Planiranje za Office 365

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Čestitamo na odluku da biste premestili preduzeće u oblaku. Da li imate 1 osoba u preduzeću ili 10, radi planiranja malo će vam pomoći da biste maksimalno iskoristili Office 365.

Za početak, hajde da pregledamo šta se:

 • Office aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook.

 • Personalizovanih e-adresu za svoje i vaš zaposlenih, kao što je rob@contoso.com.

 • Prostor za skladištenje dokumenata u oblaku (OneDrive i lokacije tima) i još mnogo toga.

Ne dobijate nikakav aplikacija za računovodstvo, platni spisak, CRM ili javnu Veb lokaciju.

Premeštanje liste za proveru

Evo nekih stvari koje treba da uradite i odlučite da u oblaku lak.

1. odaberite stavku Office 365 plan

Odaberite plan.
Odaberite plan

 • Treba li Office instaliran na računarima? Ako jeste, odaberite stavku Office 365 Business Premium.

 • Takođe vam je potrebna za šifrovanje e-pošte? Ili su u medicinske, finansije, prava ili drugu industrijske koja zahteva bezbednosne usaglašenost alatke i arhiviranja? Ako jeste, odaberite stavku E3 .

 • Da li imate neke zaposlene koji je potreban vam je samo e-poštu i druge osobe koje treba instalirane Office aplikacije?

  Možete da zamešajte i uporedi planove. Na primer, možete da kupite Premium plan i licenci samo za one zaposlene koji ćete koristiti ga. Kada to uradite, možete da dodate na drugi plan za pretplatu i kupite licence za preostale zaposlene. Ovo će da stvari koje treba da imate jednu pretplatu sa više planove i licenci!

2. odlučite na ime domena, ako već nemate

Odlučite na ime domena
odlučite na ime domena

 • Domen pruža organizacije sa stručno i lako pamti identitet na mreži, kao što su rob@contosowines.com. Ako je već imate, možete da prenesete sa vama u Office 365 – pomognemo sa prelaz.

 • Nemate domen? To je lako da biste ga nabavili u isto vreme se upišete za Office 365.

3 raspored kada možete da premestite postojeće e-pošte i kontakata u Office 365

Plan za e-poštu.
premeštanje e-pošte i kontakata

 • Ako planirate da biste premestili Office 365postojeće usluge e-pošte, obično potrebno dva dana da ih zamenite. Preporučujemo da zakažete prekidač Office 365 e-poštom tokom vikenda kada primite manje e-poruke ili na Večernja.

4. Identifikujte datoteka koje želite da uskladištite u oblaku

Planiranje za premeštanje datoteka u oblaku.
identifikuje datoteke za skladištenje

 • Većina preduzeća želite da čuva sve datoteke u oblaku zato što postoji rizik od gubitka ih. I možete da im pristupite sa bilo kog mesta. Kada sinhronizujete vaš računar u oblaku, kopija datoteke će biti preuzeta da radite na njemu lokalno, u slučaju da nemate pristup Internetu. Kada sačuvate i zatvorite datoteku i povezivanje sa Internetom, ona se skladišti ponovo u oblaku.

5. dodeliti uloge

Planiranje uloge.
dodeliti uloge

 • Da li ste osoba koja se upisali za Office 365 i kupili pretplatu? Ste Globalni administrator za vašu organizaciju.

  To znači da vi ste odgovorni za obavljanje poslova podešavanje, rešavanje problema i pomaganju drugim korisnicima. Da, ali možete dodeliti uloge administratora pouzdanim korisnicima i.

 • Samo jedan ili dva osoba u vašem preduzeću bi trebalo da budu dodeljene uloga globalnog administratora. Osobe u ovoj ulozi mogu sve, kao što su brisanje svih dokumenata, tako da je bezbednosni rizik da imate nekoliko osoba u ulozi.

 • Neka preduzeća da unajmite savetnik za upravljanje računara ili softver za njih. Možete da kreirate naloga za vaš IT savetnik, ali ne morate da dodelite licencu za njega tako da ga ne koštaju ništa sa strane Office 365. I dalje ćete moći da uradite većinu zadataka u uloga globalnog administratora.

6. Razglasite

Komunikacija plan za tim.
omogućite ljudima da znaju

 • Omogućite drugima u vašem preduzeću znate da ćete do oblaka. Možete da pokretanje čišćenje stare e-pošte i datoteke ili da iskoristite prednost besplatnoj obuci na mreži.

 • Odlučite kako ćete dobiti znak i lozinke za korisnike kada budete spremni za rad.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×