Podešavanje oblaka

Podešavanje usluge

Izbor Microsoft pretplate

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
 1. Prijavite se u Microsoft 365 centar administracije i izaberite stavku Idi na Podešavanje. Počeće čarobnjak za podešavanje.

 2.  Na stranici Instaliranje Office aplikacija možete odabrati da instalirate Office aplikacije na računaru ili izaberite stavku Nastavi.

 3.  Na vašem domenu se nalazi lična stranica, unesite ime domena za posao, a zatim izaberite stavku koristi ovaj domen. Ako koristite uobičajeni registrator kao što je Wordpres ili GoDaddy, zapisi će se automatski dodavati na ovoj stranici.

 4. Na stranici verifikovanje domena izaberite stavku Verifikuj da biste potvrdili vlasništvo nad svojim domenom, a zatim se prijavite na nalog registra domena. Da biste Microsoft dodali TXT zapis za verifikaciju naloga, izaberite stavku Potvrdi.

 5. Na stranici Dodavanje korisnika i dodeljivanje licenci unesite imena korisnika, prezimena i korisnička imena. Zatim izaberite stavku Dodaj korisnike i dodeli licence.

 6. Na stranici informacije o prijavljivanju unesite alternativne e-adrese za korisnike, a zatim izaberite stavku Pošalji e-poruku i nastavite.

 7.  Na stranici Aktiviranje zapisa kliknite na dugme Nastavi.

 8.  Na stranici Dodavanje DNS zapisa preporučujemo da usluge budu uključene za e-poštu, timove i bezbednost mobilnog uređaja. Izaberite stavku Konfiguriši, a zatim izaberite stavku Potvrdi da biste potvrdili promene sa registrom domena.

 9.  Na stranici " Zaštita od napredne Internet pretnje ", ostavite Office dodatnu zaštitu pretnje , pregledajte šta će biti skenirano, a zatim izaberite stavku Kreiraj napredne smerniceza zaštitu opasnosti.

 10.  Na stranici Sprečavanje curenja osetljivih podataka , ostavite sprečavanje gubitka podataka , pregledajte opcije i izaberite stavku Kreiraj smernice za sprečavanje gubitka podataka.

 11. Na stranici Zaštita podataka u sistemu Office za mobilne uređaje , ostavite Upravljanje aplikacijom za mobilnu aplikaciju, proširite postavke i pregledajte ih, a zatim izaberite stavku Kreiraj smernice za upravljanje mobilnim aplikacijama.

Podešavanje je dovršeno.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Podešavanje sistema Office 365 Business Premium 

 1. Da biste podesili Office 365 Business Premium, idite na Office.com i prijavite se pomoću naloga posla ako se to zatraži.

 2. Izaberite stavku administrator, a zatim izaberite stavku Idi na Podešavanje.

 3. Ako želite, sada možete da instalirate Office aplikacije na računaru ili samo izaberite stavku Nastavi.

 4. Na vašem domenu se nalazi lična stranica, unesite ime domena, a zatim izaberite stavku koristi ovaj domen.

 5. Na stranici Dodavanje korisnika i dodeljivanje licenci unesite informacije o korisniku. Ako je potrebno, izaberite stavku kupite još licenci i kupite dodatne licence koje su vam potrebne. Unesite svoju e-adresu kako biste mogli da primate lozinke korisnika, a zatim izaberite stavku Dodaj korisnike i dodeli licence.

 6. Na stranici informacije o prijavljivanju unesite alternativne e-adrese za korisnike tako da mogu da prime Office 365 akreditive, izaberite stavku Pošalji e-poruku, a zatim izaberite stavku Nastavi.

 7. Pojavljuje se stranica aktivacija zapisa . Ako koristite uobičajeni registar domena, kao što je go Daddy ili Wordpres, vaši DNS zapisi automatski se aktiviraju. Izaberite stavku Nastavi.

 8. Na stranici Dodavanje DNS zapisa preporučujemo da uključite Exchange online, Skype za posaoi usluge Intune za e-poštu, timove i upravljanje mobilnim uređajima. Izaberite stavku Konfigurisanje.

 9. Možda će vam biti zatraženo da se prijavite u registar domena. Zatim izaberite stavku Omogući.

Podešavanje je dovršeno. Cijenili bismo vaše povratne informacije o procesu instalacije.

Ako želite, možete da prilagodite ove postavke i dodate još funkcija tako što ćete izabrati stavku istražite funkcije.

ObaveљtenjeRazvijte odeljak iznad da biste pogledali video i pročitali uputstva.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×