Podešavanje dozvola u alatki „Datoteke“ ili u alatki „Datoteke“ sistema SharePoint

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste videli dozvole koje su trenutno dodeljene ulogama članova, izaberite karticu Radni prostor, izaberite stavku Svojstva i izaberite karticu Dozvole.

Podrazumevano, svi članovi sem gostiju imaju dozvolu da dodaju nove datoteke i fascikle, da menjaju datoteke i brišu sopstvene datoteke ili fascikle. Menadžeri imaju sve dostupne dozvole.

Pored toga, u alatki „Datoteke“ sistema SharePoint svi članovi sem gostiju imaju dozvolu da sinhronizuju sa SharePoint bibliotekom dokumenata ili da od trenutnog sinhronizatora zahtevaju kontrolu sinhronizacije za alatku.

Pogledajte članak Promena dozvola za alatke radnog prostora za više informacija o menjanju podrazumevane dozvole za alatku.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×