Podešavanje usluge Microsoft Forms

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Microsoft Forms je deo Office 365 koja omogućava korisnicima da brzo i jednostavno kreiranje prilagođenih kvizove, anketa, Upitnici, registracija i još mnogo toga. Kada kreirate test ili obrasca, možete da pozovete drugima da odgovorite na pomoću bilo kog Veb pregledača, čak i na mobilnim uređajima. Kao rezultate prosleđuju, možete da koristite ugrađene analize da procenite odgovore. Podataka obrasca, kao što su test rezultate, može se lako izvesti u Excel radi dodatne analize ili ocenjivanja.

Da biste saznali više, pogledajte članak Šta je to Microsoft Forms? Ili pogledajte naše Office 365 na blogu o Microsoft Forms.

Napomena: Microsoft Forms je dostupan za Office 365 Education pretplatnika, Office 365 komercijalne pretplatnika i korisnika sa Microsoft nalogom (Hotmail, Live ili Outlook.com).

Microsoft Forms

Office 365 administratori mogu da kontrolišu kako se koristi Microsoft Forms u svojoj organizaciji kroz sledeće zadatke:

Administrator zadatka

Opis

Isključivanje ili Uključivanje Microsoft Forms

Microsoft Forms je za vašu organizaciju podrazumevano. Možete da isključite u bilo kom trenutku.

Isključivanje Microsoft Forms za pojedinačne korisnike

Kada isključite Microsoft Forms za korisnika, ta osoba nije moguće koristiti Microsoft Forms. Obrasci pločicu će se skrivene u Office 365 pokretanje aplikacija i Početna stranica. Pogledajte temu dodeljuje licence korisnicima u Office 365 za preduzeća za korake onemogućavanje ili omogućavanje Microsoft Forms pojedinac.

Podešavanje Azure Active Directory uslovno pristupa za Microsoft Forms

Da biste podesili smernice za uslovno pristup za Microsoft Forms, u dokumentaciji Azure AD uslovno pristup i uključite Microsoft obrasca u oblaku aplikacije dodeljene.

Napomena: Ako korisnici u vašoj organizaciji i dalje su blokirani čak i nakon što ste podesili uslovno pristup za Microsoft Forms, uverite se da SharePoint Online i Exchange Online takođe je odobren pristup putem uslovno pristup. Dodatne informacije.

Kontrola spoljnih saradnje

Tako što ćete isključiti ili uključiti spoljne saradnju za Microsoft Forms u Office 365 centar administracije, Office 365 administrator možete da kontrolišete da li spoljni korisnici mogu da biste sarađivali sa korisnici u vašoj organizaciji u obrascu ili test. Na primer, korisnik u vašoj organizaciji kreira obrazac, ali želi da biste pozvali druge osobe će vam pomoći:

 • Prikažite i izvršite promene u dizajnu (na primer, Uredi pitanja).

 • Prikaz, uređivanje i brisanje odgovora.

 • Prikaz deljenih odgovore ili rezimei odgovor.

Postavka spoljne saradnju vam omogućava da ograniči saradnja u obrascu samo korisnici u vašoj organizaciji.

Pogledajte članak Deljenje obrasca za saradnju za više informacija o deljenju obrasca.

Važno: Postavka spoljne saradnju Microsoft Forms ne kontroliše sledećeg, što je uvek dozvoljeno bez obzira na to ako spoljni saradnju postavka postavljena na "Isključeno":

Spoljni saradnju postavka je podrazumevano uključena i mogu se lako konfigurisati kroz Office 365 centar administracije kroz sledeće korake:

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite stavku Administrator da biste otišli na Office 365 administrativni centar.

 3. Izaberite stavke Postavke > Usluge i programski dodaci.

  U levom oknu za navigaciju izaberite stavku „Postavke“, a zatim izaberite stavku „Usluge i programski dodaci“.
 4. Na stranici usluge & programski dodaci , kliknite na dugme Microsoft obrasce.

  Microsoft Forms administratorskih postavki
 5. Na ekranu postavke Microsoft obrasce koji se otvara, podesite preklopnik na Isključeno da biste isključili ili na da biste uključili za sledeće postavke:

  • Spoljno deljenje: slanje i prikupljanje odgovore, deljenje za saradnju, delite kao predložak i deljenje obrasca rezultat rezimea

  • Interna deljenje: ime zapisa podrazumevano

  Nakon što je postavka isključena, samo osobe u vašoj organizaciji će imati pristup na tu opciju, a samo kada se prijavite.

Omogućavanje korisnicima da biste umetnuli obrasca u programu PowerPoint

 1. Idite na Microsoft 365 centar administracije.

 2. Izaberite stavku Postavke.

 3. Pomerite se do usluge & programske dodatke > korisnik poseduje aplikacija i usluga.

 4. Opcija, obavestite osobe u vašoj organizaciji idite u Office prodavnici, podesite preklopnik na na.

  Imajte u vidu da može da potraje nekoliko sati da bi promena stupila na snagu. Dodatne informacije.

Ako vaše preduzeće ima pravni, zakonske i tehničke standarde da bi ispunila za sadržaja koristite bezbednost i podatke, ovaj odeljak je za vas.

