Podešavanje centra e-otkrivanja u usluzi SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Više ne možete da pravite nove slučajeve e-otkrivanja u usluzi SharePoint Online (u Office 365 i SharePoint Online samostalnim planovima). Da biste pravili slučajeve i zadržavanja e-otkrivanja, počnite da koristite Office 365 Centar za usaglašenost i bezbednost. Više informacija potražite u članku Upravljanje slučajevima e-otkrivanja u Centru za bezbednost i usaglašenost. Imajte na umu da ćete i dalje moći da menjate postojeće slučajeve e-otkrivanja u SharePoint Online.

Morate da budete Office 365 globalni administrator u organizaciji Office 365 za konfigurisanje e-otkrivanja i Podešavanje centra e-otkrivanja u SharePoint Online. Kada podesite e-otkrivanja, korisnici koji imaju potrebne dozvole mogu kreiranje slučajevima e-otkrivanja, stavite sadržaja na čekanje, pokretanje eDiscovery pretrage i izvoz rezultata pretrage.

Evo koraka za podešavanje centra e-otkrivanja u Office 365:

Korak 1: Kreiranje centra e-otkrivanja

Korak 2: Konfigurisanje Exchange Online kao izvor rezultata

Korak 3: Kreiranje bezbednosne grupe za e-otkrivanja menadžere

Korak 4: Dodela dozvola e-otkrivanja u sistemu SharePoint Online

Korak 5: Dodela dozvola e-otkrivanja u usluzi Exchange Online

Korak 1: Kreiranje centra e-otkrivanja

U SharePoint Online, centar e-otkrivanja kreiraće se kao kolekcije lokacija i je osnovne lokacije tu kolekciju lokacija. e-otkrivanja slučajevima se kreiraju kao podlokacija u ovoj kolekciji lokacija.

Pratite ove korake da biste Kreirajte kolekcije lokacija centra e-otkrivanja.

 1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

 4. Na kartici Kolekcije lokacija , kliknite na dugme novo, a zatim izaberite stavku Privatna kolekcija lokacija.

 5. Na stranici Nova kolekcija lokacija , popunite sledeća polja ili odeljaka:

  • Naslov: otkucajte ime za kolekciju lokacija e-otkrivanja; na primer, Contoso centra e-otkrivanja.

  • Adresa Veb lokacije: postupite na sledeći način da biste kreirali adresu Veb lokacije za centar e-otkrivanja:

   • Sa padajuće liste za ime domena izaberite ime domena.

   • Na listi padajući meni za putanju URL adrese, možete da koristite /lokacije/ ili da navedete sve kontrolisanu putanju.

   • U polje URL ime otkucajte ime URL adrese centru za otkrivanje; na primer, e-otkrivanja.

  • Izbor predloška: U ovom odeljku, uradite sledeće:

   • Izbor jezika za kolekciju lokacija.

   • U okviru Izaberite predložak, kliknite na dugme Enterprise, a zatim izaberite stavku Centra e-otkrivanja.

  • Vremenska zona: sa padajuće liste izaberite vremensku zonu.

  • Administrator: otkucajte ime osobe koja će biti administrator kolekcije lokacija za centar e-otkrivanja. Možete izabrati stavku Proveri imena ili Pregledaj da biste pronašli osobe. Uzmite u obzir izborom osobe u vašoj organizaciji koji će biti odgovoran za upravljanje e-otkrivanja sadrži i upite pretrage.

  • Kvota skladišta: Unesite broj megabajta (MB) koju želite da dodelite za ovu kolekciju lokacija. Samo metapodatke o slučajevima e-otkrivanja, upiti pretrage i zadrškama skladište protiv maksimalni prostor za skladištenje kolekcije lokacija. Rezultati pretrage stvarni nisu uskladišteni u kolekciji lokacija centra e-otkrivanja. Preporučuje se jedan GB prostora za skladištenje (oko 1024 MB).

  • Resurs servera: zadržite podrazumevanu vrednost od 300 za kolekciju lokacija centra e-otkrivanja.

 6. Kliknite na dugme u redu da biste kreirali nove kolekcije lokacija.

Posle nekoliko trenutaka, nove kolekcije lokacija centra e-otkrivanja se prikazuje na listi kolekcija lokacija.

Vrh stranice

Korak 2: Konfigurisanje Exchange Online kao izvor rezultata

Da biste pretražili Exchange Online Poštanske sandučiće iz centra e-otkrivanja, morate da konfigurišete pretragu da biste uključili Exchange Online kao izvor rezultata za kolekciju lokacija centra e-otkrivanja. Više informacija potražite u članku Upravljanje izvorima rezultata.

