Podešavanje opcija zvuka u Lync sastancima

Pridruživanje audio segmentu Lync sastanka može se ostvariti na tri načina. Sastanku se možete pridružiti preko programa Lync pomoću mikrofona i zvučnika na računaru ili pomoću slušalica, možete podesiti da vas Lync pozove na broj koji navedete ili, ako poziv za sastanak sadrži broj koji treba pozovete da biste se uključili u sastanak, učinite to sa telefona po vašem izboru.

Napomena:  Lync može vas da pozove ili možete da podesite Lync sastanke koji sadrže podatke za uključivanje u sastanak pozivanjem samo ako je uključivanje u konferenciju biranjem konfigurisano za vaš nalog. Obratite se tehničkoj podršci na radnom mestu za više detalja.

Pratite sledeće korake da biste izabrali opciju zvuka. Ovu opciju možete podesiti za sve Lync sastanke ili tako da vas Lync pita li želite da izaberete opciju zvuka svaki put kada se pridružite sastanku. Ova druga opcija je naročito praktična ako želite da koristite telefon samo za neke sastanke, ali ne za sve.

  1. U glavnom prozoru programa Lync kliknite na dugme Opcije i izaberite stavku Telefoni.

  2. U okviru Pridruživanje konferencijskim pozivima, u padajućem meniju Pridruživanje zvuku sastanka iz uradite nešto od sledećeg:

  3. Da biste za Lync sastanke koristili audio i video uređaje računara (upotreba mikrofona i zvučnika ili slušalica na računaru), izaberite stavku Lync.

  4. Da bi vas Lync pozvao, izaberite broj telefona koji želite da koristite. Ako ne vidite broj, unesite ga u okviru Moji brojevi telefona na vrhu opcija telefona.

  5. Da biste se uključili u sastanak pozivanjem nakon što ste se pridružili pomoću informacija o uključivanju pozivanjem koje se nalaze u pozivu za sastanak, izaberite stavku Ne pridružuj se audio segmentu sastanka.

  6. Uradite nešto od sledećeg:

  7. Ako želite da koristite opciju koju ste upravo izabrali za sve Lync sastanke, opozovite izbor u polju za potvrdu Pre pridruživanja sastancima, pitaj me koji audio uređaj želim da koristim.

  8. Ako se pridružujete sa različitih mesta ili uređaja i možda često morate da birate drugi tip zvuka, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pre pridruživanja sastancima, pitaj me koji audio uređaj želim da koristim.

    Savet: Ako koristite audio i video uređaje na računaru (tj. ako izaberete Lync kao opciju zvuka), možete testirati jačinu zvuka i kvalitet zvučnika i mikrofona i/ili izabrati neki drugi uređaj tako što ćete izabrati stavku Audio uređaj u levom oknu prozora Lync - Opcije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×