Planiranje za klijenta za sinhronizaciju OneDrive iskorišćenost mreže

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak je za IT administratore planirate da primenite klijenta za sinhronizaciju OneDrive i da procenu korisnicima propusni opseg mreže biti potreban za sinhronizaciju. Ako niste IT administrator, pratite korake u ovom članku da biste ograničili propusni opseg mreže koji se koristi za sinhronizovanje datoteka: Promena klijenta za sinhronizaciju OneDrive otpremanje ili preuzimanje stopa.

Procenu propusnog opsega mreže treba u vašoj organizaciji

Pratite ove korake za procenu propusnog opsega koji će se koristiti kada potpuno primenite klijenta za sinhronizaciju.

 1. Procenite broj korisnika i računara po korisniku u koji ćete da primenite na klijenta za sinhronizaciju. Svaka instalacija množi propusnog opsega koristi, tako da korisnik koji ima 3 sinhronizacije računarima koristi 3 puta propusni opseg kao korisnik koji ima jedan računar sinhronizacije.

 2. Assess dostupni propusni opseg i uslovi na mreži.

 3. Meru mreže korišćenjem klijenta za sinhronizaciju za pilot grupa tokom svako stanje sinhronizacije.

Kada primenite, Koristite smernice za kontrolu sinhronizacije bajtova po potrebi.

Procenite dostupni propusni opseg i mreže uslova

Možete da ostvarite alatke kao što je Microsoft analizator poruku ili alatke za testiranje brzine nezavisnog proizvođača kao što su Wireshark ili violiniste da biste razumeli stvarni preuzimanje i otpremanje bajtova koji iskustvo korisnika.

Gubitak paketa, kašnjenje i drugi faktori koji možete da utiču na OneDrive otpremanje i preuzimanje iskustva. Na primer, srednje kašnjenje mreže ili mreže nailazi na mnogo gubitka može dovesti do umanjene OneDrive otpremanje i preuzimanje iskustvo čak i na visoko propusni opseg mreže (1000 MB/s, na primer). Gubitak i kašnjenje će verovatno varira u zavisnosti od broja korisnika koji se nalaze na istoj mreži i te korisnike kako (preuzimanjem ili otpremanjem velikih datoteka, itd).

Propusni opseg koristi klijenta za sinhronizaciju je većinom otpremanje datoteke i preuzmite saobraćaj i obično su veoma usaglašeni sa veličinom datoteke i broj datoteka koji se sinhronizuju. Stoga, propusnog opsega koristi zavisi od broja datoteka u OneDrive korisnika i izaberu da biste sinhronizovali, pomnožen veličine datoteka, a zatim po stopa promena bilo koje datoteke SharePoint biblioteke dokumenata. Druge sinhronizaciju saobraćaj klijent (kao što su traženje promene datoteke i proverava da li postoje ispravke aplikacije) je minimalna.

Izmerite mreže korišćenjem klijenta za sinhronizaciju za pilot grupa

Kada kreirate pilot grupa, proverite da li korisnici predstavnika različitih profila ljudi u vašoj organizaciji, kao i različite geografske lokacije. Da biste uspostavili grupu:

 • Procena broj datoteka, veličine tipične datoteke, tipova datoteka, ukupnu veličinu svakog biblioteke, koliko često se menjaju datoteke i koliko često se dodaju nove datoteke.

 • Procena iskorišćenost mreže tokom svako stanje sinhronizacije kao što je opisano ispod.

 • Koristite mere iz pilot grupa Ekstrapolirati potrebe za celu organizaciju i ponovo testirajte da biste proverili valjanost na procenama. Svaku organizaciju se razlikuje.

Početna primene i Početna sinhronizaciju lokacija tima

Kada korisnici preuzeli lokacije po prvi put, Korišćenje propusnog opsega će Spajk. Da biste izbegli ovaj skladišta, omogućite OneDrive datoteke na zahtev. Ovo omogućava korisnicima da biste pregledali svoje datoteke u istraživaču datoteka bez preuzimanja.

U nastavku možete da vidite i kontrast šare iskorišćenost mreže u slučajevima klasični sinhronizacije i kada funkcionalnost datoteke na zahtev je Omogući

Sinhronizovanje OneDrive klijenta mreže učitavanja Patterns_C3_20171013135024

Funkciji sinhronizacije

Nakon što je Početna sinhronizacija završi, mreže upotrebe smanji i zatim visina.

Napomene:

 • Korišćenje mreže varira u zavisnosti od najčešće sinhronizovali tipova datoteka. Kada korisnici promene Office datoteke, samo promene su otpremljene ili preuzeli i sve datoteke. Za druge tipove datoteka, sve datoteke je otpremanje i preuzimanje.

 • Treba da očekujem saobraćaj da bude veća tokom redovno radnog vremena kada korisnici su na mreži i radite na datotekama.

