Podešavanje mreže Yammer (Yammer administracije vodič)

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sledeći odeljci pružaju step‐by‐step postupci alatki za administratora. Da im pristupite, izaberite stavku administrator na levoj traci za navigaciju Yammer mreže i izaberite stavku Centar za uspeh. Odatle možete da pristupite sve administratorske kontrole.

Ovaj članak je deo Vodič za Yammer administratore

Podešavanje mreže Yammer    

Upravljanje Yammer korisnika

Praćenje podataka na mreži Yammer

Dodatne funkcije Yammer

Yammer bezbednost FAQ

Lista za proveru tehničke spremnosti za Yammer

Uspeh

Yammer vam pruža step‐by‐step vodič u okviru alatke za administrator će vam pomoći da podesite novi mreže, što možete da pristupite iz Mreže administrator > uspeh. Sa ove stranice, možete da pratite Nove mreže – lista za proveru za preporučeni koraci za podešavanje mreže za uspeh. Takođe možete izabrati stavku Počnite ovde da biste pristupili Yammer uspeh lokacije, u biblioteku resursa za obuku proizvoda, IT integracije vođice i zajednice saveti da se uključite mreže.

Konfiguracija

Yammer administracije mogućnosti omogućavaju vam da lako postavite mrežu da odgovara potrebama vaše preduzeće i korisnike. Ove postavke možete da pristupite direktno od Administratora mreže > konfiguracije.

Osnove

Ovde, možete da navedete ime mreže i prilagođavanje na poruku odziv prikazana u izdavača.

Postavke e-pošte

Ovde, možete da navedete podrazumevane postavke za isporuku poruke i obaveštenja e-pošte.

Omogućene funkcije

Yammer funkcije i aplikacije su dizajnirani da biste poboljšali način preduzeća i korisnicima da komuniciraju i sarađuju. Ovo su podrazumevano omogućena ako nije drugačije navedeno ispod, a možete promeniti da li su omogućene ili onemogućene bilo kom trenutku tako što ćete otići na Mrežu administrator > konfiguracije.

Datoteka i slika priloga:    Bilo koji broj datoteka i/ili slike mogu biti priložene bilo koju poruku ili odgovor, sa svakom veličinom datoteke ograničena na 5 GB. Podrazumevano, datoteka priloga su omogućene. Ako opozovete izbor ove postavke će onemogućiti ovu funkciju; Međutim, postojeći prilozi su neće uticati.

Napomena: Maksimalna dimenzije Yammer za slike su 7680 piksela i 4320 piksela visoko. Dobijate grešku ako pokušate da biste otpremili sliku koja je povećali po širini ili viši nego te veličine.

Da biste izbrisali datoteke:    Administratori mreže možete da izbrišete sve datoteke i administratori grupe možete da izbrišete datoteke objavljena su Upravljanje grupama. Administratori mreže možete uraditi tako što ćete kliknuti na datotekama u okviru tri tačke na gornjoj traci za navigaciju. Ovo prikazuje datoteke direktorijuma, gde može da se izbriše svaku datoteku tako što ćete izabrati iz padajućeg menija desno. Administratori grupe na sličan način možete da izbrišete datoteke koju je objavio u grupu posete na karticu datoteke u okviru grupe su upravljanje.

3 zabavu aplikacije:    Yammer mreža koja raste partnera i projektantima nastaviti da biste napravili aplikacije nezavisnih proizvođača koje koriste Yammer API. Ova lista koja uključuje integracije sa Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics, Salesforce i još mnogo poslovne aplikacije mogu biti pronađene u katalogu aplikacija tako što ćete kliknuti na tri tačke (tri tačke) u gornjoj navigacionoj traci i izabrati stavku aplikacijama iz padajućeg menija. Ako opozovete izbor ove postavke će onemogućiti mogućnost za korisnike da biste dodali ili pristup ove aplikacije. Imajte na umu da verifikovani administratori zadrži pristup aplikacijama koje su dodate pre sprečenosti.

Liniji Video plejera:    Yammer koristi usluge Azure Media Services da biste video zapise vidljivi unutar mreže. Više informacija potražite u članku Usluge Azure Media Services.

Organizacioni grafikon:   Yammer organizacioni grafikon je izgrađen iz odnose izveštavanja svaki korisnik dodaje svoj korisnički profil. Ovo pomaže drugim korisnicima da razumeju upravljanje relacije strukturu i kompanija od njihove saradnicima. Ako opozovete izbor ove postavke će onemogućiti ovu funkciju tako da korisnici ne mogu da prikažem organizacione grafikone u Yammer.

Poruka Prevod:    Date korisnicima mogućnost da poruke od 33 Dostupni jezici se prevede na mrežu podrazumevani jezik. Da biste omogućili ovu funkciju, mreže administrator mora da prihvati termine i usluge ugovor biste mogli da iskoristite Microsoft tehnologije vlasničke prevod. Napomena: ovo je podrazumevano omogućena.