Pratite ove korake da biste konfigurisali Exchange Online kao izvor rezultata za centru za otkrivanje koji podešavate.

 1. Idite na novu centru za otkrivanje koji ste kreirali u koraku 1. Korišćenje adresa Veb lokacije koju ste naveli; na primer, https://contoso.com/sites/eDiscovery.

 2. Idite na Postavke > Postavke lokacije.

 3. Na stranici " Postavke lokacije ", u okviru Administracija kolekcije lokacijaizaberite stavku Izvori rezultata pretrage.

 4. Na stranici Upravljanje izvorima rezultata izaberite stavku Novi izvor rezultata.

 5. U odeljku Opšte informacije u polju ime otkucajte Exchange Online i, opcionalno, otkucajte opis.

 6. U odeljku protokol , izaberite stavku Exchange.

 7. U odeljku URL adrese Exchange izvora , kliknite na dugme Automatsko otkrivanje koristiza potvrdu.

 8. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Kada konfigurišete Exchange Online kao izvor rezultata za centru za otkrivanje, e-otkrivanja menadžeri možete da pretražujete Exchange Online poštanskih sandučića pomoću centra e-otkrivanja.

Napomena: Uverite se da biste konfigurisali Exchange Online kao izvor rezultata za kolekciju lokacija centra e-otkrivanja. Ako podesite ga na nivou sub lokacije ili e-otkrivanja slova, nećete moći da biste pretražili Exchange Online poštanskih sandučića.

Vrh stranice

Korak 3: Kreiranje bezbednosne grupe za e-otkrivanja menadžere

e-otkrivanja menadžeri treba neophodne dozvole za pretraživanje sadržaja SharePoint Online lokacijama i poštanskim sandučićima Exchange Online , stavite sadržaja na čekanje i izvoz rezultata pretrage. Dobar način da dodeli dozvole u grupu osoba koje je da kreirate bezbednosne grupe u Exchange Online, dodavanje članova bezbednosnu grupu, a zatim dodelite dozvole povezane e-otkrivanja bezbednosne grupe u SharePoint Online i Exchange Online.

Pratite ove korake da biste kreirali bezbednosne grupe u Exchange Online.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću globalnog administratorskog naloga.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U centru administracije Office 365 , odaberite stavku > administratorExchange servera.

 4. U Exchange centru administracije (EAC), izaberite stavke Primaoci > grupe.

 5. Kliknite na dugme novo > bezbednosne grupe.

 6. Na stranici nove bezbednosne grupe , dovršite u sledećim poljima za:

  • Ime za prikaz: ovo ime se pojavljuje u deljenom adresaru i na listi grupe u Exchange centru Administracije. Koristite ime koje identifikuje svrhu grupe; na primer, e-otkrivanja menadžeri.

  • Pseudonim: otkucajte pseudonim za bezbednosnu grupu. To mora biti jedinstveno u organizaciji Office 365 .

  • E-adresa: ime koje ste otkucali u polje pseudonim se koristi za Automatsko generisanje deo e-adresu koja se pojavljuje sa leve strane na simbola @. Možete da promenite pseudonim deo e-adresu ako je potrebno.

  • Opis: možete da koristite ovo polje za opisati vezane za e-otkrivanja svrhu bezbednosnu grupu.

 7. U okviru članova, kliknite na dugme Dodaj.

 8. Izaberite osobe koje želite da budu članovi ove grupe i kliknite na dugme Dodaj. Kada završite sa dodavanjem članova, kliknite na dugme u redu da biste se vratili na stranicu novi bezbednosnu grupu .

 9. Kliknite na polje za potvrdu zahteva odobrenje vlasnika tako da možete da upravljate članstvo ove grupe i kontrolišete ko može da koristi centru za otkrivanje.

 10. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Vrh stranice

Korak 4: Dodela dozvola e-otkrivanja u SharePoint Online

Sledeći korak je da dodelite dozvole članovima bezbednosnu grupu koju ste kreirali u koraku 3 tako da mogu da koriste centra e-otkrivanja i pretraživanje sadržaja na SharePoint lokacijama. To zahteva tri različite dozvole dodeljene:

 • Dodelite dozvole vlasnika e-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe za centru za otkrivanje kreirane u koraku 1. Kao vlasnika kolekcije lokacija, e-otkrivanja menadžeri će moći da biste kreirali slučajevima, postavite sadržaj izvora na čekanje i izvoz rezultata pretrage. Vlasnika kolekcije lokacija takođe možete dati drugim korisnicima pristup da slučajevima određene e-otkrivanja.

