Podešavanje usluge Microsoft To-Do

Šta je to Microsoft zaduženja i kako funkcioniše?

Microsoft zaduženja je aplikacija za upravljanje ličnim zadacima koja daje korisnicima da prate i fokusiraju se na stvari koje treba da obave. Sa aplikacijama za android, iPhone, Windows 10 i Veb,Microsoft zaduženja se takođe nalazi na svakom uređaju koji ste, Sinhronizuj automatski i bezbedno se koristite pomoću API Microsoft zadataka, što znači da podaci žive u programu Exchange i automatski se integriše sa Outlook zadacima. 

Kliknite ovde da biste saznali više o usluzi Microsoft to-do.

Licence na korisničkom nivou zaMicrosoft zaduženja su uvaljane zakupcima u većini Office 365 pretplata, tako da klijenti mogu da konfigurišu svoj pristupMicrosoft zaduženja za Windows, iOS i Android na pojedinačnoj osnovi.

Pored kontrole pristupa aplikaciji, korisnici sa omogućenim licencama za Microsoft zaduženja pogledajte pločicu Microsoft zaduženja u pokretanju aplikacija Office 365 (u odeljku "sve aplikacije") i na Office.com portalu (u odeljku "Istražite sve aplikacije). 

Imajte na umu da vidljivost pločice zavisi od toga da li su korisnici omogućili licence za Microsoft zaduženja i Exchange Online.

Kliknite ovde da biste saznali više o Microsoft To-Do licenciranju.

Upotreba usluge Microsoft zaduženja sa poslovnim ili školskim nalogom podleže nekoliko uslova. Pored omogućene licence za Microsoft zaduženja, korisnicima će biti potrebni poštanski sandučići u usluzi Exchange Online za sinhronizaciju skladištenje zadataka u usluzi Microsoft zaduženja. Budući da su u pitanju ključne funkcije aplikacije, korisnici bez poštanskih sandučića zasnovanih na oblaku putem usluge Exchange Online neće moći da koriste Microsoft zaduženja.

Napomena: Microsoft to-do na vebu uskoro više neće zahtevati licencu za izvršavanje, jer se pravi deo programa Outlook na Vebu koji je licenciran putem usluge Exchange online. 

Kliknite ovde da biste saznali više o pretplatama i korisnicima koji ispunjavaju uslove.

Pošto Microsoft zaduženja koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizaciju podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli. Podaci su šifrovani dok se čuvaju na Exchange serverima, kao i dok se prenose ka Microsoft zaduženja aplikaciji i od nje u pregledaču ili na uređaju.

Microsoft zaduženja Web App koji se nalazi na https://to-do.Office.com je razvijen u skladu sa standardima usaglašenosti industrijskih standarda (kao što su izvorne aplikacije za Microsoft zaduženja ), a Veb aplikacija je takođe kroz revizije, kao što je "soc 2" (kontrole organizacije za organizaciju) otkucajte 1.

Kliknite ovde da biste saznali više o skladištenju i usaglašenosti u usluzi Microsoft To-Do.

Pronalaženje pomoći

Ako ste administrator u nekoj organizaciji, možete da dobijete pomoć u odeljku Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×