Gde se podaci skladište za Microsoft Forms?

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Državama i Evropi. Svi podaci se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, osim na osnovu Evropske zakupcima koja je pokrenula pomoću Microsoft Forms nakon maj 2017. Njihove podaci su uskladišteni u bazama podataka u Evropi.

Da li je Microsoft Forms usaglašen?

Microsoft Forms podataka sledi O365 usaglašenost okviri ispunjava usaglašenost kategorije C, što je opisano u okviru.

Microsoft Forms takođe ispunila GDPR zahtevima za usklađenost od maj 2018. Pogledajte Office 365 podataka tema zahteve za na GDPR za više informacija.

Da li su na snazi zaštite FERPA i BAA?

Microsoft Forms ispunjava FERPA i BAA standarde zaštite.

Da li postoji ograničenje broja korisnika i količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge, čak i ako ih ostavite moje organizacije?

Trenutno ne postoji nijedna ograničenje za broj korisnika za koju se podaci zadržavaju, dokle god obezbeđujete njihove naloga u ugovoru o korišćenju usluga na mreži vaše organizacije. Postoji i ograničenja za količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge.

Prvobitni vlasnik obrasca više nije sa moje organizacije i/ili njihove licence Microsoft Forms uklonjena. Šta se dešava sa podacima koji je povezan sa obrascem oni kreirali?

Svi podaci nalog će biti izbrisana 30 dana nakon što je korisnički nalog je izbrisana iz vašeg zakupca (Azure AD).

Šta mogu da koristim Microsoft Forms za?

Microsoft Forms je jednostavan, lak aplikacija koja omogućava vam da lako kreiranje ankete, kvizove i ankete. U obrazovne institucije ga možete koristiti da biste kreirali kvizove, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili plana klase i osoblje aktivnosti. U posao organizacijama, ona može koristiti za prikupljanje povratnih informacija klijenata, izmerite zadovoljstvo zaposlenih, poboljšanja proizvoda ili poslovni ili Organizovanje događaja iz preduzeća.

Ko može da koristi Microsoft Forms?

Microsoft Forms je besplatna će se koristiti za osobe koje imaju Microsoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com). Sledeće programskog paketa Office 365 Education i Office 365 komercijalne paket licence možete da koristite Microsoft Forms:

Licence za Office 365 Education

 • Office 365 Education

 • Office 365 A1 Plus

 • Office 365 A5

 • Postojeći klijenti koji su kupili Office 365 Education E3 pre njegove penzioni

Komercijalne licence za Office 365

 • Office 365 Business Essentials

 • Office 365 Business Premium

 • Office 365 Business

 • Office 365 ProPlus

 • Planovi usluge Office 365 Enterprise E1, E3 i E5

 • Postojeći Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre njegove penzioni

Prijavite se u forms.office.com i počnite kreiranja ankete, kvizove i ankete.

Osobama koje nemaju nalog na Office 365 i dalje proslede ankete ili test na Microsoft Forms?

Microsoft Forms autora može da Uključi/isključi njihove postavke da biste dozvolili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovorite na test ili ankete. U ovom slučaju, korisnici će biti prosleđivanje odgovore anonimno. Ako želite da vidite ko ima popunila test ili ankete, možete da zahtevate ispitanika da biste popunili njihova imena kao deo vaše upitnika.

Šta je ograničenja broja obrazaca koji se mogu kreirati i broj odgovora obrasca možete da primate?

Office 365 Education i Office 365 komercijalne pretplatnika možete kreirati najviše 200 obrazaca i svaki obrazac možete da primate do 50.000 odgovore. Microsoft Forms korisnike sa Microsoft nalogom (Hotmail, Live ili Outlook.com) možete da kreirate do 200 obrasce i svaki obrazac možete da primate do 1000 odgovore.

Ako vam je potrebno više odgovora, preporučujemo da izvoz postojeće odgovore u Excel radnoj svesci, a zatim opozovete ove iz ankete ili test. Ovo će vam omogućiti da prikupite više odgovora na jednom opozvan.

Koji pregledači Microsoft Forms sa funkcioniše?

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 10 +, ivice, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome na Android (najnovija verzija) i Safari na iOS (najnovija verzija).

Na kojim jezicima je dostupna Microsoft Forms ?

Pogledajte jezici podržani i jezičke postavke za Microsoft Forms.

Da li će Microsoft Forms zameniti Microsoft InfoPath?

ne. Microsoft InfoPath je rešenje da biste kreirali prilagodljivih obrazaca koji možete da omogućite automatizovane tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovni, lagan aplikacije za brzo prikupljanje informacija preko anketa i kvizove.

Microsoft InfoPath je zamenila SharePoint liste, protok i PowerApps – moderni rešenja za digitalizacije tradicionalne preduzeća obrasce, automatizovanje tokova posla i transformacije poslovnih procesa. Dodatne informacije.

Gde mogu da prosledim povratne informacije kao što su greške proizvoda ili zahtevi za funkcije?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena: Pogledajte najčešća pitanja o Microsoft obrasce da biste saznali više.

Više članaka

Potražite na Microsoft Forms sletanja stranice za kompletnu listu članaka Microsoft Forms .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×