Podešavanje opcija Audio uređaja u programu Skype za posao

Podešavanje opcija Audio uređaja u programu Skype za posao

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Saznajte kako da podesite i koristite računara ugrađeni mikrofon i zvučnike, slušalice ili neki drugi uređaj za Skype za posao zvuk. Za najbolji kvalitet zvuka tokom Skype za posao sastanka ili poziva, koristite audio uređaj optimizovan za Skype za posao .

Napomena: Ako koristite Skype za posao sa operativnim sistemom Windows 8.1, proverite da li ste upravljačke programe uređaja ažurirali na najnoviju verziju. Pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje upravljačkih programa za Windows 8.1.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Podešavanje uređaja

 1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Dugme "Opcije" u programu Skype za posao – glavni prozor. i izaberite stavku Alatke > Postavke Audio uređaja.

  Snimak koji prikazuje meni dugmeta "Opcije" sa izabranom postavke Audio uređaja.

 2. U okviru Audio uređaj, odaberite željeni uređaj.

  Snimak koji prikazuje audio uređaj padajući meni u dijalogu postavke Audio uređaja.

 3. Kliknite na zelenu strelicu pored zvučnika da biste čuli probni ton i prevucite klizač ako treba da podesite jačinu zvuka.

 4. Da biste testirali jačinu zvuka mikrofona, pričajte nekoliko sekundi. Jačina zvuka je optimalna kada traka toka dostigne sredinu oblasti za testiranje. Prevlačite klizač pored mikrofona da biste podesili jačinu zvuka mikrofona.

 5. Kliknite na dugme sa zelenom strelicom pored stavke Zvono da biste čuli uzorak zvona kada primite poziv, a zatim prevucite klizač da biste podesili jačinu zvuka zvona.

 6. Kliknite na dugme Proveri kvalitet zvuka i pratite uputstva da biste snimili kratku poruku i reprodukovali je. Podesite zvuk po potrebi. Imajte u vidu da ova opcija možda neće biti dostupna za vaš nalog.

 7. Ako imate više audio uređaja, možete izabrati da oba zvone kada primite poziv. U okviru Sekundarni zvuk zvona izaberite Takođe zvoni, a zatim izaberite dodatni uređaj.

  Takođe možete da izaberete opciju Ponovo uključi zvuk kada telefon pozvoni, što će automatski uključiti zvučnike ako su isključeni kada primite Skype za posao poziv.

 8. Izaberite Dozvoli reprodukciju stereo zvuka kad je dostupna da biste obezbedili da najbolji kvalitet zvuka bude dostupan tokom sastanka.

 9. Kliknite na dugme U redu kada završite.

Savet: Možete da izaberete različite uređaje za mikrofon i zvučnike u svakom odeljku. Ali da biste izbegli eho, najbolje je da koristite isti uređaj za oba. Ako morate da koristite različite uređaje, smanjite eho tako što ćete smanjiti jačinu zvuka zvučnika.

Ako svoj uređaj ne vidite na spisku, uverite se da je povezan direktno sa računarom i pratite uputstva koja su došla uz uređaj da biste ga instalirali.

Proveravanje kvaliteta zvuka

Pre nego što pokrenete Skype za posao sastanak ili poziv, uverite se da audio-uređaj zvuči onako kako biste želeli. Imajte u vidu da opcija Proveri kvalitet poziva možda neće biti dostupna za vaš nalog.

 1. Na donjoj levoj strani glavnog prozora programa Skype za posao izaberite stavku Izaberi primarni uređaj.

  Snimak koji prikazuje meni sa izaberite primarni uređaj.

 2. Kliknite na dugme Proveri kvalitet zvuka i pratite uputstva da biste snimili kratku poruku i reprodukovali je.

 3. Ako niste zadovoljni kvalitetom zvuka, kliknite na dugme Postavke Audio uređaja da biste podesili mikrofon i zvučnike ili izabrali drugi uređaj.

Rešavanje problema sa Skype za posao zvuka

I dalje imate problema sa zvuka? Pročitajte članak Rešavanje problema audio i video zapisa u Skype za posao.

Važno: Ako audio uređaj nije naveden kada instalirate upravljačke programe, morate da instalirate softver za audio uređaj. Evo nekih saveta:

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Rešavanje problema sa audio i video zapisa u Skype za posao

Podešavanje video uređaja za Skype za posao

Pokretanje spontanog Skype za posao sastanka

Započinjanje Skype za posao konferencijskog poziva

Početak korišćenja programa Skype za posao za razmenu trenutnih Poruka i sastanke na mreži

Šta je Skype za posao?

Otkrijte Skype za posao

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×