 • Proverite e-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe administratora kolekcije lokacija za sve kolekcije lokacija u organizaciji SharePoint Online pretraživanja sadržajem. Ovo omogućava e-otkrivanja menadžeri imaju pristup celokupnom sadržaju u organizaciji SharePoint Online i prikaz rezultata pretrage u centru za otkrivanje.

 • Dajte e-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe dozvolu za čitanje da biste evidencijama popisivanja za organizaciju SharePoint Online . Ovo omogućava e-otkrivanja menadžeri prikaz popisivanja evidencije grešaka, koje su uključene u izveštaju kada se izvoze eDiscovery rezultata pretrage.

Važno: Ako vi ili u e-otkrivanja Menadžer za pretragu sadržaja koji je uskladišten na lokacijama OneDrive for Business , treba da dodelite određene dozvole za taj zadatak. Korak po korak detalje potražite u članku Dodeli dozvole e-otkrivanja u Office 365 bezbednosti & centru za usaglašenost.

Pratite ove korake da bi se članovi bezbednosne grupe na lokaciji vlasnicima kolekcija centra za e-otkrivanja.

 1. U centru za otkrivanje, idite na Postavke > Postavke lokacije.

 2. Na stranici " Postavke lokacije ", u okviru korisnici i dozvole, kliknite na dugme dozvole za lokaciju.

 3. Kliknite na dugme <ime kolekcije lokacija> grupe vlasnika kolekcije lokacija.

 4. U novo padajuće liste, izaberite stavku Dodaj korisnike.

 5. U okviru Pozovi osobe otkucajte ime za e-otkrivanja menadžeri bezbednosnu grupu i zatim kliknite na dugme deli.

Pratite ove korake da biste članovima e-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe administratora kolekcije lokacija za kolekciju lokacija. Ponovite ove korake za svaku kolekciju lokacija u organizaciji SharePoint Online .

 1. Idite na lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija, a zatim kliknite na dugme Postavke > Postavke lokacije.

 2. Na stranici Postavke lokacije, u okviru Korisnici i dozvole izaberite stavku Administratori kolekcije lokacija.

 3. Otkucajte ime za e-otkrivanja menadžeri bezbednosnu grupu u polju administratori kolekcije lokacija , a zatim kliknite na dugme u redu.

Pratite ove korake da biste dali članovi grupe bezbednost upravljači e-otkrivanja dozvole za popisivanje informacija o evidenciji za vašu organizaciju.

 1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

 4. U SharePoint centru administracije, izaberite stavku Pretraga.

 5. Na stranici za administraciju pretrage kliknite na dugme Dozvole za evidenciju popisivanja.

 6. U okviru Dozvole za evidenciju popisivanja otkucajte ime za e-otkrivanja menadžeri bezbednosnu grupu i zatim kliknite na dugme u redu.

Vrh stranice

Korak 5: Dodela dozvola e-otkrivanja u Exchange Online

Poslednji korak je da dodelite dozvole e-otkrivanja u usluzi Exchange Online bezbednosnu grupu koju ste kreirali u koraku 3. Možete da uradite tako što ćete dodati bezbednosne grupe u grupu uloga administratora za upravljanje otkrivanjem u Exchange Online. Ovo će vam omogućiti članovima bezbednosne grupe koristite centru za otkrivanje za pretragu poštanskih sandučića, stavljanje na čekanje i izvoz rezultata pretrage poštansko sanduče.

Pratite ove korake da biste dodelili e-otkrivanja dozvole u Exchange Online e-otkrivanja menadžeri bezbednosnu grupu.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću globalnog administratorskog naloga.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U centru administracije Office 365 , odaberite stavku > administratorExchange servera.

 4. U Exchange centru Administracije, izaberite stavke dozvole > uloga administratora.

 5. Izaberite stavku Upravljanje otkrivanjem, a zatim kliknite na dugme Uredi.

 6. U okviru članova, kliknite na dugme Dodaj.

 7. Izbor bezbednosne grupe koje su kreirane za e-otkrivanja menadžera, kliknite na dugme Dodaji zatim kliknite na dugme u redu.

 8. Kliknite na dugme Sačuvaj.

E-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe je naveden u okviru članovi u oknu sa detaljima.

