Podešavanje veze sa SharePoint bibliotekom dokumenata

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada alatku „Datoteke“ sistema SharePoint 2007 dodate u radni prostor, prikazuje se ekran dobrodošlice sa uputstvima za podešavanje veze sa SharePoint bibliotekom dokumenata. Imajte u vidu da drugi članovi radnog prostora u početku vide ekran dobrodošlice u kojem ste vi navedeni kao autor alatke i u kojem se od njih zahteva da sačekaju da podesite vezu.

 1. Izaberite stavku Podešavanje... da biste otvorili dijalog Izbor biblioteke dokumenata ili fascikle.

 2. Unesite URL adresu SharePoint lokacije koja sadrži biblioteku dokumenata koju želite da sinhronizujete u programu SharePoint Workspace i pritisnite taster Enter.

  URL adresa koju otkucate mora imati prefiks HTTP:// ili HTTPS://. Na primer: http://imeservera.com/sites/imemojelokacije/. Ako niste sigurni koja je tačna URL adresa SharePoint lokacije, obratite se administratoru SharePoint lokacije.

  Možda ćete URL adresu SharePoint lokacije moći da kopirate i nalepite iz Veb pregledača. Međutim, verovatno će biti potrebno da uredite nalepljenu URL adresu da bi sadržala samo delove potrebne za upućivanje na lokaciju. Na primer, http://imeservera.com/sites/imemojelokacije/default.aspx. U većini slučajeva potrebno je izbrisati sve delove URL adrese iza imena lokacije i imena biblioteke.

 3. Ako od vas bude zatraženo da unesete informacije o svojim akreditivima, unesite ih i kliknite na dugme U redu.

  Prikazuje se lista biblioteka dokumenata i podlokacija.

 4. Uradite nešto od sledećeg:

  • Ako želite da sinhronizujete fasciklu u biblioteci dokumenata, kliknite dvaput na biblioteku dokumenata da biste je otvorili i prikazali listu fascikli.

   Ukoliko je fascikla koju želite da sinhronizujete još niže u hijerarhiji fascikli, nastavite da klikćete dvaput na fascikle dok se ne prikaže željena fascikla. Izaberite je i pritisnite taster Enter.

  • Ako želite da sinhronizujete celu biblioteku dokumenata u programu SharePoint Workspace, izaberite je i pritisnite taster Enter.

SharePoint Workspace preuzimanja sve datoteke iz izabranih SharePoint biblioteke dokumenata ili fasciklu. Imajte na umu da člana radnog prostora koji podešava vezu sa SharePoint biblioteke dokumenata i sinhronizatora.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×