Dizajn

Prilagođavanje mreže tako što ćete dodati logotip kompanije i prilagođeno zaglavlje je sjajan način za pravljenje korisnika udobnost i poznavanje Yammer. Takođe ovo signal zaposlenima da Yammer je odobrenih i pouzdanih aplikacija za vaše preduzeće. Možete da prilagođene Brenda mreže u roku od Administratora mreže > Dizajn.

Izbor mreže boja

U okviru Boja izaberite mrežu, možete da izaberete neku od opcija da biste videli zaglavlja na mreži može izgledati kao u različitim bojama. Ili, ako želite, možete uneti boje hex kodovi Boja pozadine zaglavlja i Boju teksta zaglavlja (samo u aplikaciji za računare). Imajte na umu da izbor prilagođene boje za tekst zaglavlja primenjuje se samo na radnoj površini aplikacije – na Vebu, boja teksta automatski bira (crni ili beli) zasnovana na boju pozadine zaglavlja.

Izaberite logotip za Yammer e-poštu

Logotip otpremite ovde će se pojaviti u svim e-porukama poslatim sa mrežom Yammer korisnika. Sada kliknite na dugme Sačuvaj , a evo! Vaša mreža je sada prilagođene brendirane. Lepi, zar ne?

Administratori

U okviru Mreže administrator > administratori, pronaći ćete listu svih administratora za mrežu. Non‐admin korisnici će samo videli listu administratori u grupi čitavo preduzeće i imate opciju da prati/biste prekinuli praćenje te administratori. Administratori će videli listu administratori i opcije da imenujete dodatne administratore ili uklonite trenutnu administrator. Verifikovani administratori će imati dodatne opcije za odobravanje ili Revoke verifikovan administratorskim privilegijama.

Korišćenje smernica

Određivanje upotrebe smernicama i zahteve korisnicima da biste prihvatili ga mogu da obezbede aktivnosti na Yammer je pozitivan, korisno, i u skladu sa smernicama preduzeća i kultura. Kada kreirate ili promena smernica za korišćenje, on će se pojaviti kao vezu na početnom ekranu korisnika i mogu se prikazuju kao pop nagore da korisnici mora da prihvati pre nego što unesete na mrežu. Takođe možete da postavite upotrebe smernice za podsetnika bude vidljiva u desna bočna traka. Možete da unesete ili da izmenite upotrebe smernicama u roku od Administratora mreže > Smernice za korišćenje, korišćenjem HTML kôd za oblikovanje ako želite. Sve osnovne HTML oznake uključujući slika oznake, veze i osnovno oblikovanje koje su dozvoljene za korišćenje smernica. (Imajte u vidu da JavaScript nije dozvoljena.)

Saveti za kreiranje upotrebe smernicama

Za najbolje rezultate, preporučujemo da upotrebe smernicama:

 • Je prvenstveno pozitivnu i objašnjenja (i ne samo listu "treba").

 • Podstiče upotrebe obezbeđivanjem pozitivne primere i predloge.

 • Zahteva taj sadržaj biti office‐appropriate.

Takođe možete da dodate HTML veze da biste relevantne smernice za informacije o preduzeću i Yammer resurse za obuku.

Uzorak Yammer prihvatljivi korišćenja smernice

Dobro došli u Yammer! Cilj je da pružite okruženju za saradnju da se povežete sa kolegama i premostiti razne odsecima i geografske lokacije za deljenje informacija koje ima smisla.

Aktivnosti u ovu mrežu se upravlja sledeće zahteve:
 • Sve u Yammer ostaje u Yammer! (Bez javne objave ili tvitova i tako dalje).

 • Objavite poverljivih informacija u glavnom feed.

 • Poљtovati drugim članovima. Jeste da se ne slažem, ali učinite učtivo način.

 • Dodajte vrednost sa svake objave.

 • Vi ste odgovorni za materijal koji ste objavili u Yammer.

 • Važno je da potvrdi ideje, ali imajte poruke kratke i konkretne.

Počnite tako što ćete pratiti ove najbolje prakse:
 • Kada se prvi put pridružite, izaberite stavku kolege koje želite da pratite. Poruke od ovih kolege će se prikazivati na sledeći način feeda. Da biste videli sve objave preduzeća, izaberite stavku sve.

 • Popunite informacije o profilu. Dovršavanje stručnost i obrazovanje odeljke i uverite se da biste dodali slike profil.

 • Prilagodite željene opcije u odeljku obaveštenja putem e-pošte.

 • Pre nego što postavlja pitanje, koristite traku za pretraživanje i istraživanje teme feeda za istraživanje postojeći sadržaj. Ovo će vam pomoći ograničenje koje se ponavljaju poruke.

