi članovi radnog prostora u početku vide ekran dobrodošlice u kojem ste vi navedeni kao autor alatke i u kojem se od njih zahteva da sačekaju da podesite vezu.

 1. Izaberite stavku Podešavanje... da biste otvorili dijalog Izbor biblioteke dokumenata ili fascikle.

 2. Unesite URL adresu SharePoint lokacije koja sadrži biblioteku dokumenata koju želite da sinhronizujete u programu SharePoint Workspace i pritisnite taster Enter.

  URL adresa koju otkucate mora imati prefiks HTTP:// ili HTTPS://. Na primer: http://imeservera.com/sites/imemojelokacije/. Ako niste sigurni koja je tačna URL adresa SharePoint lokacije, obratite se administratoru SharePoint lokacije.

  Možda ćete URL adresu SharePoint lokacije moći da kopirate i nalepite iz Veb pregledača. Međutim, verovatno će biti potrebno da uredite nalepljenu URL adresu da bi sadržala samo delove potrebne za upućivanje na lokaciju. Na primer, http://imeservera.com/sites/imemojelokacije/default.aspx. U većini slučajeva potrebno je izbrisati sve delove URL adrese iza imena lokacije i imena biblioteke.

 3. Ako od vas bude zatraženo da unesete informacije o svojim akreditivima, unesite ih i kliknite na dugme U redu.

  Prikazuje se lista biblioteka dokumenata i podlokacija.

 4. Uradite nešto od sledećeg:

  • Ako želite da sinhronizujete fasciklu u biblioteci dokumenata, kliknite dvaput na biblioteku dokumenata da biste je otvorili i prikazali listu fascikli.

   Ukoliko je fascikla koju želite da sinhronizujete još niže u hijerarhiji fascikli, nastavite da klikćete dvaput na fascikle dok se ne prikaže željena fascikla. Izaberite je i pritisnite taster Enter.

  • Ako želite da sinhronizujete celu biblioteku dokumenata u programu SharePoint Workspace, izaberite je i pritisnite taster Enter.

SharePoint Workspace preuzima sve datoteke iz izabrane SharePoint biblioteke dokumenata ili fascikle. Imajte u vidu da je član radnog prostora koji je podesio vezu sa SharePoint bibliotekom dokumenata takođe sinhronizator.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×