Podešavanje jezika i vremenske zone u Microsoft Bookings

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako koristite Microsoft rezervacije i vide rezervacije kreirane u pogrešno vreme je moguće postavke vremenske zone treba promeniti. Ili, ako su neke rezervacije u pogrešan jezik, moraćete da biste promenili postavke jezika.

Postoje dve nezavisne jezika i vremenske zone postavke koje utiču na Rezervacije. Prvi upravlja poslovni deo iskustva. Kontrola jezika i vremenske zone rezervisanje kalendara i je podešen pomoću Outlook na vebu postavke koje se odnose na lični kalendar prijavljeni korisnik. Drugi skup postavke jezika i vremenske zone se primenjuju samouslužnog rezervisanje stranice koji klijenti koriste i su postavljanje pomoću jedinstvenih "regionalne postavke" stranice taj kontrola jezika i vremenske zone na toj stranici.

Ovaj članak objašnjava kako da pristupite ovim postavkama da biste se uverili da su vremenske zone i jezika ispravno podešen i kako da ih uređujete, ako je potrebno.

Napomena: Rezervacije trenutno dostupna za klijente koji imaju na Office 365 Business Premium pretplatu.

Postavljanje jezika i vremenske zone za rezervisanje kalendara

Rezervisanje kalendar koristi prijavljeni korisničke postavke jezika i vremenske zone. Ako prijavljivanje korisnika vremensku zonu podešena da vremenski okvir (EST), na primer, zatim rezervisanje kalendar će prikazivanje postojeće zakazane obaveze početka i završetka snimka u EST. Ova vremenska zona je prvobitno odredio kada korisnika Microsoft Office 365 i Outlook na vebu naloge kreirane. Preduzmite sledeće korake da biste podesili jezik i vremenska zona za rezervisanje kalendar.

Prvo, prijavite se na Office 365 i kliknite na dugme pošta ili kalendar pločica na stranicu možete doći na (pogledajte ispod) ili u Office 365 pokretanja aplikacija.

Pošta i kalendar dugmad u pokretanju aplikacija

Kada aplikacija ste kliknuli su otvorena, kliknite na Ikona „Postavke“ u gornjem desnom uglu ekrana da biste otvorili lični i postavke naloga. Tražite "vremenska zona" u polju za pretragu postavke table. Na tabli će se ažurirati da biste prikazali trenutni ličnih postavki jezika i vremenske zone za ovaj nalog. Kao što je naznačeno, ova postavka kontroliše i jezika i vremenske zone rezervisanje kalendara. Ako morate da izvršite sve promene, kliknite na padajuću strelicu u okviru jezik ili trenutne vremenske zone i odaberite koja najviše odgovaraju izbore.

Postavke stranice koja prikazuje trenutne vremenske zone

Kada ste uradili to kliknite na dugme "Sačuvaj". Postavke tabla zatvori, Outlook na vebu će se ponovo pokrenuti i nove postavke jezika i vremenske zone će se primeniti.

Podešavanje jezika i vremenske zone za rezervisanje stranicu

Proces da biste promenili postavke jezika i vremenske zone na stranici rezervisanje koji klijenti koriste je malo komplikovanija. Prvo ćete morati da se URL ADRESA se koristi za stranicu rezervisanje. Zatim ćete koristiti deo tog URL da sastavite novu URL ADRESU koja se otvara postavki jezika i vremenske zone posebno za rezervisanje stranicu.

Da biste dobili URL ADRESU za stranicu rezervisanje, koje će morati da biste se prijavili uOffice 365 nalog, kliknite na dugme u Rezervacije, a na čvor "Rezervisanje stranica" kliknite na dugme (pogledajte ispod leve sliku).

Ako ste već sačuvali i objavili rezervisanje stranice, videćete dugme sa oznakom "Primljeno" kada se klikne na njega kopira rezervisanje URL ADRESE stranica u ostavu (pogledajte ispod desna slika). Ako ne vidite dugme "Kopiraj", moraćete prvo kliknite na dugme "Čuvanje i objavljivanje" da objavite stranicu rezervisanje i kreirate URL adresu koju će kopirati pomoću dugmeta "Kopiraj".

Rezervisanje stranice sa istaknutim dugmetom za kopiranje

Kliknite na dugme Kopiraj na stranici rezervisanje, sledite uputstva u dijalogu koji se otvara i nalepite URL ADRESU stranice rezervisanje u uređivač teksta kao što je Beležnica. Dalje, moraćete da biste pronašli deo URL ADRESE koji predstavlja poštansko sanduče koje koristi Rezervacije nalog. Uzorak URL ADRESU prikazanu ispod je slično koje rezervisanje stranicu URL ADRESE bi trebalo da izgleda kao kada ga nalepite uređivač teksta. Deo koji je istaknuta u podebljano je deo treba da pronađete u sopstveni URL ADRESA stranice rezervisanje. Videćete pseudonima koja je ista kao ime za kalendar rezervisanje e "@" simbol, a ime dugo domena koji se završava sa ".com".

https://Outlook.office365.com/OWA/Calendar/MicrosoftBookings@changingtimezones.onmicrosoft.com/bookings/

Sada će morati da zamenite tekst u URL ADRESI ispod koja glasi "[rezervisanje adresu poštanskog sandučeta ide ovde]" sa deo URL adrese stranica rezervisanje podebljani iznad i koja predstavlja svoju adresu poštanskog sandučeta naloga Rezervacije . Dobar način da to uradite je da kopirate i pored URL ADRESE ispod u uređivač teksta i zameni podebljani tekst ispod sa adrese poštanskog sandučeta naloga na rezervisanje ste identifikovali, iznad. Uverite se da ne predstavljanje sve razmake ili crte, ili da izbrišete sve druge znakove.

/?offline[adresu poštanskog sandučeta rezervisanje ide ovde]https://Outlook.office365.com/OWA/ = onemogućeno & putanja = / opcije/regiona

Pratite korake iznad rezultata u URL koji će se otvoriti posebno postavki jezika i vremenske zone za samouslužno rezervisanje stranicu. URL ADRESU koju želite da se koristi za promenu jezika i vremenske zone postavke za stranicu naloga rezervisanje testiranje korišćene u primerima iznad je:

https://Outlook.office365.com/OWA/MicrosoftBookings@changingtimezones.onmicrosoft.com/?offline=Disabled&path=/Options/Regional

Da biste koristili ovu URL ADRESU, otvori na novoj kartici Veb pregledača, kopirajte i nalepite URL iznad u traku adresa u novom prozoru pregledača i taster Enter. "Region i vremenska zona" stranici postavke (pogledajte ispod) trebalo bi da otvorite za samouslužno rezervisanje stranicu. Ako budete upitani da se prijavite, koristite korisničko ime i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Rezervacije. Kada vidite ovu stranicu, možete da proverite i promenite izabranu vremensku zonu tako što ćete kliknuti na polje "Trenutna vremenska zona" markirana ispod. Ili možete da promenite jezik koji se koristi u rezervisanje stranice tako što ćete kliknuti na polje "Jezik" takođe što je prikazano ispod. Kada odaberete željene postavke, kliknite na dugme Sačuvaj i zatvorite prozor pregledača.

Nakon toga, kada se otvori stranicu samouslužnog rezervisanje Rezervacije ga prikazuje vremena za vremensku zonu koju ste odabrali i tekstualne niske u jezik koji ste izabrali.

Imajte na umu da rezervacije stranica koje su već otvorili će morati da se zatvarali i ponovo otvori u skladu ove promene.

Trenutna postavka vremenske zone na stranici Region i vremenska zona

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranicu rezervisanje

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×