Podešavanje programa Microsoft Bukings

Hvala vam što ste preuzeli Microsoft rezervacije aplikaciju! Pre nego što počnete, morate da podesite Rezervacije na vebu. To možete da uradite na Outlook na vebu nalogu e-pošte ili iz bilo koje druge Office 365 aplikacije.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključeno za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije je takođe dostupno kupcima koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali je podrazumevano isključeno. Da biste ga uključili, pogledajte članak pristup sistemu Office 365 Business Apps aplikacije za preduzeća.

  1. Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

    Office 365 pokretanje aplikacija

    Iz Office 365 portala ili pokretanja aplikacije Office 365Rezervacije.

  2. Izaberite stavku odmah odmah.

  3. Obezbedite ime i tip biznisa koje pokrećete, na primer Frizerski salon ili stomatološka ordinacija i izaberite stavku za rezervacije.

  4. Kada vidite matičnu stranicu Rezervacije, spremni ste za polazak. Vratite se na mobilni uređaj i odjavite se iz aplikacije za mobilne uređaje. Ponovo se prijavite da biste otiљli na novi kalendar rezervacije.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Pozdravite Microsoft Bukings

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×