Podešavanje opcija za upozorenja

Koristite dijalog Lync – opcije da biste prilagodili neka od upozorenja koja softver za komunikaciju Microsoft Lync Online prikazuje kada dođe do problema.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Otvaranje opcija za upozorenja

Podešavanje upozorenja kada ste dodati kao kontakt

Podešavanje opcija „Ne uznemiravaj“

Otvaranje opcija za upozorenja

Iz glavnog prozora programa Lync opcije za upozorenja možete otvoriti na dva načina:

  • Kliknite na dugme Opcije i izaberite stavku Upozorenja.

  • Pored dugmeta Opcije kliknite na strelicu Prikaži meni, izaberite stavku Alatke, izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite stavku Upozorenja.

Vrh stranice

Podešavanje upozorenja kada ste dodati kao kontakt

Kada vas neko doda kao kontakt, podrazumevano dobijate upozorenje kojim se zahteva vaše odobrenje. Zatim možete dodati kontakt na spisak kontakata i dodeliti odnos privatnosti. Ako želite, možete odabrati automatsko odobrenje takvih obaveštenja o pozivu. Pomoću ove postavke, kontaktu se automatski dodeljuje odnos Kolege.

  • Otvorite opcije za upozorenja i opozovite izbor u polju za potvrdu Obavesti me kada me neko doda na svoj spisak kontakata da biste prestali da dobijate obaveštenja kada vas neko doda kao kontakt.

Vrh stranice

Podešavanje opcija „Ne uznemiravaj“

Ako ste veoma zauzeti, podešavanje statusa na vrednost Ne uznemiravaj korisno je za smanjivanje broja prekida. Međutim, možda ćete i dalje želeti da ostanete u vezi sa važnim kontaktima. Za kontakte kojima ste dodelili odnos Radna grupa (to su obično najbliži saradnici) možete napraviti izuzetke.

Otvorite opcije za upozorenja i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste sakrili sva Lync upozorenja tako da niko ne može da vas prekine kada vam je status postavljen na Ne uznemiravaj, potvrdite izbor u polju za potvrdu Nemoj da prikazuješ upozorenja.

  • Da biste videli samo pozive za razgovor od članova radne grupe, a sakrili sva ostala upozorenja kada vam je status postavljen na Ne uznemiravaj, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži samo upozorenja o razgovorima od osoba iz odnosa privatnosti „Radna grupa“.

  • Da biste videli sva upozorenja, ali ograničili pozive za razgovor na one koje vam šalju članovi radne grupe kada vam je status postavljen na Ne uznemiravaj, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži sva upozorenja, ali samo upozorenja o razgovorima od osoba iz odnosa privatnosti „Radna grupa“.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×