Poštanski sandučići na veb lokaciji

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Omogućava da poštansko sanduče na lokaciji i timu za čuvanje i pristup sav sadržaj iz deljene projekta na jednoj lokaciji kojoj se može pristupiti samo članovi lokacije. Nakon što jednom projekta člana datoteke e-pošte ili dokumente pomoću poštansko sanduče na lokaciji, svaki član projekat možete da pristupite sadržaj. Poštanski sandučići na lokaciji pristupi putem programa Outlook 2013, kao i SharePoint i daju vam jednostavan pristup e-pošte i dokumenata za projekte tima. Ako nemate Outlook 2013, možete da prikažete isti sadržaj direktno sa SharePoint lokacije.

Poštanske sandučiće na veb lokacijama ne možete prikazati iz aplikacije Outlook Web App. Međutim, Outlook Web App možete koristiti da izvršite sledeće radnje:

  • Pristupite SharePoint lokaciji koja hostuje vaše poštansko sanduče na veb lokaciji

  • Prikažete vlasnike poštanskog sandučeta na veb lokaciji

  • Prikažete ili sakrijete poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook 2013

Da biste upravljali poštanskim sandučićima na veb lokacijama, izaberite stavke Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije > Poštanski sandučići na veb lokacijama.

Ovaj članak sadrži

Kartica „Moji poštanski sandučići na veb lokacijama“

Okno „Informacije“

Prikazivanje i skrivanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji u programu Outlook

Provera da li se e-pošta šalje u poštansko sanduče na veb lokaciji

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Kartica „Moji poštanski sandučići na veb lokacijama“

Kartica Moji poštanski sandučići na veb lokacijama daje vam pregled poštanskih sandučića na veb lokacijama koje posedujete ili čiji ste član.

Stavku

Opis

uredi uredi

Istaknite pravilo, a zatim kliknite na dugme Uredi uredi da biste prikazali ili uredili detalje poštanskog sandučeta na lokaciji.

osveži osveži

Koristite ovo da biste osvežili listu poštanskih sandučića na veb lokacijama.

Prikaži u programu Outlook

Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored poštanskog sandučeta na veb lokaciji da biste prikazali poštansko sanduče na veb lokaciji u programu Outlook 2013, ili opozovite izbor u polju za potvrdu da biste sakrili poštansko sanduče na veb lokaciji. Izbor će važiti za Outlook 2013 na svim računarima ili uređajima koje koristite za pristupanje e-pošti. Možete izabrati maksimalno 10 poštanskih sandučića na veb lokacijama koji će se prikazati u programu Outlook.

Ime

Ime poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Vaša uloga

Nivo dozvole koju koji imate u poštanskom sandučetu na veb lokaciji. Uloga je ili „Član“ ili „Vlasnik“. Vi upravljate vlasništvom nad poštanskim sandučetom na veb lokaciji i članstvom u njemu sa SharePoint lokacije.

Status

Status poštanskog sandučeta na veb lokaciji. Status će biti ili „Aktivno“ ili „Zatvoreno“. Statusom poštanskog sandučeta na veb lokaciji upravlja se sa SharePoint lokacije.

Okno „Informacije“

Kad izaberete jedno od poštanskih sandučića na veb lokaciji sa liste, okno sa informacijama će prikazati dodatne informacije o poštanskom sandučetu na veb lokaciji.

Stavku

Opis

E-adresa

E-adresa poštanskog sandučeta na veb lokaciji. Možete da kliknete na e-adresu da biste poslali e-poruku poštanskom sandučetu na veb lokaciji pomoću programa Outlook. Ako želite da pošaljete e-poruku pomoću aplikacije Outlook Web App, kopirajte i nalepite e-adresu u red „Za:“ nove e-poruke.

SharePoint lokacija

URL SharePoint lokacije koja hostuje poštansko sanduče na veb lokaciji. Kliknite na vezu da biste otišli do poštanskog sandučeta na veb lokaciji u platformi SharePoint.

Vlasnici

Vlasnici poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Članovi

Broj članova poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Status

Status poštanskog sandučeta na veb lokaciji. Status će biti ili „Aktivno“ ili „Zatvoreno“. Statusom poštanskog sandučeta na veb lokaciji upravlja se sa SharePoint lokacije.

Upravljanje poštanskim sandučetom na veb lokaciji

Odeljak „Upravljanje poštanskim sandučetom na veb lokaciji“ opisuje kako se upravlja poštanskim sandučićima na veb lokacijama.

Prikazivanje i skrivanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji u programu Outlook

Poštansko sanduče na veb lokaciji možete prikazati u programu Outlook tako što ćete potvrditi izbor u polju za potvrdu Prikaži u programu Outlook pored imena poštanskog sandučeta na veb lokaciji, ili sakriti opozivanjem tog izbora.

U programu Outlook 2013 možete prikazati do 10 poštanskih sandučića na veb lokacijama. Kad postanete član ili vlasnik 10 poštanskih sandučića na veb lokacijama, novi poštanski sandučići na veb lokacijama neće se prikazati u programu Outlook. Ako ste član više od 10 aktivnih poštanskih sandučića na veb lokacijama, biće potrebno da sakrijete neke od njih. Samo poštanski sandučići na veb lokacijama sa statusom „Aktivno“ će se prikazati u programu Outlook.

Provera da li se e-pošta šalje u poštansko sanduče na veb lokaciji

Da biste se uverili da se kopija važnog razgovora putem e-pošte čuva u poštanskom sandučetu na veb lokaciji, dodajte e-adresu poštanskog sandučeta na veb lokaciji u red „Za:“ ili „Cc“ e-poruke.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Nakon skladištenja dokumenta na SharePoint lokaciji važno je čuvati buduća uređivanja zvanične kopije. Poštansko sanduče na veb lokaciji pruža jednostavan način za deljenje veze ka dokumentu pomoću pokreta prosleđivanja.

  1. Na SharePoint lokaciji izaberite dokument koji želite da prosledite.

  2. Ako koristite miš, kliknite desnim tasterom na dokument i izaberite stavku Prosledi. Ako koristite uređaj osetljiv na dodir, izaberite dokument i tapnite na stavku Prosledi. Outlook 2013 će kreirati novu e-poruku sa vezom ka dokumentu.

Ako ne želite da idete na SharePoint da biste koristili pokret prosleđivanja, dokument možete prevući i otpustiti iz fascikle sa dokumentima poštanskog sandučeta na veb lokaciji u programu Outlook 2013 u e-poruku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×