Podešavanje vaše planiranje smernice

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ne sve zakazane obaveze su iste. Neki da samo nekoliko minuta, dok drugi može potrajati nekoliko sati ili više njih. U Microsoft rezervacije, rezervisanje stranice je gde da postavite planiranje smernice za svoje preduzeće. Planiranje smernica uključuju dužinu zakazane obaveze, prihvatljivi vreme ciklusa i otkazivanja i automatskog obaveštenja o rezervisanje promene.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Smernice koje ovde podesite su najvišeg nivoa smernice. Automatski primenjuju se na sve usluge koje nude osim ukoliko odaberete da ih izmenite na osnovu po usluge. Na primer, recimo da za većinu usluga, kao što su opreme popravke, jedan dan obaveštenje za otkazivanja prihvatljiv. Da, ali za te usluge koje zahtevaju objekat rezerve ili provizije, kao što su golf lekcije, može da zahteva tri dana unapred. Možete da postavite ove smernice nivo usluge na stranici usluge. U članku Definisanje vaše ponude usluge za uputstva.

Tipovi planiranja smernice

Ova tabela objašnjava različite planiranje smernice dostupne na stranici rezervisanje.

Smernica

Objašnjenje

Vreme pomacima

Određuje intervala između zakazane obaveze. Možete da podesite na vreme pomacima od 5 minuta za 4 sata. Takođe možete da postavite sopstvene prilagođene vreme pomacima. Interval od 15 minuta, na primer, znači klijenta da zakažete sastanak od 60 minuta u 8, 8:15, 8:30, i tako dalje. Nasuprot tome, u intervalu od 60 minuta znači da zakazane obaveze su dostupne samo na sat. (Da biste podesili Trajanje usluge, pogledajte Definisanje vaše ponude.)

Vreme ciklusa časova

Kreirate zaposlenima plana na osnovu zakazane obaveze koje isplanirano tako da je važno je znati unapred koliko klijenti dolaze za uslugu na neki određeni dan. Smernice za vreme ciklusa vam omogućava da navedete broj sati unapred da klijenti knjiga ili otkazivanje zakazane obaveze.

Maksimalna dana unapred

Ako želite da ograničite koliko unapred klijenti mogu zakazati i zakazane obaveze, to je postavka za vas! Možete da podesite najveća vrednost za 365 dana ili više njih.

Obavesti kada rezervaciju je kreiranje ili promena

Izaberite ovu opciju kada želite da primate e-poruke bilo kom trenutku u kupca knjige zakazanu obavezu ili promeni postojeće liste. E-poruke idu u poštansko sanduče navedena na stranici poslovne informacije. Za detalje pogledajte članak Unesite poslovne informacije .

Postavite Vaš smernice

  1. U Office 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

    AppLauncher sa istaknutom pločicom rezervacije

  2. U oknu za navigaciju izaberite stavku rezervacije stranice.

    Rezervisanje stranice sa istaknutim navigaciju sa leve strane

  3. Izaberite vaše smernice.

  4. Izaberite stavku Sačuvaj i objavi.

Objavite rezervisanje stranicu

Kada budete spremni da objavite stranicu rezervisanje, izaberite stavku Čuvanje i objavljivanje. Pogledajte članak objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranice rezervisanje za više informacija.

Takođe pogledajte

Kreiranje liste osoblja

Podešavanje zaposlenih radno vreme

Planiranje poslovnih aktivnosti, slobodno vreme i odmor

Upoznajte Microsoft Bookings

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×