Podešavanje usluge Microsoft To-Do

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta je to Microsoft To-Do i kako funkcioniše?

_ z0z_ je aplikacija ličnog upravljanja zadacima koja daje korisnicima da prate i fokusiraju se na stvari koje treba da se obave. Pomoću aplikacija za android, iPhone, Windows 10 i Veb, _ z0z_ je takođe na svakom uređaju koji ste, automatski se sinhronizuje i bezbedno Sinhronizuj sa Microsoft zadacima, što znači da vaši podaci žive u programu Exchange i automatski se integriše sa Outlook zadacima. 

Kliknite ovde da biste saznali više o usluzi Microsoft To-Do. 

Licence na korisničkom nivou za _ z0z_ sažbile su se zakupcima u većini Office 365 pretplata, tako da klijenti mogu da konfigurišu svoj pristup programu _z1zve za Windows, iOS i Android na pojedinačnoj osnovi.

Osim što kontrolišu pristup aplikaciji, korisnici koji imaju omogućene licence za Microsoft To-Do vide pločicu Microsoft To-Do u Office 365 pokretanju aplikacija (u odeljku „Sve aplikacije”) i na portalu Office.com (u odeljku „Istražite sve svoje aplikacije”).  

Imajte na umu da vidljivost pločice zavisi od toga da li su korisnici omogućili licence za Microsoft To-Do i Exchange Online.

Kliknite ovde da biste saznali više o Microsoft To-Do licenciranju.

Upotreba usluge Microsoft To-Do sa poslovnim ili školskim nalogom podleže nekoliko uslova. Pored omogućene licence za Microsoft To-Do, korisnicima će biti potrebni poštanski sandučići u usluzi Exchange Online za sinhronizaciju skladištenje zadataka u usluzi Microsoft To-Do. Budući da su u pitanju ključne funkcije aplikacije, korisnici bez poštanskih sandučića zasnovanih na oblaku putem usluge Exchange Online neće moći da koriste Microsoft To-Do.

Napomena: Microsoft to-do na vebu uskoro više neće zahtevati licencu za izvršavanje, jer se pravi deo programa Outlook na Vebu koji je licenciran putem usluge Exchange online. 

Kliknite ovde da biste saznali više o pretplatama i korisnicima koji ispunjavaju uslove.

Pošto Microsoft To-Do koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizaciju podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli. Podaci su šifrovani dok se čuvaju na Exchange serverima, kao i dok se prenose ka Microsoft To-Do aplikaciji i od nje u pregledaču ili na uređaju.

% Veb App hostovan na https://to-do.Office.com razvijen je u skladu sa standardima usaglašenosti industrijskih standarda (kao što su izvorne aplikacije za _ z2zve) i Veb aplikacija je takođe proљla kroz revizije, kao što je soc 2 ( Kontrole organizacije usluge) otkucajte 1.

Kliknite ovde da biste saznali više o skladištenju i usaglašenosti u usluzi Microsoft To-Do.

Pronalaženje pomoći

Ako ste administrator u nekoj organizaciji, možete da dobijete pomoć u odeljku Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×