Podešavanje Hidžra kalendara

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Outlook podržava Podešavanje Hidžra datum za jedan ili dva dana da biste poravnali broj dana u mesecu u kalendar.

Na primer, kada Offset vrednost od 1 je izabran u dijalogu Postavke Hidžra kalendara ako trenutni datum je trebalo da bude ponedeljak Ramazan 5, 1417, to će postati ponedeljak Ramazan 4, 1417, a mesec peti 1417 se sastoji od 30 dana umesto 29.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije, a zatim Opcije kalendara.

  2. U okviru Više opcija kliknite na dugme Opcije.

  3. U dijalogu Postavke Hidžra kalendara izaberite vrednost pomaka koju želite.

Napomena: 

  • Pomeranje u hidžra kalendaru utiče na trenutni mesec, a odluka o podešavanju meseca se obično donosi prvog dana u mesecu. U nekim slučajevima, efekat može da se nastavi i u sledećem mesecu, ako mesec ima manje od 30 dana.

  • Uverite se da koristite pomak vrednost0 (nula) da biste izbegli promenu u mesecima koje ne treba da se promeni.

  • Zakazane obaveze kreirane u mesecima kada vrednost Offset povećana će biti pomeren jedan ili dva dana kalendara kada ste ih pogleda ponovo nakon što opciju vrednosti pomaka postavljeno na vrednost 0 (nula).

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×