Vrh stranice

Sledeći koraci

Kada podesite e-otkrivanja u organizaciji Office 365 , e-otkrivanja menadžeri i možete koristiti centru za otkrivanje da biste kreirali slučajevima e-otkrivanja, postavite sadržaj poštanskih sandučića na držite pokretanje e-otkrivanja pretraga i izvoz rezultata pretrage. Više informacija o izvršavanju ovim zadacima potražite u članku:

Planiranje predmeta e-otkrivanja i upravljanje

Dodavanje sadržaja u e-otkrivanja slova i postavljanje izvora na čekanje

Pretraga i korišćenje ključnih reči u e-otkrivanja

Kreiranje i pokretanje upita e-otkrivanja

Izvoz sadržaja e-otkrivanja i kreiranje izveštaja

Više informacija

 • Dodatni koraci su neophodne za podešavanje programa Lync Online za e-otkrivanja. Podrazumevano Lync razgovori se čuvaju u fascikli istorije razgovora u poštanskom sandučetu Exchange Online neke osobe, a će biti vraćena u rezultatima pretrage e-otkrivanja ako su kriterijumi za pretragu ispunjeni. Međutim, korisnici mogu da izbrišete stavke u fascikli "Istorija razgovora" ili isključite postavku koja čuva Lync razgovora svoje poštansko sanduče. Ako želite da očuvate Lync razgovora za e-otkrivanja, moraćete da postavite i držite je na licu mesta ili parnice držite na Poštanske sandučiće korisnika. U članku Kreiranje ili uklanjanje e na licu mesta.

 • SharePoint Online administrator može da konfiguriše izvore rezultata za sve kolekcije lokacija i lokacija u svojoj organizaciji SharePoint Online . Administrator kolekcije lokacija ili vlasnik lokacije možete da upravljate izvore rezultata za kolekciju lokacija ili lokaciju, tim redom.

 • Zašto koristiti bezbednosne grupe u Exchange Online? Ako kreirate bezbednosne grupe u Exchange Online, možete da koristite iste grupe da dodeli dozvole u SharePoint Online i Exchange Online. Takođe, dodeljivanje dozvola grupi umesto dodeljivanja pojedinačne korisnike omogućava jednostavno upravljanje pristup centru za otkrivanje. Na primer, da novog zaposlenog pristup centru za otkrivanje, sve što treba da uradite je ih dodati kao član e-otkrivanja menadžeri bezbednosne grupe.

 • Da bude podložan prepoznavanju, sadržaja na SharePoint lokacijama ili na druge veb lokacije mora da se popisuju usluga pretrage koji je povezan sa centra e-otkrivanja. Sadržaj koji ne može da se popisuju neće biti uključeni u rezultate pretrage na e-otkrivanja.

 • Zašto dati e-otkrivanja menadžeri dozvole SharePoint Online informacija o evidenciji popisivanja, kao što je prethodno što je opisano u koraku 4 čitanje? Evidencija popisivanja prati informacije o statusu popisanog sadržaja. Popisivanja evidencije grešaka preuzimaju kao deo rezultata pretrage u programu Excel datoteku pod imenom indeks greške u sistemu SharePoint, koja se nalazi u fascikli "Izveštaji". Ovo omogućava e-otkrivanja menadћeri prikaz grešaka o nije uspelo indeksiranje.

 • Vlasnicima kolekcija lokacija imaju potpunu kontrolu nad centru za otkrivanje i sve e-otkrivanja slova podlokacija. Mogu da kreiraju e-otkrivanja slova podlokacija. Zbog toga centra e-otkrivanja vlasnici možete da kreirate slučajevima e-otkrivanja i da odaberete da dodelite jedinstvene dozvole svakog od njih. Ovo omogućava vlasnika dajte određene e-otkrivanja menadžer ili bezbednosne grupe potpunu kontrolu nad određene e-otkrivanja predmeta tako što ćete im dodelite dozvole vlasnika.

 • Ako je glavna svrha bezbednosnu grupu koju ste kreirali u koraku 3 da dodelite dozvole za e-otkrivanja grupa korisnika, možda ćete želeti da biste sakrili ovu grupu u adresaru organizacije. Da biste to uradili, izaberite grupu u Exchange centru Administracije i kliknite na dugme Uredi. Na stranici " Opšte ", kliknite na polje za potvrdu Sakrij ovu grupu sa liste adresa , a zatim sačuvajte promene. Osobe mogu da i dalje šalju e-poruke grupi tako što ćete otkucati grupe e-adresu u na da: polje, ali grupi neće se prikazati u adresaru.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×