Podešavanje usluge Microsoft To-Do

Šta je to Microsoft To-Do i kako funkcioniše?

Microsoft To-Do je aplikacija za upravljanje ličnim zadacima koja korisnicima omogućava da prate i da se fokusiraju na stvari koje treba da obave. Uz aplikacije za Android, iPhone, Windows 10 i veb, Microsoft To-Do je takođe na svim vašim uređajima i sinhronizuje se automatski i bezbedno putem API-ja za Outlook zadatke, što znači da se vaši podaci nalaze u sistemu Exchange i automatski se integrišu sa Outlook zadacima. 

Kliknite ovde da biste saznali više o usluzi Microsoft To-Do. 

Licence na korisničkom nivou za Microsoft To-Do distribuirane su zakupcima u većini Office 365 pretplata, tako da klijenti mogu pojedinačno da konfigurišu pristup usluzi Microsoft To-Do.

Osim što kontrolišu pristup aplikaciji, korisnici koji imaju omogućene licence za Microsoft To-Do vide pločicu Microsoft To-Do u Office 365 pokretanju aplikacija (u odeljku „Sve aplikacije”) i na portalu Office.com (u odeljku „Istražite sve svoje aplikacije”). 

Imajte na umu da vidljivost pločice zavisi od toga da li su korisnici omogućili licence za Microsoft To-Do i Exchange Online.

Kliknite ovde da biste saznali više o Microsoft To-Do licenciranju.

Klijenti su prethodno imali pristup opciji za uključivanje/isključivanje na nivou organizacije za Microsoft To-Do, koja je omogućavala ili onemogućavala prijavljivanje za sve korisnike u organizaciji nezavisno od licenciranja. Budući da Microsoft To-Do više nije u fazi pregleda, ova opcija je povučena i neće imati uticaja na korisnike koji ažuriraju na najnoviju verziju usluge To-Do (1.19 ili noviju), tako da će njihov pristup biti zasnovan samo na licenciranju.

Kliknite ovde da biste saznali više o usluzi Microsoft To-Do (pregled).

Upotreba usluge Microsoft To-Do sa poslovnim ili školskim nalogom podleže nekoliko uslova. Pored omogućene licence za Microsoft To-Do, korisnicima će biti potrebni poštanski sandučići u usluzi Exchange Online za sinhronizaciju skladištenje zadataka u usluzi Microsoft To-Do. Budući da su u pitanju ključne funkcije aplikacije, korisnici bez poštanskih sandučića zasnovanih na oblaku putem usluge Exchange Online neće moći da koriste Microsoft To-Do.

Kliknite ovde da biste saznali više o pretplatama i korisnicima koji ispunjavaju uslove.

Pošto Microsoft To-Do koristi Exchange Online za skladištenje i sinhronizaciju podataka, klijenti imaju koristi od pouzdanosti, bezbednosti i usaglašenosti na koje su navikli. Podaci su šifrovani dok se čuvaju na Exchange serverima, kao i dok se prenose ka Microsoft To-Do aplikaciji i od nje u pregledaču ili na uređaju.

Microsoft To-Do Veb aplikacija koja se hostuje na sajtu https://to-do.microsoft.com razvijena je u skladu sa industrijskim standardima za usaglašenost (kao i izvorne aplikacije za Microsoft To-Do), a veb aplikacija je prošla i kontrole, na primer SOC 2 (Service Organization Controls) nadzor tipa 1.

Kliknite ovde da biste saznali više o skladištenju i usaglašenosti u usluzi Microsoft To-Do.

Pronalaženje pomoći

Ako ste administrator u nekoj organizaciji, možete da dobijete pomoć u odeljku Obraćanje podršci za Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×