Protoka kontrolu sinhronizacije

Ako vam je potrebna da biste kontrolisali sinhronizacija klijenta saobraćaj, preporučujemo da koristite vaše mreže kvalitet usluge (QoS) smernica ili smernice za Windows QoS kada je to moguće. Oni obezbeđuju bolju kontrolu nad sinhronizacija klijenta saobraćaj na vašoj mreži. Ako ne možete da koristite ove smernice, možete da koristite mreže bajtova smernice koje ste dobili od klijenta za sinhronizaciju ili dozvolili korisnicima da odaberu bajtova postavke. Informacije o mrežne postavke možete da učinite dostupnim za korisnike, pogledajte članak Promena klijenta za sinhronizaciju OneDrive otpremanje ili preuzimanje stopa.

Da biste zaštitili otpremanje propusni opseg na relativno spora Internet vezu, možete da koristite Windows QoS smernice da:

 • Dodeljivanje varijabilni usluge kôd tačke (DSCP) vrednosti na mrežnih paketa koji potiču iz klijenta za sinhronizaciju OneDrive da biste omogućili odgovarajući rukovanjem saobraćaj tako što ćete na mrežne uređaje.

 • Ograničite maksimalnu otpremanje bajtova stopa koja klijenta za sinhronizaciju OneDrive da stupite u kontakt.

Određivanje prioriteta saobraćaj pomoću DSCP

Da biste definisali prioriteta odlazni mrežni saobraćaj, možete da konfigurišete QoS smernica sa vrednošću određene pružite različita usluge kôd tačke (DSCP). Mrežne skretnice koristite DSCP vrednost za klasifikovanje mrežnih paketa i određivanje redosleda odgovarajuće. Viša vrednost ukazuje na veći prioritet za paket. Broj redova i njihovo ponašanje priliva mora da bude dizajniran kao deo organizacije QoS strategiju.

Kreiranje Windows QoS smernice za klijenta za sinhronizaciju usluge OneDrive

Da biste upravljali upotrebe propusnog opsega mreže, možete da konfigurišete QoS smernica sa određenim gasa stopa za odlazni saobraćaj. Sa ograničavanja, QoS smernice će da ograničite odlazni mrežni saobraćaj za navedenu stopa.

 1. Otvorite Group Policy Management Console.

 2. Potražite lokaciju na kojoj želite da kreirate nove smernice. Na primer, ako vaš klijentskim računarima nalaze u na OU (Organizaciona jedinica) koji se zove „Klijenti” nove smernice treba da kreira u „Klijenti” OU.

 3. Kliknite desnim tasterom miša na lokaciju, a zatim kliknite na dugme Kreiraj GPO u ovom domenui njegovo Povezivanje ovde.

 4. U dijalogu Novi GPO unesite ime za novi objekat smernica grupe u polju ime (na primer, „OneDrive klijenta za sinhronizaciju”), a zatim kliknite na dugme u redu.

 5. Kliknite desnim tasterom miša na smernice i zatim kliknite na dugme Uredi.

 6. U uređivaču smernica grupe za upravljanje, razvijte Konfiguracija računara, razvijte Smernice, razvijte Postavke operativnog sistema Windows, kliknite desnim tasterom miša na osnovu smernice QoSi zatim kliknite na dugme Kreiraj novo pravilo.

 7. U dijalogu na osnovu smernice QoS unesite ime za nove smernice u polju ime (na primer, „OneDrive klijenta za sinhronizaciju”).

 8. Izaberite Navedite vrednost DSCP i postavite odgovarajuće vrednosti između 0 i 63 na osnovu strategije QoS u vašoj organizaciji.

 9. U polju Izlaznog regulator stopa unesite stopu u kb/s i kliknite na dugme dalje.

 10. Izaberite samo aplikacije sa ovim izvršna imenom i unesite „onedrive.exe” da biste primenili QoS smernica samo OneDrive sinhronizaciju klijenta proces. Kliknite na dugme dalje.

 11. Proverite da li neki izvor IP adresa i sve odredišnu IP adresu su izabrane i zatim kliknite na dugme dalje. Ove dve postavke uverite se da će se upravljati pakete bez obzira na to koji računar (IP adresa) šalje te pakete i koji računar (IP adresa) će dobiti te pakete.

 12. Sa liste Izaberite protokol ove smernice QoS odnosi se na izaberite TCP. Ostavite od bilo kog port izvora i sve odredište izabrana. Kliknite na dugme Završi.

Koristite OneDrive smernica grupe objekata

Takođe možete da koristite smernice uključenim klijenta za sinhronizaciju OneDrive za kontrolu mreže bajtova. Ove smernice su dostupne u katalogu OneDrive instalaciju, % localappdata%\Microsoft\OneDrive\BuildNumber\adm\. (Gde je BuildNumber broja prikazanog sinhronizovani klijenta postavke na kartici "Osnovni podaci o".)

Informacije o ove smernice potražite u članku:

Postavljanje maksimalne otpremanje bajtova koji koristi OneDrive.exe

Postavljanje maksimalne preuzimanje bajtova koji koristi OneDrive.exe

Postavljanje maksimalne procenat otpremanje bajtova za OneDrive.exe

Srodne teme

Planiranje umrežavanja i podešavanje performansi za Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×