Podešavanje e-pošte u programu Outlook za Mac 2011

Microsoft Outlook za Mac 2011 možete da povežete sa Office 365 nalogom ili drugim nalogom e-pošte zasnovanim na usluzi Microsoft Exchange samo pomoću e-adrese i lozinke.

Napomena:  Ako ne koristite Office 365 nalog ili drugi nalog zasnovan na usluzi Exchange, pročitajte članak Dodavanje naloga e-pošte u programu Outlook za Mac 2011. Dodatne informacije potražite u članku Šta je to nalog Microsoft Exchange servera?.

Ovaj članak sadrži

Podešavanje programa Outlook za Mac 2011

Rešavanje problema sa vezom

Šta još treba da znam?

Podešavanje programa Outlook za Mac 2011

 1. Otvorite Outlook za Mac 2011. Na meniju Alatke izaberite stavku Nalozi. Ako je ovo prvi nalog koji kreirate u programu Outlook 2011, u okviru Dodaj nalog izaberite stavku Exchange nalog.

Ako ste prethodno kreirali nalog e-pošte za drugačiju e-adresu, u donjem uglu dijaloga Nalozi kliknite na dugme novo i zatim izaberite stavku Exchange.

 1. Na stranici Unesite informacije o Exchange nalogu otkucajte e-adresu.

 2. U okviru Potvrda identiteta uverite se da je opcija Korisničko ime i lozinka izabrana.

 3. U polju Korisničko ime otkucajte potpunu e-adresu. U polju Lozinka otkucajte lozinku.

 4. Uverite se da je opcija Automatski konfiguriši izabrana i zatim kliknite na dugme Dodaj nalog.

 5. Kada kliknete na dugme Dodaj nalog, Outlook izvršava pretragu na mreži da bi pronašao postavke servera e-pošte. U dijalogu koji vas pita da li želite da dopustite serveru da konfiguriše postavke, potvrdite izbor u polju za potvrdu Uvek koristi moj odgovor za ovaj server i kliknite na dugme Dozvoli.

 6. Ako Outlook može da podesi nalog, nalog koji ste podesili ćete videti u dijalogu Nalozi. Zatvorite dijalog Nalozi. Ako Outlook nije uspeo da podesi nalog, pogledajte sledeći odeljak u ovom članku.

Rešavanje problema sa vezom

 • Ako vaš naloge e-pošte zahteva registraciju, morate ga registrovati prvi put kada se prijavite na Outlook Web App. Povezivanje sa nalogom e-pošte putem programa Outlook neće uspeti ako niste registrovali nalog preko aplikacije Outlook Web App. Kada se prijavite na nalog, odjavite se. Zatim pokušajte da se povežete pomoću programa Outlook. Više informacija o prijavljivanju na nalog pomoću aplikacije Outlook Web App pronaći ćete u članku Prijavljivanje na Outlook Web App.

 • Ako program Outlook nije u mogućnosti da podesi nalog, uradite jednu ili više od sledećih radnji:

  • Sačekajte par minuta i pokušajte ponovo

  • Ako morate odmah da se povežete sa nalogom e-pošte, koristite veb pregledač da biste se povezali sa njim pomoću programa Outlook Web App. Informacije potražite u članku Prijavljivanje u Outlook Web App ili. Možda možete da se povežete sa nalogom i pomoću programa za e-poštu koji podržava POP ili IMAP. Dodatne informacije potražite u članku Korišćenje IMAP ili POP programa za e-poštu.

  • Pregledajte članak za rešavanje problema Ne mogu da se povežem sa Exchange nalogom.

  • Ako imate Office 365 nalog, obavezno posetite Office 365 zajednicu.

  • Ako znate ime osobe koja upravlja prijemnim poštanskim sandučetom (ponekad se naziva administratorom e-pošte), obratite joj se i prijavite grešku koju dobijete kada pokušate da se povežete sa programom Outlook.

Šta još treba da znam?

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×