Podešavanje opcija trenutnih poruka u programu Skype za posao

Podešavanje opcija trenutnih poruka u programu Skype za posao

Ove postavke se primenjuju samo na razgovore putem trenutnih poruka u programu Skype za posao.

  • Ako želite da program Skype za posao označi pogrešno napisane reči crvenom krivudavom linijom ispod njih, izaberite Proveravaj pravopis tokom kucanja.

  • Da biste prikazivali samo razgovor u prozoru trenutnih poruka ili u oknima na karticama, izaberite Sakrij slike u trenutnoj poruci.

  • Da biste prikazali emotikone u trenutnim porukama, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži emotikone u trenutnim porukama. Da biste prikazali tipografske ekvivalente umesto emotikona, opozovite izbor u polju za potvrdu.

    Napomena: Emotikoni su podrazumevano animirani. Ako vam to odvlači pažnju, možete da ih isključite tako što ćete kliknuti na Isključi animacije emotikona.

  • Opcija prikaza razgovora na karticama u programu Skype za posao omogućava vam da istovremeno pratite nekoliko razgovora putem trenutnih poruka. Kada imate više aktivnih razgovora, videćete karticu za svaki razgovor u gornjem levom uglu prozora razgovora. Samo kliknite na kartice da bi se kretali unapred i unazad između razgovora.

    Da biste omogućili razgovore prikazane na karticama, potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući razgovore prikazane na karticama.

  • Da biste ograničili svaki razgovor prikazan na kartici na jedan red, potvrdite izbor u polju za potvrdu Načini da kartice budu u jednom redu.

  • Da biste promenili podrazumevanu veličinu fonta, stil i boju trenutnih poruka koje šaljete, kliknite na dugme Promeni font i napravite izbore u dijalogu. Da biste primenili te opcije fonta na trenutne poruke koje primate, potvrdite izbor u polju za potvrdu Primeni postavke na dolazne poruke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×