 • Potražite grupu direktorijuma i pridruživanje grupe koje će vam važne. Ako određene grupe ne postoji, pokrenite novi i pozovite članovima tima za doprinošenje poruke. Za najbolje rezultate koristite grupe kao zamena za listservs postojeće e-pošte.

 • Dodajte teme, veze, slike i događaje objavljene poruke kada je to primenljivo.

 • Koristite Yammer FAQ je i kako da vodič da jasnije uobičajene probleme.

 • Potrebno je vreme da biste istražili Yammer. Dobićete to!

Objavite pitanje ili pošaljete poruku direktno na [mreže administrator] sa određenim pitanja.

Spoljne mreže

Kao što je prethodno opisano, spoljnoj mreži može biti kreiran kao produženje svaka mreža interni/početak Yammer . Spoljne mreže su u suštini sopstvene mreže. Imaju mogućnosti administracije i radi isto kao interne mreže. Međutim, spoljnih mreža se razlikuju po tome da se koriste za omogućavanje saradnju između članove mreže početak i spoljne strane izvan organizacije (npr klijente, dobavljače, partnera). Spoljne strane (sa spoljnim e-adrese) moraju biti pozvani u ili Zahtevanje pristupa spoljnoj mreži. Nakon pridruživanja, da vide samo sadržaj koji se objavljuje posebno sa tom spoljne mrežom (odnosno, oni neće imati pristup druge organizacije mreže).

Kako želite da kreirate spoljnoj mreži?
 1. Sjajno. Pomerite se do mreža na levoj traci za navigaciju i izaberite stavku Kreiraj novu mrežu. Odavde možete da:

  • Kreiranje imena mreže:    Navedite jedinstveno ime za mrežu, koja će sada imaju sopstvene e-adrese i URL adresu.

  • Unesete opis:    Jasno i saћete opis obezbeđuje da korisnici razumete osnovnu svrhu ove mreže.

  • Dodavanje slike na mreži:    Otpremite sličicu ili logotip koji predstavlja novu mrežu.

  • Postavljanje dozvola:    Izaberite da li je članstvo otvori (gde svi članovi možete da pozovete nove članove) "ili" zatvoreno (gde samo administratori mogu da pozovem nove članove). Takođe možete izabrati li članovima vašeg preduzeća mreže mogu da se pridruže bez pozivnice.

  • Odobrenje zahteva administratora za korisnike da se pridruže drugim preduzećima spoljnih mreža:    Izbor u ovom polju za zahteva od korisnika da biste zatražili odobrenje pre pridruživanja spoljne mreže.

 2. Kada kliknete na dugme Kreiraj mreže, koje ste snimili na novu stranicu da biste potvrdili informacijama o spoljnoj mreži.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj, a mreže će biti postavljen i spremni za korišćenje. Na gornjoj traci za navigaciju da biste započeli pozivanje osoba da biste se pridružili spoljne mreže kliknite na dugme Dodaj .

Možete da posetite menija " Administrator mreže " da biste dodatno konfigurisanje i dizajniranje spoljne mreže tako što ćete pratiti proces iste konfigurisanja kao možete li za kućnu mrežu (potražite u odeljku dizajna ovaj vodič).

Konfigurisanje postavki spoljne mreže

Da biste konfigurisali postavke spoljnoj mreži, posetite Mreže administrator > Spoljne mreže. Ovde, možete da odlučite koji je dozvoljeno da kreira spoljne mreže: bilo koji Član mreže ili samo administratori. (Podrazumevana postavka je da dozvolite bilo koji korisnik da biste kreirali spoljnoj mreži.) Postoje i poljima za potvrdu za odlučujete sledeće stavke:

 • Odobrenje zahteva administratora za korisnike da se pridruže drugim preduzećima spoljnih mreža:    Izbor u ovom polju za zahteva od korisnika da biste zatražili odobrenje pre nego što oni joinexternal mreža kreirao drugim organizacijama.

 • Onemogućavanje povezanih spoljnih mreža direktorijuma:    Srodne mreža direktorijuma je lista spoljnih mreža kojem jednog ili više korisnika mesto. Izbor u ovom polju za uklanja ovog direktorijuma sa spoljnoj mreži stranice.

 • Onemogućavanje naše spoljnih mreža direktorijuma:    Naše spoljnih mreža direktorijuma navodi sve spoljne mreže povezan sa mrežom Yammer . Izaberite ovu opciju ako želite da biste sprečili da korisnici mogu da pregledaju i zahteva da biste se pridružili spoljne mreže.

Aktivnosti toka ključeva

Neki od naših starije verzije aplikacije zahtevaju one‐time aktivaciju da koriste njihove integracije. Dodatne informacije o ovome potražite u članku dodatne funkcije > Enterprise integracije odeljku ovog vodiča.

Sledeći članak: Upravljanje Yammer korisnici (Yammer administracije vodič).

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Vodič za Yammer administratore

Yammer centar administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×